adscode
adscode

Üsküdar Üniversitesi, İSAF 2015’e katılıyor

İstanbul’da 10-13 Eylül 2015 tarihlerinde düzenlenecek İSAF 2015 İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı’na katılacak Üsküdar Üniversitesi, İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) alanında eğitim almak isteyen adaylara yol…

 Üsküdar Üniversitesi, İSAF 2015’e katılıyor
Üniversite
Ölüm ve yaralanmalarla sonuçlanan iş kazalarının önlenmesi amacıyla önemi ülkemizde her geçen gün artan İş Sağlığı ve Güvenliği alanına ilişkin İstanbul, önemli bir fuara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

İstanbul Fuar Merkezi’nde 10-13 Eylül 2015 tarihleri arasında düzenlenecek İSAF 2015 İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı’nda İş Sağılığı ve Güvenliğinin önemine dikkat çekilecek. Fuara Üsküdar Üniversitesi de katılıyor.

Fuar, İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) alanında eğitim almak isteyen adaylara da yol gösterecek.

Üsküdar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü’nden uzmanların da katılacağı fuarda, üniversite çatısı altında verilen eğitimler tanıtılacak.

Üsküdar Üniversitesi çatısı altında, Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde İş Sağlığı ve Güvenliği Yüksek Lisans Programı, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde İş Sağlığı ve Güvenliği lisans eğitimi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu çatısı altında İş Sağlığı ve Güvenliği ön lisans programları yer alıyor.

Ayrıca ÜSGÜMER-ÜSEM çatısı altında Patlamadan Korunma Dokümanı Eğitimi, 1. Seviye Yangın Eğitici Eğitimi ve Yüksekte Çalışma Eğitici Eğitim programları da yer alıyor.

Üsküdar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Rüştü Uçan, iş sağlığı ve güvenliğinin çalışma hayatındaki önemine dikkat çekerek bu konudaki uzman açığının akademik düzeydeki eğitimler sayesinde kapatılabileceğini söyledi. Bu alanda Türkiye’nin en iyi üniversitesi olarak ön lisans, lisans ve yüksek lisans eğitimi verdiklerine dikkat çeken Yrd. Doç. Dr. Uçan, fuarın sektörü tanıtma açısından yararlı olacağını kaydetti.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)