adscode
adscode

Uluslararası Eğitimin Lideri EF'den 13 Şehirde Eğitim!

​Uluslararası eğitimde dünya lideri EF Education First, Türkiye’nin en büyük dil eğitim semineri dizisini başlatıyor. Türkiye’nin 13 şehrinde aynı anda gerçekleştirecek eğitim seminerlerinin tarihi 21…

Uluslararası Eğitimin Lideri EF'den 13 Şehirde Eğitim!
Yurtdışı Eğitim

Yurtdışı eğitiminin tüm detaylarının katılımcılarla paylaşılacağı seminerler dizisinde, Miami’de ücretsiz dil eğitimi, IPad Mini ve ücretsiz online İngilizce eğitimi kazanma şansı da katılımcıları bekliyor olacak.
 
Dünyanın 44 şehrinde 7 dilde eğitim veren, uluslararası eğitimde dünya lideri EF Education First, Türkiye’nin en büyük dil eğitim seminerlerini gerçekleştirmek üzere yola çıktı.  Bu seminerler sayesinde Dünyanın en popüler 44 şehrinde, 7 farklı dilde eğitim fırsatı ile kısa dönem ya da uzun dönem seçenekleri sunan EF, yurtdışında dili yaşayarak öğrenmek ve global bir geleceğin kapılarını açmak isteyenlerle buluşmayı amaçlarken, katılımcılar ise akıllarında olan her türlü soruyu uzmanlar ile birlikte cevaplama şansına sahip olacak. Üstelik katılımcılar Miami’de ücretsiz dil eğitimi, IPad Mini ve ücretsiz online İngilizce eğitimi kazanma şansı yakalayacaklar.
 
 
Dünya lideri EF’den Türkiye’nin en büyük seminerler dizisi
 
Geçtiğimiz yıl uluslararası eğitimde 50. Yılını kutlayan Education First, yurtdışı eğitiminde dünya liderliğini Türkiye’nin en büyük dil eğitim seminerlerini gerçekleştirerek kutluyor. 21 Mart Cumartesi günü, Türkiye’nin 13 şehrinde eşzamanlı olarak gerçekleşecek eğitim seminerleri ile 5000’in üstünde kişiye ulaşılması hedefleniyor. 21 Mart tarihinde EF ile kendi şehrinizde 12.45’te buluşabilirsiniz: İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, Antalya, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, İzmir, Kayseri,  Kıbrıs, Kocaeli ve Samsun. Küresel ağında 14.000 çalışanla 20.000 öğretmen ve rehber görev yapan EF’in seminerler dizisinde ise yurtdışı eğitim deneyimi yaşamış isimler, eğitimciler ve uzmanlar konuk olacaklar. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)