adscode
adscode

Üniversiteler Arası Fikir Yarışması

​Software AG'nin Üniversite İlişkileri Departmanı, dünya çapındaki öğrenci ve öğretim görevlilerini ortak bir çalışmaya davet ediyor.

Üniversiteler Arası Fikir Yarışması
Etkinlikler
Software AG'nin BT çözümlerini yansıtacak en yaratıcı yazılımı üreten kişi, projesini hayata geçirmek için 10 bin avroluk fon desteği alacak ve CEBIT 2015 fuarında projesini dünyaya tanıtma şansını elde edecek.
 
İş Süreçleri Mükemmelliği alanında lider yazılım şirketi Software AG, dünya çapındaki üniversiteler ile dördüncü kez ortak bir çalışmaya imza atıyor. Software AG, uzmanlık alanı olan veri yönetimi, entegrasyon ve iş süreçleri platformları hakkında öğrencilerin ve öğretim üyelerinin cazip iş modelleri geliştirmeleri için bir yarışma düzenliyor.
 
Yarışmaya başvuracak öğrenci ve öğretim görevlilerinin, Software AG ürün portföyünün odaklandığı teknolojiler üzerine özgün bir proje geliştirmeleri bekleniyor. Software AG teknolojileri, şirketlerin iş hedeflerini daha hızlı gerçekleştirmesini sağlarken, aynı zamanda operasyonel verimliliklerini artırmalarına, sistemlerini yenilemelerine ve daha akıllı kararlar alıp daha iyi hizmet vermelerine yardımcı oluyor.
 
Katılım için başvuruların alınmaya başlandığı yarışmada, uluslararası projeler arasından seçilecek en etkili çalışma, Fikir Yarışması'nın sonucu olarak 16-20 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek CeBIT 2015'te tanıtılacak ve 10 bin avroluk uygulama desteği alacak.
 
Üniversiteler Arası Fikir Yarışması'na katılmak isteyenler, 19 Eylül 2014 tarihine kadar university@softwareag.com adresine e-posta atabilecek. Proje konseptinin ise, en geç 15 Ekim 2014'e kadar yarışma komitesine ulaştırılması gerekiyor. Kazananlar, 1 Kasım 2014 tarihinde açıklanacak.
 
Başvuru formu ve katılım şartları gibi diğer her türlü bilgi, CeBIT Idea Contest web sitesinden bulunabilecek. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)