adscode
adscode

Üniversiteliler kolay para kazanmanın yollarını arıyor

InvestAZ Yatırım Menkul Değerler A.Ş., üniversiteler kapsamındaki ilk eğitim seminerini geçtiğimiz gün Mersin Üniversitesinde gerçekleştirdi.

Üniversiteliler kolay para kazanmanın yollarını arıyor
Eğitim
Ders müfredatlarına katkı sağlamak, genç bireyleri finansal alanda bilgili ve etkin kılmak hedefiyle düzenlenen eğitim seminerine İktisadi İdari Bilimler, İşletme ve Çevre Ekonomisi bölümlerinin 3. ve 4. sınıflarından tam 145 öğrenci katıldı.
 
Seminer boyunca öğrencilere, finansal piyasaların işleyişi, finansal göstergelerin analizi, mali kaynakların kullanımı, mezun olduktan sonra çalışabilecekleri alanlar, ve yatırım ürünleri hakkında detaylı anlatımlar gerçekleştirildi. Aynı zamanda yatırımcı adaylarını yetiştirmek için InvestAZ tarafından tasarlanan InvestOR ekranları üzerinden üniversitelilere gerçek piyasa deneyimi yaşatıldı.
 
"Nasıl Kolay Para Kazanabilirim?"
Seminer sonunda öğrencilerden eğitmenlere gelen en çok soru, finansal piyasalarda nasıl kısa ve kolay yollardan para kazanabilecekleri oldu. Sadece para kazanma fikriyle, acemice çıkılan yatırımların başarısız sonuçlandığını ifade eden InvestAZ Uzmanları, genç üniversitelilere doğru yatırımın nasıl yapılacağını ve hedeflerine ulaşabilmeleri için nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda anlatımlar yaptı.
 
İşlem hacmi rakamlarının ardından Forex piyasasına oluşan büyük ilgiyi bilinçli yatırım anlayışına çevirmek için çalışan InvestAZ, online sistemler ve yüksek teknoloji ile donattığı eğitim kanalları ile hem Anadolu eğitimlerine hem de üniversite eğitimlerine hız kesmeden devam edecek. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)