adscode
adscode

Üstün Zekâlılar İTÜ'de Buluşuyor

​İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Malezya'nın ilk astronotu Dr. Sheikh Muszaphar Shukor'un onur konuğu olarak katılacağı “2. Dahiler ve Üstün Zekâlıların Geleceği” başlıklı programa ev sahipliği yapacak.

Üstün Zekâlılar İTÜ'de Buluşuyor
Özel Eğitim
İTÜ ve Tüm Üstün Zekâlılar Derneği’nin (TÜZDER) işbirliği ile düzenlenecek sempozyum 26 Nisan 2014 Cumartesi günü saat 08.30'da Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Üstün zekâlı çocuklar ve aileleri; Malezyalı Astronot Dr. Sheikh Muszaphar Shukor’un onur konuğu olarak katılacağı ‘Üstün Zekalılarla Üstün Ufuklara’ konulu sempozyumda bir araya gelecek.

Sempozyumda; hala en büyük bilinmeyen olan uzayın keşfinden, üstün zekalı çocukların eğitim ihtiyaçlarının karşılanmasının önemine; üstün zekalı çocuklarla aile içi iletişimden; zeka gelişiminde atölye çalışmalarının önemine, okul öncesi dönemde üstün zekalı çocukların tanılanması konusunda yaşanan eksiklikler ve yapılması gerekenlerden, bu çocukların ailelerinden, öğretmenlerinden, toplumdan ve milli eğitim sisteminden beklentilerine kadar pek çok konu ele alınacak. Programda ayrıca üstün zekalı çocuklar, kendi tasarladıkları robotlarla bir şov sunacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)