adscode
adscode

Üniversite öğrencilerine YÖK'ten müjde!

YÖK, öğrenci belgesinin artık 'E-Devlet' sistemi üzerinden de alınabileceğini duyurdu.

Üniversite öğrencilerine YÖK'ten müjde!
Eğitim
Artık öğrenci belgesi almak çok kolay olacak. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, 5.5 milyon öğrencinin, öğrenci belgelerini artık 'E-Devlet' sistemi üzerinden alabileceklerini açıkladı.

YENİ PROJELER HAZIRLANIYOR

YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin ev sahipliğini yaptığı 223'üncü Üniversitelerarası Kurul toplantısına katıldı. Rektörlerin katılımıyla Bilim Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda konuşan YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, YÖK'ün yaptığı hizmetleri anlattı. Yeni projeler hazırladıklarını belirten Çetinsaya, şunları söyledi:

MEZUNİYET BELGESİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Türkiye 'deki kalite süreçlerini iyileştirecek, kalite çalışmaları gerçekleştirdik. Yükseköğretim Bilgi Yönetim Sistemi. Bu 1,5 yıl süren bir projedir. Meyvelerini de vermeye başladı. Bu kalite çalışmalarının da ilk aşamasını da oluşturacak. Günlük hayatımızı kolaylaştıracak birtakım uygulamaları da kolay kıldı. Artık 5,5 milyon öğrencimiz, öğrenci belgelerini 'e-devlet' üzerinden alabilecek. Aşama aşama yenilikler olacak. Bir ay sonra mezuniyet belgelerini alabilecek. Bir ay sonra da öğretim üyelerimiz öğretim üyesi olduklarını ispat eden belgeleri alabilecek.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)