adscode
adscode

Ünlü Sunucuya Üniversite Sansürü

Ege ve Yeditepe üniversiteleri, Dündar'ın kampüs içinde söyleşi yapmasına izin vermedi.

Ünlü Sunucuya Üniversite Sansürü
Üniversite
Ege Üni­ver­si­te­si Mi­zah Ku­lü­bü, sa­nat­çı Müj­dat Ge­ze­n’­i söy­le­şi için da­vet et­ti. Ge­zen, söy­le­şi tek­li­fi­ni ka­bul et­ti. Ge­zen öğ­ren­ci­le­re et­kin­li­ğe ga­ze­te­miz ya­za­rı Uğur Dün­dar ile bir­lik­te ka­tı­la­ca­ğı­nı söy­le­di. An­cak bu du­rum kar­şı­sın­da mut­lu olan öğ­ren­ci­le­rin he­ve­si kur­sa­ğın­da kal­dı.

Öğ­ren­ci­ler bü­yük şok ya­şa­dı
Çün­kü Ege Üni­ver­si­te­si Rek­tör­lü­ğü, Ge­ze­n’­i ara­ya­rak “Si­zin mi­zah yö­nü­nüz var an­cak Uğur Dün­dar si­ya­si bir ki­şi­li­k” di­ye­rek Ge­zen ve Dün­da­r’­ın bir­lik­te söy­le­şi­ye ka­tıl­ma­sı­nı ka­bul et­me­di. Müj­dat Ge­ze­n’­in de söy­le­şi­ye tek ka­tıl­ma­yı ka­bul et­me­me­si üze­ri­ne söy­le­şi ip­tal ol­du.

Ay­nı du­rum Ye­di­te­pe Üni­ver­si­te­si Ata­türk­çü Dü­şün­ce Ku­lü­bü­’nün dü­zen­len­mek is­te­di­ği bir söy­le­şi­de de mey­da­na gel­di. Üni­ver­si­te­le­rin ka­ra­rı­na tep­ki gös­te­ren Uğur Dün­dar twit­te­r’­dan şu me­sa­jı pay­laş­tı: “İz­mir Ege ve Ye­di­te­pe Üni­ver­si­te yö­ne­tim­le­ri, Müj­dat Ge­ze­n’­le bir­lik­te be­nim öğ­ren­ci­ler­le söy­le­şi yap­ma­mı­za izin ver­me­di. Böy­le­ce bu iki üni­ver­si­te ta­ri­he geç­ti! Ama bi­lim­sel ba­şa­rı­lar ye­ri­ne, Or­ta­ça­ğ’­da ol­du­ğu gi­bi dü­şün­ce­yi ya­sak­la­ya­rak! Ege ve Ye­di­te­pe yö­ne­tim­le­ri­ni yü­rek­ten kut­la­rız!”


 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)