adscode
adscode

Yeni Fikirler Yeni İşler, Yepyeni Fırsatlar !

​Yeni Fikirler Yeni İşler 2015 girişimcilere 2 milyon TL değerinde destek sunacak…

Yeni Fikirler Yeni İşler, Yepyeni Fırsatlar !
Türkiye'den Haberler

ODTÜ ve ODTÜ TEKNOKENT tarafından, Elginkan Vakfı Ana Sponsorluğu ve TEB Organizasyon Ana Sponsorluğunda organize edilen, Türkiye’nin en büyük ve lider girişimcilik yarışması Yeni Fikirler Yeni İşler’in 2015 dönemi başvuruları başladı. 11. yılını kutlayan Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması (YFYİ); YFYİ Idea ve YFYİ Pro programlarıyla iki farklı girişimci profiline ulaşmayı hedefliyor. Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması ile hem iyi bir fikre sahip girişimcilere hem de yeni kurulmuş şirketlere kendilerini ve iş fikirlerini geliştirmeleri için imkân sağlanacak.

Bu yıl iki farklı programın olduğu YFYİ kapsamında YFYİ Pro ile kurulumunun üzerinden 3 yıldan fazla geçmemiş teknoloji tabanlı şirketlerin projelerini bir üst basamağa taşımak için olanaklar sunuluyor. Tüketici Elektroniği, Bilişim, Enerji ve Sağlık olmak üzere 4 farklı kategoride yarışma fırsatı sunan YFYİ Pro’da eğitimler, mentorluk ve danışmanlık hizmetleri, nakit para ödülü ve ABD Kampına katılma fırsatı ile dünyanın en büyük ve etkili hızlandırma programı Y Combinator’dan faydalanma şansı katılımcıları bekliyor.

Öte yandan yarışma kapsamında gerçekleştirilen YFYİ Idea ise, kendi işinin patronu olmak isteyen lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile mezuniyetinin üzerinden en fazla 5 yıl geçmiş olan mezunların iş fikirlerini bekliyor. Katılımcılara Girişimcilik eğitimleri, mentorluk hizmetleri, kuluçka imkânı, nakit para ödülü ve ABD Kampına katılma fırsatı ile Y Combinator’dan faydalanma şansı sunulacak olan YFYİ Idea ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru için yarışmanın sitesi olan www.yfyi.com ‘dan bilgi alınabilir.

Maddi ödüllerin dışında yarışmacılar için pek çok farklı destek sunulan Yeni Fikirler Yeni İşler yarışması kapsamında kazananlar toplam değeri toplam 2 Milyon TL olan ödül alacak.

Başvurular www.yfyi.com adresinden 17 Mayıs 2015 tarihine kadar yapılabiliyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)