adscode
adscode

Uğur Koleji 27’inci yıl mezunlarını verdi

Uğur Koleji, 27’inci yıl mezunlarını verdi. Uğur Koleji Florya kampüsünde düzenlenen görkemli törenle geleceğe uğurlanan öğrenciler, mezuniyetlerini coşkuyla kutladı.

Uğur Koleji 27’inci yıl mezunlarını verdi
Okullardan Haberler
Uğur Koleji, Florya kampüsünde düzenlediği görkemli törenle 2016 – 2017 eğitim öğretim yılı mezunlarını coşkuyla uğurladı. 27’inci yıl mezunları, 600 kişinin katılımıyla unutulmaz bir mezuniyet coşkusu yaşarken, Uğurlu olmanın geleceğe dair verdiği güven duygusuyla hayallerini paylaştı.

27 yıldır eğitim öğretim hayatına devam eden Uğur Koleji’nin öğrencileriyle, öğretmenleriyle ve velileriyle bu özel güne tanıklık ettiklerini vurgulayan Uğur Koleji Kurucusu Kemal Koçak tören açılış konuşmasında 2016 – 2017 yılında 87 öğrenciyi mezun ettiklerini belirterek “Bugün burada 27’inci yıl mezunlarımızı vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Değerli öğrencilerimiz, kıymetli öğretmenlerimiz ve tabi ki sevgili velilerimiz de bizimle aynı duyguları paylaşıyorlar” dedi.

Mezun öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Kurucu Kemal Koçak; “Sizlerin sürekli okuyan, kendini yenileyen, ezberden ve ezbercilikten uzak bireyler olarak yetişmenize her zaman önem verdik. Eğitim hayatlarınızın bundan sonraki döneminde de aynı ilkeler ile yollarına devam edeceğinize inancımız sonsuz. Mutlu ve huzurlu geleceğin temelleri sizin sayenizde var olacak” dedi.

2016 – 2017 eğitim öğretim yılı mezunu ve okul birincisi Seda Nur Kaz, 27’inci yıl mezunları adına konuşmasını yaparken, 2015 – 2016 yılı mezunu ve okul üçüncüsü Muzaffer Sölüm de 26’ıncı yıl mezunları adına konuşmasını gerçekleştirdi.

Dereceyle mezun olan öğrencilerin plaket aldığı mezuniyet töreninde okul birincisi Seda Nur Kaz, Kurucu Kemal Koçak ile birlikte okul birincilerinin isim plaketlerinin yer aldığı yaş kütüğe isim plaketini çaktı. Flama devir tesliminden sonra mezun andı içen Uğurlu mezunlar, öğretmenleri ve okul yöneticileri ile birlikte geriye doğru sayarak aynı anda keplerini coşkuyla havaya fırlattı.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)