adscode
adscode

Üniversite Etik Haftası başlıyor!

​Etik farkındalığı gençlerden başlayarak topluma yayma amacı güden Etik Değerler Merkezi Derneği (EDMER), bu yıl ilk kez kutlanacak olan Üniversite Etik Haftası'na hazırlanıyor.

Üniversite Etik Haftası başlıyor!
Etkinlikler
 Bilgi Üniversitesi, Kültür Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitesi olmak üzere 4 üniversitede farklı etkinliklere kutlanacak olan Üniversite Etik Haftası 23-27 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

Türkiye'de etik bilincinin oluşturulmasını sağlamak, gençlerin etik ve iş ahlakı konularındaki vizyonunu artırmak ve etik liderler yetiştirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Etik Değerler Merkezi (EDMER); bu yıl ilk kez kutlanacak olan Üniversite Etik Haftası'na hazırlanıyor.

Üniversite öğrenci kulüplerinin hazırlayacağı aktivitelerin, etik konulu seminer ve workshopların gerçekleşeceği Üniversite Etik Haftası'nda üniversitenin öğrencilerine "Etik Anket" uygulaması yapılacak.
Bilgi Üniversitesi, Kültür Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitesi olmak üzere 4 üniversitenin katılım göstereceği etkinlik, öğrencilerin gönüllü olarak hazırlayacağı farklı aktivitelerle 23-27 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek.

4 üniversitede hafta boyunca her dersin ilk 1 dakikasında "Bir Dakika Etik" adıyla etik kavramı işlenecek ve öğretmenler tarafından da konuya dikkat çekilecek.
Her üniversitenin etik bilince farkındalığı arttırmak amacıyla farklı faaliyetlerle katılım göstereceği Üniversite Etik Haftası'nın, önümüzdeki yıllarda da üniversite katılımlarını arttırarak devam ettirilmesi planlanıyor.



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)