adscode
adscode

Voleybola gönül verenler etkinliklerde buluştu

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, “Voleybol Kanyon’da” etkinliğinde sporseverlerle buluştu.

Voleybola gönül verenler etkinliklerde buluştu
Etkinlikler
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinlikte, takımla tanışma şansına sahip olan voleybolseverler, düzenlenen imza günü ve fotoğraf çekimleri ile unutulmaz anları hatıralarına ekledi. Eczacıbaşı VitrA teknik direktörü Giovanni Caprara’nın voleybolun inceliklerini anlattığı etkinlik yoğun ilgi gördü. 18 Ekim Cumartesi günü de devam edecek olan etkinlik, Kanyon, VitrA ve Vodafone’un desteğiyle düzenleniyor.
 
Türk spor tarihinde birçok ilke ve erişilmesi güç başarılara imza atan, Türk voleyboluna birbirinden değerli isimleri kazandıran “Bir Spor Efsanesi” Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, yeni sezon kadrosu ile Kanyon’da voleybolseverler ile bir araya geldi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Voleybol Kanyon’da” etkinliği, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından da örnek gösterilmişti.
 
Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı İmza Günü Yoğun İlgi Gördü
Kanyon’da düzenlenen etkinlikte voleybolseverler; Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı ile tanışma ve oyunculardan imza alma şansına sahip oldu. Eczacıbaşı VitrA’nın yıldızları ile bir araya gelen sporseverler hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Etkinliğe Eczacıbaşı taraftar grubu Tigers’ın neşeli bandosu da eşlik etti. İmza gününde ayrıca Virgin Radio DJ’i Serkan Çanak da takımın en sevdiği şarkıları çalarak voleybolun coşkusuna ortak oldu.


 
Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Teknik Direktörü Giovanni Caprara
Voleybol Öğretti

“Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Teknik Direktörü Giovanni Caprara Voleybol Öğretiyor” etkinliğine katılan voleybol tutkunları, efsane voleybol takımının başarılı teknik direktöründen voleybolun inceliklerini öğrendi. Voleybola gönül verenlerin büyük ilgi gösterdiği etkinlik, izleyenler tarafından da beğeni topladı.


 
Voleybola gönül verenler etkinliklerde buluştu
Vodafone ile 4G hızında “Hedefi Tuttur, Hediyeni Kazan” Oyunu, geleceğin şampiyonlarını saha ile buluşturan “9-12 Yaş Mini Voleybol Turnuvası”, günün ve haftanın stresini voleybol ile atmak isteyenlerin bir araya geldiği “Top ve Saha Sizde Voleybol Turnuvası” da ilgi gören diğer etkinlikler arasındaydı.
 
Tigers standına gelen katılımcılar ise taraftar grubuna katılarak kaplan desenli yüz boyama etkinliğine katıldı. Voleybol Kanyon’da da sporseverler özel hazırlanmış fotoğraf alanlarında, tek tek oyuncularla ya da takımla beraber interaktif fotoğraf çektirme şansını da yakaladı.
 
Voleybol tutkunlarını bir araya getiren “Voleybol Kanyon”da etkinliği 18 Ekim Cumartesi günü de devam edecek.
 
 
ETKİNLİK TAKVİMİ
 
18 Ekim, Cumartesi
12:00-13:00    Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı İmza Etkinliği
13:00-14:00    Neslihan Demir Güler ve Esra Gümüş Kırıcı ile “Takım Ol, Maç Yap”
15:00-16:30    9-12 Yaş Mini Voleybol Turnuvası
16:30-18:00   Vodafone ile 4G hızında “Hedefi Tuttur, Hediyeni Kazan!” Oyunu  

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)