adscode
adscode

Yeni bir dil “İşaret dilini” öğrenmek ister misiniz?

Toplumun her kesiminde işaret dili bilen kişilere duyulan ihtiyaç artıyor.

Yeni bir dil “İşaret dilini” öğrenmek ister misiniz?
Üniversite

Üsküdar Üniversitesi bu alanda eğitim görmek isteyenlere yeni bir fırsat sunuyor. İsteyenler, Üsküdar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ÜSEM’de üç ay sürecek İşaret Dili Sertifikalı Eğitim Programı’na katılabilecekler.

İşaret dili bilenlere duyulan ihtiyaç kamu ve sivil alanlarda giderek artıyor. Artık üniversitelerde de ayrı bir bölüm olarak eğitim verilen bu alanda eğitim görmek isteyenler için Üsküdar Üniversitesi eğitim çalışmaları başlatılıyor.

Üsküdar Üniversitesi, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Eğitim Direktörlüğü tarafından üç ay sürecek bir programla kursiyerlere işaret dili öğretilecek. Türk işaret dili alfabesine göre yapılacak eğitimler üç ay sürecek. Her meslek grubundan kişilerin katılabileceği programlar 96 saat sürecek.

İşaret Dili Sertifikalı Eğitim Programı, işaret dili uzmanı, eğitmen ve yeminli tercüman Hakan Şengün tarafından verilecek. Eğitimler hafta içi Salı günleri 18.00 ile 22.00 saatleri arasında hafta sonlarında ise Pazar günü 13.00 ile 17.00 saatleri arasında yapılacak.

25 kişilik gruplardan oluşacak eğitim programında hafta içi ilk ders 11 Kasım’da, hafta sonu yapılacak dersler ise 16 Kasım 2014 tarihlerinde başlayacak.

Detaylı bilgi için www.uskudar.edu.tr

Bilgi için: İletişim Ofisi Halkla İlişkiler Ajansı

Ayşegül Erben / aysegul.erben@iletisimofisi.com / 0212 324 80 17


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)