adscode
adscode

Üsküdar Üniversitesi’nde Homeopati eğitimi başlıyor…

​Üsküdar Üniversitesi, yeni bir sertifika eğitim programı başlatıyor. Geleceğin Tıbbı olarak tanımlanan Homeopati 14-15 Haziran tarihlerinde başlıyor. Eğitimler hekimler, diş hekimleri ve eczacıları kapsıyor.

Üsküdar Üniversitesi’nde Homeopati eğitimi başlıyor…
Eğitim
Üsküdar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Sağlık Bakanlığı'nın yayınladığı "Geleneksel, Tamamlayıcı ve Alternatif Tıp Yönetmeliği" çerçevesinde hekimlere yönelik Homeopati Sertifika Eğitimi programı başlatıyor. GETIPMER bünyesinde Klasik Homeopati Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen eğitim programı 14-15 Haziran tarihinde başlıyor.

Hekimler için planlanan ve 3 yılda tamamlanacak olan homeopati eğitiminin sonunda katılımcılar yöntemle ilgili uygulamaları gerçekleştirebilecek teorik ve pratik bilgi düzeyine ulaşmış olacak.

Katılımcılar 400 saat teorik, 100 saat vaka çalışması ve süpervizyon olmak üzere toplamda 500 saat ders görecek.

Diş hekimleri için ise 250 saat teorik, 50 saat vaka çalışmaları süpervizyon olmak üzere toplam 350 saatlik ders programı düzenlenecek.

Eczacılar için homeopatik ilaçların hazırlanışı ve bu ilaçlara yönelik eczanede danışmanlık yapabilmek amaçlı, yüz yüze ve uzaktan eğitim yoluyla (uzaktan eğitim teorik eğitimin en fazla %30'u olabilir. 120 saatlik teorik ve 30 saatlik pratik olmak üzere en az 150 saatlik ders programı olacak.

Sağlık Bakanlığı sertifikasyon şartlarına ilaveten Klasik Homeopati Derneği eğitim programının The Liga Medicorum Homeopathica Internationalis (LMHI) tarafından akredite olması nedeniyle verilecek sertifika hem Sağlık Bakanlığı hem de LMHI tarafından geçerli olacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)