adscode
adscode

Windows 9 farklı isimle satışa sunulabilir

​Microsoft’un şu ana kadar Windows 9 adıyla anılan yeni işletim sisteminin önümüzdeki yıl satışa sunulduğunda farklı bir isime sahip olabileceği söyleniyor.

Windows 9 farklı isimle satışa sunulabilir
Bilim Teknoloji
30 Eylül’de Microsoft tarafından düzenlenecek olan basın toplantısıyla resmi olarak tanıtılması beklenen Windows 9 için meraklı bekleyiş sürerken, işletim sistemi hakkında yeni iddialar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Windows 9‘la birlikte hem Windows 8′de hayal kırıklığına uğrattığı kullanıcıları geri kazanmayı hem de işletim sistemi alanında yeni bir yol çizmeyi hedefleyen Microsoft’un, kendisi için bir dönem noktası olan bu yeni işletim sistemi için yeni bir isim seçebileceği belirtiliyor.

Amerikalı teknoloji devi Microsoft‘un yeni işletim sistemi şimdiye kadar Windows 9 ismiyle anılmış olsa da, önümüzdeki yıl kullanıcılara sunulduğunda tamamen farklı bir isme sahip olabilir. Daha önce ortaya atılan iddialarda bu ismin sadece Windows olabileceği belirtilmiş olsa da, Reuters tarafından gün yüzüne çıkarılan yeni bir iddiaya Microsoft işletim sisteminin adını hepten değiştirebilir. Reuters’un haberine göre yeni işletim sistemiyle önümüzdeki yılların temelini atacak olan Microsoft, Windows yerine yeni bir marka oluşturabilir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)