adscode
adscode

Vizyonda 5 Yeni Film Var

Haftanın en yeni vizyon filmleri;

Vizyonda 5 Yeni Film Var
Kültür Sanat
KIŞ UYKUSU

Nuri Bilge Ceylan'ın Altın Palmiye ödüllü Kış Uykusu filmi, eski bir tiyatro oyuncusu olan Aydın'ın, Anadolu bozkırlarının ortasında, adeta bir kış uykusuna yatmış gibi görünen ıssız bir mekanda, kendisiyle, hayalleriyle, sevdikleri ve taşrayla kurduğu ve düşe kalka sürdürmeye çalıştığı ilişkilerini konu alıyor. Karı-koca ve kardeşlik bağları da dahil her türlü insan ilişkisinin, çaresizlik, hayal kırıklığı, önyargılar ve çıkışsızlıkla mühürlenmiş olan o ağır kapısını aralıyor...

 

 


 


KARIŞIK AİLE



Karışık Aile

Kötü bir buluşmadan sonra bekar anne ve baba olan Lauren (Drew Barrymore) ve Jim (Adam Sandler) ortak tek bir karara varmışlardır, bir daha görüşmeyeceklerdir.
Ancak kader yinede onları bir araya getirir. Safariye birbirlerinden habersiz aileleriyle aynı zamanda giden ikili, lüks bir suit odayı paylaşmak durumunda kalırlar.
Birbirlerine dayanmak ve olayları akışına bırakmak durumundadırlar.





LOCKE
Bir inşaat şirketinde başarılı bir kariyeri olan Ivan Locke, işin en önemli gününde kimseye açıklamadığı bir işi tamamlamak üzere şantiyeden ayrılmak durumunda kalır.







TUTTURAMAYANLAR
Tutturamayanlar, belirsiz bir zamanda, “O-Land” adlı hayali bir ülkede geçer. Modern hayatın insanlar üzerindeki yabancılaştırma etkisi, insanların toplumdan ve dünyadan soyutlaşması, maddi çıkarların manevi olguları yok etmesi ve insanların kolay yoldan paraya ulaşma çabasıdır. Tutturamayanlar, günümüzün kapitalist dünya

 



Muppets Aranıyor
Kuklalar kendilerini farkında olmadan dünyanın bir numaralı sabıkalısı, Kermit’e tıpatıp benzeyen Constantine ve onun Ricky Gervais tarafından resmedilen sağ kolu, İki Numara lakaplı Dominic’in başında bulunduğu uluslararası bir suç eyleminin içinde buluyorlar.




 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)