adscode
adscode

Wikipedia gözünden 2014’ü izleyin

2014’de Wikipedia’da neler değişti?

Wikipedia gözünden 2014’ü izleyin
Sosyal Medya
İyisiyle kötüsüyle bir yılı daha geri bırakmaya hazırlanıyoruz, öyle ki yeni yıla sayılı günler kaldı diyebiliriz. Yılbaşı gecesine sadece 11 gün kalmışken, günümüz sosyal medya platformlarının “2014’de neler oldu?” başlığı altında paylaştıklarını görmek mümkün. Youtube, 2014’ün en popüler videolarından kısa bir video hazırlayarak paylaşmıştı. Facebook, 2014’de damgasını vuran konuları birleştirerek bir video hazırlamışken, Twitter 2014 konu başlıklarını içeren bir web sayfası oluşturup sosyal medya tutkunlarına sundu. Peki 2014’de neleri düzenledik?

Günümüzün en çok kullanılan elektronik ansiklopedi adresi Wikipedia, 2014’e dair bir video paylaşarak sosyal medya platformlarından geri kalmadığını gösterdi. Oldukça geniş bilgileri içerisinde barındıran özgür ansiklopedi platformu, 2014’de neler yazdığımızı, düzenlediğimizi gösteren kısa videosunu yayınladı.

Video içeriğine bakıldığında, 2014 Dünya Kupası‘ndan dünyanın savaş açmış olduğu Ebola virüsüne kadar her konu, Wikipedia tarafından hazırlanan videoda bulunmakta. Lafı fazla uzatmadan, sizleri Wikipedia tarafından derlenen, hazırlanan video ile baş başa bırakalım. Gelişmeler, yeni haberler ve sosyal medyanın en yenileri için takipte kalınız. İyi seyirler.
sosyalmedyahaber



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)