adscode
adscode

WhatsApp iOS 7 İçin Güncellendi

Apple'ın yeni iPhone'ları ile tanıttığı iOS 7 için WhatsApp güncellendi.

WhatsApp iOS 7 İçin Güncellendi
Bilim Teknoloji

Dünyanın en değerli şirketi geçtiğimiz aylarda yeni mobil işletim sistemi ve cihazlarını, düzenlediği canlı bir etkinlikle birlikte tüm dünyaya duyurmuştu. iPhone 5S ve 5Cmodelleriyle birlikte iOS 7 çatısı altında lansmanda duyurulan hizmetler bütün Apple severleri heyecanlandırmaya yetmişti.

O hizmetler artık tamamen hayatımızda. Apple cephesinin üzerine düşenleri yapmasından sonra gözler geliştiricilere çevrilmişti. iOS 7 gelmeden işe koyulan geliştiriciler uygulamalarını yeni arayüze çoktan optimize etse de büyük firmaların bazıları bunları optimize etmekte biraz zorlandı.

O büyük uygulamalardan birisi de WhatsApp oldu. Her şeyin mükemmel olmasını bekleyen WhatsApp için iOS 7 tasarım güncellemesi nihayet App Store üzerinde geçtiğimiz saatlerde göründü. Tam da beklendiği gibi bir tasarımla gelen WhatsApp artık iOS 7 ile daha uyumlu.

Sürüm 2.11.5'e yükselen WhatsApp, sadece arayüzündeki iyileştirmelerle değil, çalışan gövdesinde barındırdığı kapanma ve donmaları da bünyesinden atarak yenilenmiş oldu.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)