adscode
adscode

Yabancıdan Yabancıya Çeviri

Yabancıdan Yabancıya Çeviri
Türkiye'den Haberler

Tercüme hizmetlerinde yıllardan beri çözüm ortağınız olan ve her geçen gün kendini geliştirerek sizlere daha kaliteli hizmet vermek için çabalayan firmamız, sizlerden aldığı destek sayesinde çeviri işlemlerinizi en iyi şekilde yerine getiriyor. Öyle ki çeviri işlemini yaptıracağınız işlerde, karşılıklı güven her şeyin başıdır. Bu da çeviri yapacak ekibin ne kadar doğru ve güvenilir tercüme yapacağı durumuna bağlıdır. Eğer sunduğunuz metin, çok önemliyse ve bir kelimesinin bile yanlış telaffuz edilmesi, ortaya büyük karışıklıklar çıkaracaksa bunu firmamız gibi işini titiz yapan profesyonel bir ekibe yaptırabilirsiniz.

Tercümesi yapılan metinler, size ulaşmadan önce çeviri ekiplerimiz tarafından defalarca kontrolden geçmektedir. Hal böyle olunca olası yanlış kelimeler ya da yanlış telaffuzlar ortadan kaldırılarak farklı teknik departmanımızdaki elemanlarımızın gözden kaçan eksiklikler varsa bunları tespit etmeleri sağlanmaktadır. Teknik Çeviri  hizmetleri konusunda uzmanlaşan ve yıllardır çeviri konusunda en ufak bir kelime hatası ya da sıkıntı yaşamayan firmamız, siz müşterilerimiz ile oluşturduğu güven ortamı sayesinde sorunsuz ve kısa sürede metinleri çevirerek size teslim etmektedir. Hal böyle olunca bu sektörde lider olmamız ve en çok tercih edilen firma unvanını kazanmamız kaçınılmaz olmaktadır.

Ekibimizin tercüme bürosu çalışanları, sizin metninizin uzunluğuna ve özelliklerine bakarak size bir fiyat çıkaracaklardır. Eğer bu verilen fiyat, sizin bütçeniz için de uygunsa bize talimat vererek metninizin kısa sürede çevrilmesini sağlayabilirsiniz. Metin çevirisi konusunda 2 tür çeviri işlemi yapıldığı için öncelikle sizin hangi kategoride tercüme işlemi yaptıracağınıza karar vermeniz gerekiyor. Sisteme yüklediğiniz metinler, hangi kategoride yer alıyorsa o kategoriyi seçmeniz ve bizimde seçtiğiniz kategori üzerinden değerlendirme yaparak size bir fiyat teklifi sunmamız gerekmektedir. Öyle ki hususi çeviri metinleri, karışık kelimeler içermeyen ve günlük konuşma dili ile telaffuz edilen metinlerdir.

Profesyonel tercüme ekibimiz, kısa süre içerisinde bu çeviri hizmetini tamamlayarak size metninizin son halini sunmaktadır. Ancak teknik çeviri hizmeti, oldukça zahmetli ve uzun süren bir iş olduğu için bu çeviri işleminde günlük konuşma dilinden pek fazla iz yoktur. Sağlık sektöründen tutun da sanayi sektörüne kadar tüm metinler, bu kategoriye girmektedir. Bu yüzden yapacağınız tercüme işlemlerinde hangi kategoride hizmet verileceğini seçmeniz ve bizim de ona göre bir fiyat teklifi yapmamız gerekiyor. Çünkü gerek sanayi alanında gerekse de sağlık alanında karışık kelimelerin çevrilmesi ve bu çevrilen dildeki karşılığı çok zor anlaşılmaktadır. Bu çeviri hizmetleri için aşırı uğraş veren ekibimiz, size metnin en iyi ve anlaşılabilir halini teslim edecektir.

Sadece elinizde bulunan ve okumanız gereken metinlerin çevirisini yapmıyoruz ve sizlerin yazdığı fakat farklı diller üzerinden gönderim yapacağınız metinlerin de çevirisini üstleniyoruz. Siz, metni yazdıktan sonra istediğiniz formatta bize yollayabilir ve bizim de üzerinde ufak bir inceleme yaparak yüzeysel olarak çevirip size bir fiyat teklifi yapmamızı sağlayabilirsiniz. Tercüme bürosu ekibimiz, aklınıza gelebilecek her dilde çeviri hizmeti vermektedir. Öyle ki dünyada konuşulan bütün diller üzerinden çeviri yaptırmanız ve bunların kendi dilimizde ya da diğer diller üzerinden karşılığını bulmanız mümkün. Bunun için Arapça dilinden tutun da Çinceye kadar tüm dillerden anlayan uzman ekibimiz tarafından

yapıldığını unutmamanız gerekiyor. Ayrıca konuşulan dillerin lehçelerine göre ayrımlar yaparak sizin metniniz hangi bölge üzerinde yazıldıysa o bölgenin lehçesine göre çeviri hizmetini sunuyor ve metinlerinizi en güvenilir, en ince detayına kadar çevrilmiş titiz bir işçilik sonunda size en anlaşılabilir halde teslim ediyoruz.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)