adscode
adscode

Uzman Eller ile Kusursuz Buruna Kavuşun

Burun yapısında genetik sebeplerle ya da çevresel faktörler nedeniyle şekil bozuklukları oluşabilir.

Uzman Eller ile Kusursuz Buruna Kavuşun
Türkiye'den Haberler
Burun yapısında genetik sebeplerle ya da çevresel faktörler nedeniyle şekil bozuklukları oluşabilir. Burunda yaşanan sorunlar yüz güzelliğini de etkiler ve kişilerin özgüvenlerinin düşmesine, toplum içinde sıkıntı yaşamasına neden olur. Burun Estetiği Ankara burunlarındaki estetik sorunlardan kurtulmak isteyenler için etkili çözümler sunar. Ameliyat sonrası oluşan izler, yeni teknolojiler sayesinde kısa sürede iyileşebilmektedir. Hastalar aynı gün ya da bir gün hastanede kalarak taburcu edilebiliyor, diledikleri estetik görüntüye kolay bir şekilde sahip olabiliyorlar. Ankara’da hizmet veren Estenik’te, burun kemiği eğriliği, burun ucu düşüklüğü ve nefes alma sorunları gibi estetik problemler profesyonel bir şekilde çözülerek hastaların doğal ve kusursuz bir görünüme kavuşması sağlanır.

Uzman eller ile burnunuz kusursuz bir görünüme kavuşsun

Estenik merkezimizde; burun yapısındaki tüm şekil bozukluklarının giderilmesi ve kişilerin yüzleri ile orantılı bir görünüme kavuşması amaçlanır. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Zühtü Demir, tüm burun estetiği uygulamalarında hasta ile birlikte her aşamaya katılır ve hastanın burun yapısına en uygun ölçülerde rinoplasti operasyonlarını başarılı bir şekilde yürütür.

Burun estetiğinde kalıcı çözümler

Estenik’te
Rinoplasti ameliyatından önce hastanın yüz yapısının detaylı analizi için hastalar bazı testlerden geçerler.

Rinoplasti Ankara’da muayeneden sonra kişilerin hangi yöntemle ameliyat edileceklerine uzman doktorumuz Doç. Dr. Zühtü Demir karar verilir. Rinoplasti ameliyatı ya açık teknikle ya da kapalı teknikler yapılır. Açık teknikte kesi yeri burnun uç kısmından yapılır ve minik bir ameliyat izi olur. Kapalı tekniklerde ise kesi burnun içinden yapıldığı için iz meydana gelmez. Rinoplasti Ankara, burun estetiği operasyonlarında, ağrısız, morluk ve şişlik oluşturmadan hastaların istedikleri burun yapılarına kavuşmalarını sağlar. Rinoplasti yaptıran hastalar, solunum sorunlarından ve burunlarındaki deformasyonlardan kurtulur. Doç. Dr. Zühtü Demir, rinoplasti sırasında tampon yerine oluklu silikonlar kullanarak hastaların burunlarından kolay bir şekilde soluk alıp vermesini sağlar. Tampon kullanılmaması acı ya da rahatsızlık oluşmasını engeller.

Estenik ile merak ettiğiniz her şeyi sitemizi inceleyerek öğrenebilir, telefonlarımızdan bize ulaşabilir ya da Ankara’daki merkezimizi ziyaret edebilirsiniz. İşinde uzman personelimiz sizlere tüm sorunlarınız hakkında bilgi verecek ve sizi en iyi şekilde yönlendirmeye çalışacaktır.

www.estenik.com.tr

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)