adscode
adscode

Uluslararası İlk Çocuk Üniversitesi Kampüsü Adana‘da Kuruluyor

Uluslararası 3–6 Yaş Çocuk Üniversitesi Kampusunun ilki Gündoğdu Koleji tarafından Eylül 2012'de Adana’da kapılarını açacak.

Uluslararası İlk Çocuk Üniversitesi Kampüsü Adana‘da Kuruluyor
Anaokulu

Projenin hedefi 10 yıl içinde dünyanın büyük kentlerinde global bir Türk markası olarak, Uluslararası Çocuk Üniversitesi Kampusları kurup, küçük yaş grubu çocukların tüm eğitim ihtiyaçlarını dünya standartlarında sağlamak.

Gündoğdu, Avrupa'nın ünlü ön okul eğitim kurumu Earyl Years işbirliğiyle Dünya’daki ilk Uluslararası 3-6 yaş Çocuk Üniversitesi Kampusunu Adana'da kuruyor. İki kurum arasındaki anlaşma Hilton Otel'nde düzenlenen törenle imzalandı.

Early Years CEO'su Siobhan Fitzpartrick, "Ekim 2011'de Gökhan Gündoğdu'nun K. İrlanda'da bize anlatmış olduğu Uluslararası Çocuk Üniversitesi eğitim modelini görünce çok etkilendik. Çünkü dünyada bugüne kadar böyle bir modelin oluşturulamadığını fark ettik ve gelecek 10 yılı değiştirecek bu projede bizde mutlaka yer alarak, 47 yıllık küçük yaş çocukların eğitimi konusundaki deneyimimiz ile projeye stratejik destek vermek istedik" dedi.

HERKESİN GURUR DUYACAĞI BİR PROJE

Adana Gündoğdu Koleji CEO’su Gökhan Gündoğdu, çeyrek asırlık okulculuk tecrübelerine rağmen ilk günkü gibi heyecanlı ve gururlu olduklarını belirterek, “Dünyada önokul konusunda yaptığımız araştırmalar sonunda 0–6 yaş çocuklara günümüz dünyası çocuğunun ve modern ailenin ihtiyacını tam anlamıyla karşılayan bir eğitim modeline rastlamadık. Biz de çeyrek asırlık okulculuk tecrübemizi, vizyonumuzu, dünyaca ünlü eğitim uzmanlarının da desteğini alarak Uluslararası Çocuk Üniversitesi projesini geliştirdik. Bu proje küçük yaş grubu çocukların eğitimi konusunda dünyada çığır açacak. Türkiye'de doğup, tüm dünyada ışıl ışıl parlayacak.” açıklamasını yaptı.

Gökhan Gündoğdu, "Dünyada on milyonlarca, Türkiye'de ise 6 milyona yakın küçük yaş grubu çocuk, dünya standardında, kaliteli eğitime ihtiyaç duymaktadır. Uluslararası Çocuk Üniversitesi modeli bu ihtiyaç duyulan kaliteli eğitimi ulaşılabilir bir bütçeyle sağlamayı temel vizyon olarak kabul etmiştir. Sadece Adana'da 50 binin üzerinde küçük yaş grubu çocuğun olduğunu düşünürsek Uluslararası Çocuk Üniversitesinin ilk kampusunun 300 kişilik kapasitesinin ne kadar yetersiz kalacağını anlayabiliriz. " diye konuştu.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)