adscode
adscode

Ünlü Bilim İnsanından Örnek Sergi

Ankara Üniversitesi Bilim Ödülünün sahibi Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Alp Can, anlamlı bir sergiye imza atıyor.

Ünlü Bilim İnsanından Örnek Sergi
Etkinlikler

Son on yılda göbek kordonu kök hücreleri üzerinde yapmış olduğu üstün nitelikli uluslararası çalışmaları, biyoteknoloji ürünleri ve patentleri sayesinde Ankara Üniversitesi Bilim Ödülünün sahibi Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Alp Can, anlamlı bir sergiye imza atıyor.

 Aynı zamanda ülkemizin tanınmış su altı fotoğraf sanatçılarından olan Prof. Dr. Alp Can, Bugün saat 17:00'de "AQUAgraphs. Suya Işıkla Yazılanlar" isimli sergisini açıyor.

 Mensubu bulunduğu Ankara Üniversitesinin 70. Kuruluş Yılı Etkinlikleri kapsamında Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi fuaye salonunda gerçekleştirilecek olan serginin yanı sıra Dr. Can aynı tarih ve saatte, aynı binada yer alan 50. Yıl Salonunda bir de multivizyon gösterisi yapacak.

 30 adet dev su altı fotoğrafının sergileneceği fotoğraflardan elde edilecek gelir Ankara Üniversitesi öğrencilerinin burs fonu aktarılarak, bu sayede sanatın sosyal projeleri desteklemesi de sağlanmış olacak.

 Mercan resiflerinin yok olmaya başladığı günümüzde bu ortamda yaşayan 12.000 canlı türünün de zamanla yok olacağına vurgu yapan sergi, 23-30 Kasım tarihleri boyunca 08:00-18:00 saatleri arasında A.Ü. Eczacılık Fakültesi fuaye salonunda gezilebilir.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)