adscode
adscode

Üniversitelilerden Sosyal Sorumluluğa Yoğun İlgi

​Kredi Kayıt Bürosu’nun, üniversite öğrencilerinin sosyal sorumluluk konularındaki farkındalıklarını ve toplumsal sorunlara karşı duyarlılıklarını artırmak amacıyla başlattığı “Hayal Edin Gerçekleştirelim”…

Üniversitelilerden Sosyal Sorumluluğa Yoğun İlgi
Etkinlikler
Türkiye genelindeki ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin katılabildiği sosyal sorumluluk yarışmasına Çevre, Eğitim, Sağlık, Spor, Kültür Sanat ve Toplumsal konularda yüzlerce proje katıldı. Büyük ödülün İngiltere’de eğitim programı olduğu yarışmanın son katılım tarihi yoğun ilgi üzerine 30 Nisan’a kadar uzatıldı.  

Kredi Kayıt Bürosu’nun hayata geçirdiği ‘Hayal Edin Gerçekleştirelim’ sosyal sorumluluk yarışmasının son katılım tarihi, üniversitelilerden gelen yoğun ilgi üzerine 30 Nisan’a kadar uzatıldı. Yarışmada; Türkiye’deki birçok üniversite öğrencisinin Çevre, Eğitim, Sağlık, Spor, Kültür Sanat ve Toplumsal konularda hazırladığı sosyal sorumluluk projeleri yarışıyor. 

Gençlerin sosyal sorumluluk konusunda bilinçlenmelerini, toplumsal ihtiyaçları fark etmelerini ve harekete geçmelerini sağlamak amacıyla Kredi Kayıt Bürosu tarafından başlatılan “Hayal Edin Gerçekleştirelim” sosyal sorumluluk yarışması sonucunda seçilecek projelerden biri hayata geçirilerek, topluma katkı sağlanacak.    

Yarışmaya gösterilen yoğun ilgi, gençlerin sosyal sorumluluk konusundaki duyarlılığını gösteriyor

Yarışmaya Türkiye’nin birçok ilinde bulunan farklı üniversitelerden katılım olurken, katılımın yoğun olduğu iller arasında; Elazığ, Gaziantep, İzmir, Isparta, Bursa, Rize, Çanakkale, Denizli, Ankara, İstanbul bulunuyor.  

Toplumsal ve Sağlık kategorilerinde yoğun başvurunun olduğu yarışmaya, üniversitelerin 2’nci ve 3’üncü sınıf öğrencileri de yoğun ilgi gösterdi. Ağırlıklı olarak İletişim, Halkla İlişkiler, Sınıf Öğretmenliği, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Tıp, Psikoloji,  Mühendislik, Jeofizik, İşletme gibi bölümlerden öğrencilerin katıldığı yarışmada, öğrencilerin hayal ettiği sosyal sorumluluk projelerinden biri Kredi Kayıt Bürosu tarafından hayata geçirilecek.  

Yarışmada kategori birincileri 5.000 TL ve Kredi Kayıt Bürosu’nda staj yapma imkanı bulurken, birincilik ödülü ise “İngiltere’de 2014 Yaz Dönemi Eğitim Programı” olacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)