adscode
adscode

Yağmur gelecek sıcaklıklar düşüyor

​Yurdun iç ve batı kesimleri bulutlu olacak, Marmara, Ege ve İç Anadolu'nun bazı bölgelerinde yer yer kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığının da 2 ila 5 derece azalacağı ifade ediliyor.

Yağmur gelecek sıcaklıklar düşüyor
Türkiye'den Haberler
Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Balıkesir, Sivas, Bolu, Tokat, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer kesimlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı yağışla birlikte İç Ege, Göller Yöresi ve İç Anadolu'nun batısında 2 ila 5 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34
İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu 32
İzmir: Parçalı, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde doğu ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34
Bursa: Parçalı yer yer çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı 33
Adana: Az bulutlu ve açık 35
Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla iç ve batı kesimleri parçalı bulutlu 32
Samsun: Parçalı, yer yer çok bulutlu 29
Trabzon: Parçalı, yer yer çok bulutlu 28
Erzurum: Parçalı, yer yer çok bulutlu 32
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 41.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)