adscode
adscode

Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'ne Birincilik Ödülü

Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü son sınıf öğrencilerinin mezuniyet projesi kapsamında, Prof. Dr. Ayseli Usluata’nın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen “7’den 77’ye Kuşaklararası…

Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'ne Birincilik Ödülü
Etkinlikler
İlk elemede en iyi projeler arasına giren proje, ikinci değerlendirmede uluslararası online oylamayla “Communities” dalında en çok oy alan iki  projeden birisi olarak birinciliği paylaştı.

 “7’den 77’ye Kuşaklararası Dayanışma” projesi beş yıldır her akademik dönem son sınıf öğrencilerinin bitirme projesi olarak gerçekleştiriliyor. Proje kapsamında Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü son sınıf öğrencileri Kayışdağlı ilkokul öğrencilerini üniversitemize getirerek onlara okul sonrası İngilizce, Matematik, Sosyal Bilimler, Bilgisayar dersleri üzerine etütler ve velilere de İngilizce dersler veriyorlar.

Bunların yanı sıra öğrencilerimiz huzurevlerindeki sakinleri ziyaret ederek onları yalnız bırakmıyor, Kayışdağlı öğrencileri velileriyle birlikte bu huzurevi ziyaretlerine dahil ediyor, bu sayede de dört kuşak bir araya gelmiş oluyor. Proje kapsamında düzenlenen etkinlikler, piknikler, konserler, gemi gezileri de kuşaklararası dayanışmayı sağlıyor.

 

*EMIL, Avrupa haritasında kuşaklararası birlikteliğe ilişkin çalışmaları belgelemek, her yaştaki insanın birlikte ve birbirinden öğrenmesine yönelik projeleri desteklemek amacıyla oluşturulmuş bir “Kuşaklararası Öğrenme” ağıdır.    Avrupa Birliği’ne bağlı ya da ulusal çapta projelerde çalışan bireylerin ortak ya da bireysel projeleri,  kurumsal çalışmalardan  güzel örnekler  bu ağda yayınlanarak  paylaşılmaları ve ortak projelerin ortaya çıkmasını sağlanmaktadır.   (http://www.emil-network.eu/about/emil-awards)



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)