adscode
adscode

Yalnızca 14 Şubat’ı değil, tüm günlerinizi sevgi ile doldurunuz

Yalnızca 14 Şubat’ı değil, tüm günlerinizi sevgi ile doldurunuz
Konuk Yazar
SEVGİ SÖZLERİ

Bir insanı yücelten; huzura, başarıya, sevince, dostluğa, mutluluğa ulaştıran en büyük değer sevme yeteneğidir. Sevginin olduğu yerde her sorun biter. İlişkilerinde sevgiyi yaşatan insanlar ruhlarındaki aydınlığı yaşamlarına yansıtırlar. Yüzleri güler, hayatları güzelleşir.

Her insanda bitmez tükenmez, sınırsız sevme yeteneği vardır. Sevdikçe, sevgiyi yaşama kattıkça, başka insanlarla paylaştıkça bu yetenek daha gelişir, büyür, yalnızca seveni değil tüm dünyayı güzelleştirir, barışa, coşkuya, sevince ulaştırır.

Sevgi içimizdeki en güçlü, en yüce enerjidir. Sevgi enerjisini yaşamınızın her anına, her zerresine katınız. Sevgi içinde yaşayınız. Sevginizi cömertçe ifade ediniz. Diliniz sevgi sözleriyle tatlılaşsın, herkes sözlerinizi baldan damlalar gibi hissetsin. Sevgi gözlerinizi ışıl ışıl parlatsın, gülümseyişiniz etrafa sevgi yaysın. Elleriniz sevginin sıcaklığı ile ısınsın. Sevginiz hem sizin, hem hissedenlerin gönül kapılarını açsın, insandan insana ulaşsın.

Yalnızca 14 Şubat’ı değil, tüm günlerinizi sevgi ile doldurunuz, sevgililer günü yapınız. Sevgi içinde yaşamayı alışkanlık haline getiriniz, yaşam biçimi yapınız. Belki de bir insanın söyleyebileceği en güzel, en etkili şey sevgi sözleridir.

Sevgi sözleri karşı tarafa umut verir, söyleyeni de duyanı da geleceğin güzelliklerine doğru kanatlandırır.

“Seni seviyorum,”  insanın insana verdiği değeri, önemi, farkındalığı ve sevgiye layık olduğunu ifade eder.

İnsanlar birlikte yaşarlar. Birlikteliğin temelini sevgi kurar. Seviniz ve sevginizi ifade ediniz. Birliktelik sevgi ile güçlenir, güzelleşir.

Bir insanın sevildiğini duyması kadar onu yaşama bağlayan, özgüven katan, mutluluk veren başka bir söz olamaz.

Sevgi; açıklık, netlik, şeffaflık ve dürüstlük içinde yaşar. İçtenlikle söylenen sevgi sözleri birbirlerine duyulan inancın ifadesidir.

Sevgi; birlikte gelişim, ilerleme, erginlik ve olgunluk yoludur. Sevenler, sevgilerini söyledikçe birbirlerinin ufkunu açar, yollarını aydınlatır, yaşamlarını zenginleştirirler.

Sevgi; kalplerin birbirine açılması, ömür boyu sürecek bir yol arkadaşlığının başlamasıdır.

Sevgi, saygıdır; egodan ve bencillikten kurtulup insanları anlamaya, dinlemeye, özde bütünleşmeye doğru yol almaktır.

Sevgi; karşılık beklemeden vermek, kalpleri birleştirmektir. En büyük acılar sevgiye karşılık bekleyince başlar.

Sevgi sözleri insanları yalnızlığın acılarından kurtarır, yaşama birlikteliğin gücü ve inancını katar.

Sevme yeteneği insanlara verilen en büyük hediyedir. Sevginizi her karşılaşmada ifade ediniz. Sevgi ifadeleri sevme yeteneğinizi özgür kılar, hayata katar, sevme becerileriniz gelişir; sevgi içinde yaşamak, yaşam biçimi haline gelir.

GÖNÜLLÜLÜK EĞİTMENİ VE YAZAR İNAL AYDINOĞLU

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)