adscode
adscode

​Yeni Doğan Bebek Odası Süsleme

Çok eski zamanlardan bu yana yeni bebek doğumları her zaman sevinç ile karşılanır.

​Yeni Doğan Bebek Odası Süsleme
Türkiye'den Haberler
Çok eski zamanlardan bu yana yeni bebek doğumları her zaman sevinç ile karşılanır. Sevinç ile karşılanan bebekler için evlerde, doğduğu hastanede ve doğumdan gelen araçlarda süslemeler yapılır. Süslemeler yapıldığında ortam renklendiğinden dolayı kutlamalar da bir hayli keyif verici olmaktadır. Yapılan süslemelerde en fazla süslenilen oda kapı süsü taç şeklinde oğlumun odası, kızımın odası, bebeğimin odası gibi kapı süsleridir. Taç şeklinde yapılan kapı süslemeleri bebek odalarında kapılara hoş geldin olarak da asılabilir.

Süslemeler sadece bebeğin eve yeni gelmesi ile değil, bebeğin ilk doğum toplantılarında da tüm ev için yapılan süsleme çeşitleridir. Bu toplantılarda tüm ailenin bir arada bulunduğu zamanlarda bebek kapı süsü ve ev içinde balon, masa süslemeleri, kapı üzeri süslemeler ve bebek yatağı çevresi süslemeleri de kullanılmaktadır. Bebeğin eve geliş sürecinden önce bebeğin sevincini yaşamak için bebek fotoğrafçıları son zamanlarda en fazla rağbet gören çalışmalardır. Daha profesyonel çekilen resimlerin yanı sıra bebeğin eve getirilmeden önce resim çekme esnasında hastane odası süsleme de yapılarak ortamın daha renkli ve daha bir mutlu çekimlerinin yapılması ile yeni anne baba olmuş kişilerin anılarının daha iyi olmasını sağlamaktadır.

Bebek odaları süsleme ve bebek doğumlarında hastane odası süslemelerinde en çok tercih edilen renkler parlak renklerdir. Renk belirginliği olmasını istemeyen kişiler bebek odalarında ve hastane bebek odalarında kavuniçi rengi, sarı rengi, parlak tonlardaki yeşil renkleri tercih etmektedirler. Bebeklerinin cinsiyetlerini yansıtmak isteyen ebeveynler ise renklerin kız çocuklarda pembe ve kırmızı tonlarda olmasını erkek bebeklerde ise açık mavi, koyu mavi ve lacivert gibi tonların olmasını tercih ederler. Her rengin tüm tonlarında kullanılan bu renklerin her zaman daha canlı olmasına dikkat edilmelidir.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)