adscode
adscode

Uğur Dershaneleri, 45. Genel Kurul Toplantısı’nı Polat Renaissance Otel’de Gerçekleştirdi!

Sektörünün örnek ve lider kuruluşu olan Uğur Dershaneleri’nin 45. geleneksel genel kurul toplantısı, İstanbul’daki tüm şubelerinde bulunan yöneticilerinin ve öğretmenlerinin katılımıyla, 12 Ağustos 2013…

Uğur Dershaneleri, 45. Genel Kurul Toplantısı’nı Polat Renaissance Otel’de Gerçekleştirdi!
Kurslar





Uğur Dershaneleri Genel Müdürü Servet Özkök ve Uğur Dershaneleri yöneticileri ile öğretmenlerinden oluşan 940 kişi toplantıya katıldı. Kurumda 10. Yılını dolduran 3 öğretmene Uğur Dershaneleri Akademik Kurul Başkanı Alparslan Alemdar tarafından altın rozet hediye edildi. 15. Yılını dolduran 3 öğretmene ise Uğur Dershaneleri Genel Müdürü Servet Özkök plaket takdim etti. Kurumun genç öğretmenleri adına Matematik öğretmeni Birol Altay ve deneyimli öğretmenleri adına ise Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Lütfiye Şahin birer konuşma yaptı.
Telekonferansla toplantıya katılan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Sayın Enver Yücel 2013-2014 eğitim öğretim yılının başlangıcını kutlayarak, iyi dileklerde bulundu. 
Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Uğur Dershaneleri Genel Müdürü Servet Özkök, “Uğur Dershaneleri’nin her yıl, yeni eğitim- öğretim yılına başlangıç verdiği Genel Kurul Toplantıları’nın bu yıl 45.sini yapıyor olmanın hepimiz adına bir onur olduğunu düşünüyorum. Böyle bir yıldönümünde sizlere buradan sesleniyor olmayı da kendi adıma ayrıcalık olarak görüyorum. İş yaşamının temel kuralları aslında net ve belirgindir: Sürekli ol, sonuç odaklı ol, kazanan ol… Ama birçok şirket daha ilk kuralda elenir; çünkü sürdürülebilirlik en zor olanı,  en fazla çaba gerektirenidir. İşte Uğur Dershaneleri’nin farkı burada saklı… Değişime adapte olarak, bazen de değişimin liderliğini yaparak 45 yılı yakalamak inanın sadece Türkiye’de değil, dünyada da eşi zor bulunur bir başarı. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Sayın Enver Yücel’in sürekli söylediği bir şey var ki bence farkı yaratan şeyleri içinde çok net biçimde barındırıyor: “Ezberi bozun” diyor, “herkesin düşündüğünün değil, herkesin söylediğinin değil, herkesin yaptığının değil, farklı olanın peşinde olun” diyor. Bence Uğur Dershaneleri’nin 45 yıllık tarihinin altında da, markalaşmanın altında da bu duruş yatıyor.” dedi. 
Uğur Dershaneleri’ni diğerlerinden ayıran özelliklere vurgu yaparak kurumun şu anki durumuna değinen Özkök, “Uğur Dershaneleri birçok şirketin sahip olmadığı bir şeye sahip: 1968’de Laleli’de başlayan ve bugüne uzanan bir öyküsü var bu şirketin… Ve elbette bu öyküyü oluşturan insanları var:  20 yılı 30 yılı aşkın süredir Uğur Dershanesi’nin her bir taşında izleri olan değerler bu kişiler. Onlar geçmişten getirdikleri deneyimi geleceğe aktarıyor ve hafızamızı da oluşturuyorlar. Her şirketin en önemli kaynağı insandır, en önemli sermayesi de entelektüel sermayesidir. Çalışanlarının sürekliliğini ve verimliliğini sağlamak kadar, öğrencilerinin devamını ve memnuniyetini sağlamak da her yöneticinin başlıca sorumluluğu olarak karşımıza çıkıyor. Çünkü yaş almak, sürekliliğini korumak ve büyümeye devam etmeyi hedefleyen şirketler önce çalışanlarının devamlılığını sağlar.” şeklinde konuştu.
Elde edilen başarıyı yeterli görmenin gelişme önünde bir engel teşkil edeceğine değinen Servet Özkök “Bütün bunları yapabilmenin tek yolu var aslında: Yaptığımız işe, işimize saygılı,  öğrencimize, velimize, çalışanımıza ilgili olmak… Bu şekilde büyüyerek, güçlenerek yolumuza devam etmek… Biz yatırım yapmaya devam ediyoruz” sözleriyle konuşmasını tamamladı. 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)