adscode
adscode

Üniversiteden Hayat’a

Hayat Kimya’da “Hayat’ı Keşfet” staj programı başlıyor. Geleceğin ‘H generation’ yönetici adayı olmak isteyen genç yetenekler, başvurularını dijital platformlardan yapabilecek.

Üniversiteden Hayat’a
Üniversite
Hayat Kimya’nın gelenekselleşen “Hayat’ı Keşfet” staj programı için başvurular alınmaya başlıyor. 3’üncü ve 4’üncü sınıf üniversite öğrencilerini iş dünyasına hazırlamayı ve gençlere deneyim kazandırarak kariyerlerine yön vermeyi amaçlayan “Hayat’ı Keşfet” staj programının başvuruları, 15 Ocak - 15 Mart tarihleri arasında, www.hayat.com.tr ve www.kariyer.net adresleri üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Hızlı tüketim ürünleri sektöründe, Türkiye’den doğan ve hızla globalleşen Molfix, Molped, Bingo, Papia, Familia gibi güçlü markaların sahibi Hayat Kimya’nın staj programını başarıyla tamamlayan öğrenciler, mezun olduktan sonra Hayat Kimya’nın “H Generation” yönetici yetiştirme programlarıyla kariyerlerine tam zamanlı olarak başlayabiliyor.

2017’de 4 binden fazla başvuru

Bu yıl da 30’dan fazla genç yeteneği bünyesine katmayı hedefleyen “Hayatı Keşfet” staj programında geçtiğimiz yıl 4 bin 225 başvuru içerisinden 18 farklı üniversite ve 14 farklı bölümden seçilen toplam 36 öğrenci; Pazarlama, Finans, İhracat, Üretim, Bilgi Teknolojileri, Satış ve Insan Kaynakları gibi çeşitli fonksiyonlarda staj programında rol aldı. Genel yetenek testi, İngilizce sınavı ve grup vaka çalışmaları gibi çeşitli süreçleri tamamlayan öğrencilerden 5 kişi, mezun olduktan sonra ise “H Generation” adı verilen geleceğin yöneticilerini yetiştirme programıyla Hayat Ailesi’ne katıldı.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)