adscode
adscode

Ünlü sanatçı köy okulu için konser verecek

Anjelika Akbar, Ağrı Tezeren Köyü okul projesine destek amacıyla 23 Ekim 2014 günü saat 20.00'da İstanbul Fulya Sanat Merkezi'nde bir konser verecek.

Ünlü sanatçı köy okulu için konser verecek
Etkinlikler
Boğaziçi Üniversitesi ve Robert Koleji Mezunlar Derneği üyeleri önderliğinde yürütülen Ağrı Tezeren Köyü okul projesi kapsamında bir konser düzenleniyor. Projeye destek olan sanatçı Anjelika Akbar Tezeren Köyü’ne yaptırılacak okul için sahneye çıkacak. Sanatçıya, müzisyen Tolga Ünaldı ve keman virtüözü Muhammed Yıldırır da eşlik edecek.

Ağrı Tezeren Köyü okul projesine en başından beri gönüllü destek veren Anjelika Akbar’ın, 23 Ekim 2014 günü saat 20.00’da İstanbul Fulya Sanat Merkezi’nde sahne alacağı konserden elde edilen tüm gelir Tezeren Köyü’ne okul yapılması için başlatılan kampanyaya aktarılacak. Akbar, “Bu proje Türkiye ’nin kalkınması için çok önemli. ‘Bir çocuk değişir, dünya değişir. HADİ!’ diyoruz. Bu motto ile yola çıktık. Şu an da 5. okulumuz için kolları sıvadık. Bu proje hepimizin kalbine dokunuyor. Şimdi o sıralarda öğrenciler oturuyor ve eğitim alıyorlar. Bu dünyada yapılabilecek en güzel şeylerden biri” dedi.

Etkinlik biletlerine biletix’den ulaşabiliyor. Detaylı bilgi ise www.facebook.com/brm.der adresinde yer alıyor.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)