adscode
adscode

"Uyanır uyanmaz ilk olarak telefonunuza bakıyorsanız dikkat!"

Oğuzkaan Okullarının organize ettiği, Fatih Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte radyo ve televizyon yapımcısı Ceyhun Yılmaz "Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz " söyleşisinde öğrencilerle bir…

"Uyanır uyanmaz ilk olarak telefonunuza bakıyorsanız dikkat!"
Eğitim
Oğuzkaan Koleji Bakırköy Anadolu Lisesi Konferans salonunda düzenlenen ve öğrenciler tarafından büyük ilgi gören söyleşide, Ceyhun Yılmaz, sosyal medyanın insanlar tarafından hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğunu, sosyal medya kullanımının yararını, zararını ve önümüzdeki yıllarda insanların nasıl olumsuzluklara maruz kalacağını keyifli bir şekilde paylaştı.

Yılmaz, "Sosyal medya, insan hayatının çok önemli bir bölümüne nüfuz ediyor ve her geçen gün sosyal medyada biraz daha fazla zaman geçiriyoruz. Gerekli işlerimizi çözmemiz dışında, interneti sadece sosyal medya için kullanıyorsak kendimizi kontrol etme zamanımız gelmiş demektir. Sabahları kalktığımızda ilk işimiz telefona bakmak oluyorsa herhangi bir yere gittiğimizde öncelikle şarj aletini istiyorsak ve her an wifi şifresi çekiyorsa canımız, tehlike çanları çalıyor demektir. Eğer bu durumlara açık bir bireyseniz, ülkemizde sosyal medyanın fazla kullanımıyla ilgili sağlık kuruluşlarından gerekli yardımı almalısınız ve bu yardımdan dolayı kendinizi kötü hissetmeyin.” 

Söyleşinin sonunda öğrencilere sosyal medyayı takip ederken, gerçek hayatı kaçırmamaları yönünde tavsiyede bulunan Yılmaz, alkışlar eşliğinde uğurlandı.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)