adscode
adscode

Üniversite Etik Haftası Başlıyor

Etik farkındalığı gençlerden başlayarak topluma yaymayı amaçlayan Etik Değerler Merkezi Derneği (EDMER), bu yıl ilk kez 23-27 Kasım tarihlerini kapsayan Üniversite Etik Haftası'nı kutlayacak.

Üniversite Etik Haftası Başlıyor
Üniversite
Bu haftanın Çarşamba günü ise "Etik Günü" olarak kutlanacak. Üniversite öğrenci kulüplerinin hazırlayacağı etkinliklerin, etik konulu seminer ve workshopların gerçekleşeceği hafta boyunca öğrencilere anket uygulaması da yapılacak.

Etik Haftası kapsamında aralarında Maltepe Üniversitesi'nin de bulunduğu Türkiye'nin önde gelen dört vakıf üniversitesinde etik ile ilgili çeşitli aktiviteler yapılacak. 

Maltepe Üniversitesi'nde Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda Rektör Yardımcısı olan Prof. Dr. Betül Çotuksöken'in Etik Haftası Lideri olacağı etkinliklerde Üniversitelerin her yeri etik ile dolu olacak, günlük yaşamın bir parçası olan etik kavramı hakkında farkındalık yükseltilecek. Bir hafta boyunca işlenecek her dersin ilk 1 dakikasında "Bir Dakika Etik" adıyla etik kavramı işlenecek.

EDMER Kurucu Onursal Başkanı Bülent Şenver 25 Kasım Çarşamba günü kutlanacak "Etik Günü"nde Maltepe Üniversitesi'nde "Etik Her Zaman Kazanır" başlıklı bir konferans verecek. Konferans saat 14.00'te Maltepe Üniversitesi Kampüsü içinde yer alan Yabancı Diller Yüksekokulu Mustafa Necati Konferans Salonu'nda gerçekleşecek. 


ETİK HER ZAMAN KAZANIR
KONUŞMACI: Bülent Şenver /EDMER (Etik Değerler Merkezi) Kurucu Onursal Başkanı
TARİH:25 Kasım 2015 Çarşamba Saat:14:00
YER: Yabancı Diller Yüksekokulu Mustafa Necati Konferans Salonu

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)