adscode
adscode

Yat Kiralama

Türkiye’de artık eşsiz hizmet vermeye başlayan ve müşterilerini oldukça memnun bırakan Türkiye’de yat kiralama anlamına gelen yacht charter Turkey ile hep hayalinizde olan huzurlu, sessiz ve güvenli tatil…

Yat Kiralama
Türkiye'den Haberler

Türkiye’de artık eşsiz hizmet vermeye başlayan ve müşterilerini oldukça memnun bırakan Türkiye’de yat kiralama anlamına gelen yacht charter Turkey ile hep hayalinizde olan huzurlu, sessiz ve güvenli tatil yapma fırsatını ayağınıza getiriyoruz. Oldukça konforlu ve lüks olarak tasarlanmış yatlarımız ile deniz olan her yerde tatil yapma olanağı sağlıyoruz. Ülkemizin Ege ve Akdeniz bölgelerindeki tatil beldelerinde hizmet vermekteyiz. Doğayla iç içe ve oldukça sessiz gezinti imkânı ile koylarda gezinti yapmanız artık sandığınızdan daha ekonomik. Siz ve sevdikleriniz için olağan üstü ve kaçırılmaması gereken fırsatlarımızla karşınızdayız. Her zevke ve her bütçeye uygun ekonomik yat tatili tarifelerimiz mevcuttur.

Gulet Kiralama

Türkiye’de gulet kiralama anlamına gelen gulet cruise Turkey ile 1 – 6 kişi arası tatil yapmak isteyen gruplara istedikleri huzurlu ve rahat tatil imkânını sunuyoruz. Oldukça eğlenceli ve ekonomik bir tatil imkanı olan gulet, tatile nostaljik ve klasik bir hava katmaktadır. Osmanlı döneminde sığ sularda yük taşımak için üretilen guletler son 35 – 40 senede tatilcilerin vaz geçilmezi haline gelmiştir. Gulet, yapısı gereği yattan daha küçük olduğundan istediğiniz her yeri gezebilme olanağı sağlamaktadır. İstediğiniz yerde durup suya girebilir, manzarayı doya doya izleyebilirsiniz. Dilediğiniz zaman istediğiniz aktiviteyi yapabilirsiniz. İstediğiniz yerde durabilir, istediğiniz zaman yemek yiyebilirsiniz.

Yat ve Gulet Tatili

Türkiye’de yat tatili anlamına gelen yacht holidays Turkey ile Ege ve Akdeniz’in en güzel ve temiz sularında siz değerli müşterilerimize unutulmayacak bir tatil yaşatmak için buradayız. Kaliteli ve lüks araçlarımızla masmavi bir gezintiye çıkacaksınız. Sizi ülkemizdeki sahte cennetlerle buluşturacağız. Aileniz ve arkadaşlarınızla daha önce yaşamadığınız bir deneyim olacak ve her yıl tekrarlamak isteyeceksiniz. Yapmanız gereken tek şey tatile çıkacağınız kişi sayısını ve tatile çıkacağınız günü belirlemek. Daha sonrasında ise http://www.tumtour.com.tr adresinden tatile çıkmak istediğiniz tarihleri, kişi sayısını ve tatil türünü belirtmek. Ardından bütçenize ve ihtiyacınıza uygun olan gulet veya yatı seçip, belirlediğiniz tarihte seçtiğiniz limana gelip araca yerleşmek. Yapmanız gereken tek şey budur. Ayrıca araçlarımızı sadece tatil yapmak için değil özel günler içinde kiralayabilirsiniz. Kiralama işleminde herhangi bir değişiklik yoktur. İşlem aynıdır. Fakat kiralama esnasında eklemek istediğiniz seçenekleri(havai fişek, balon, pasta, süsleme, zamanlama) belirlemeniz gerekmektedir. Doğum günü, yıl dönümü ve sevgililer günü gibi özel günlerde sevdiğiniz kişiye unutulmaz bir sürpriz yapabilirsiniz. Tatil veya özel günler için yapacağınız harcama bütçenize uygun olarak ayarlanacaktır. Her bütçeye uygun tarifemiz elimizde mevcuttur. Mesleki tecrübelerimiz ve profesyonel mürettebatımız ile siz değerli müşterilerimize ve sevdiklerinize en kaliteli hizmeti vermek için hazırız. Tatil sırasında can ve mal güvenliğiniz emin ellerde olacaktır. Yolculuk ve tatil kurallarımıza uyulduğu takdirde oluşacak her türlü problemden biz sorumluyuz. Fakat uyarılarımız dikkate alınmaz ise oluşan problemlerden firmamız ve personelimiz sorumlu değildir.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)