adscode
adscode

YDS Sonuçları Bugün Açıklanır mı?

Binlerce adayın gözü kulağı ÖSYM'nin (ösym.gov.tr) adresinde. Peki ÖSYM YDS sonuçlarını ne zaman açıklayacak?

 YDS Sonuçları Bugün Açıklanır mı?
Sınavlar

Genel olarak yabancı dil tazminatı almak isteyen kamu personeli ve yabancı dil seviyesini tespit ettirmek isteyen adaylar tarafından girilen ÖSYM Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı 5 nisanda yapıldı.

Adaylar şimdi ÖSYM’den gelecek YDS sınav sonuçlarını açıklanmasını bekliyor.

Peki YDS sınav sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Ayrıntılar ve yeni gelişmeler haberimizden takip edebilirsiniz...



YDS İLKBAHAR DÖNEMİ SINAV SONUÇLARI -TIKLA TAKİP ET>>>



YDS 2015 İlkbahar dönemi sınavı 5 Nisan'da yapıldı. Zorlu maraton 09:30'da başlayıp 12:00'de bitti.  Heyecan ile beklenen YDS sınav sonuçları açıklamasının kısa bir süre içerisinde yapılacağı tahmin ediliyor. ÖSYM 2015 YDS sonuçlarını açıklar açıklamaz sonuc.osym.gov.tr ile aynı anda haberimizden de verilen link üzerinden öğrenebilirsiniz.



Yükseköğretim Kurulu’nun karar vermesiyle Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından gerçekleştirilen bir sınavdır.  YDS, ÖSYM’nin düzenlediği KPSS, TUS, DUS gibi sınavların ve yerleştirme işlemleri ile ÜDS/KPDS sonuçları dahilinde diğer kurum ve kuruluşların yabancı dil için yeterlilik sınaması için gereken sınavdır. YDS kişilerin tercihine göre birçok dil için gerçekleştirilmektedir.



Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) İlkbahar dönemi, Almanca, Arapça, Bulgarca, Çince, Danimarkaca (Danish Dili), Ermenice, Farsça, Fransızca, Gürcüce, Hollandaca (Dutch Dili), İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Korece, Lehçe, Macarca, Portekizce, Rumence, Rusça, Sırpça, Ukraynaca (Ukraince) ve Yunanca dillerinden gerçekleştirildi.
Milliyet


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)