adscode
adscode

Yeni sezonda hangi dizileri izleyeceğiz?

Yaz sezonuyla yayın hayatına başlayan ve reytingleriyle yüz güldüren birçok başarılı yapıma, eylül itibariyle yenileri ekleniyor.

Yeni sezonda hangi dizileri izleyeceğiz?
Eğlence TV
Melis Güvenç / Vatan

Muhteşem Yüzyıl: Kösem Sultan

Sultanlar entrikalarına tam gaz devam ediyor Muhteşem Yüzyıl’ın devamı olan ve Star TV’nin yeni sezon için hazırlanan iddialı dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl: Kösem’in çekimlerine Sakız Ada’sında başlansa da geri kalan cast çalışmaları hala devam ediyor. Dizinin netleşen oyuncu kadrosunda ise başrolde Kösem Sultan’ı canlandıracak Beren Saat ve Safiye Sultan’a hayat verecek Hülya Avşar’ın yanı sıra, Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Berk Cankat, Kadir Doğulu, Aslıhan Gürbüz, Alma Terzic var. Bir önceki dizide Hürrem Sultan’ın (Meryem Uzerli) etrafında dönen saray entrikalarının benzerine yeni dizide Safiye Sultan ile Kösem Sultan arasındaki kıyasıya çatışma ve iktidar mücadelesine tanık olacağız. Dizinin 1 Ekim perşembe günü ilk bölümüyle ekrana gelmesi planlanıyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Mafyöz bir aşk hikayesi. Mafya ve aşk hikâyesini konu alan ATV’nin yeni dizisi “Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz’ın çekimleri başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın paylaşıyor.Çekimlerine geçtiğimiz günlerde İstanbul’da başlanan dizide Oktay Kaynarca, Hızır karakteriyle dünyada silahların olmaması ve huzur için savaş veren bir mafya babasını canlandırıyor.

Bir Deniz Hikayesi

Kanal D’nin yeni sezon dizilerinden biri olan Bir Deniz Hikayesi’nin yapımcılığını Türker İnanoğlu üstleniyor. Dizinin başrollerinde Begüm Birgören, Emre Kızılırmak ve Emir Berke Zincidi gibi isimler yer alıyor. Eylül’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan dizi bir kasabada geçiyor. Annesinin öldüğünü sanan Deniz’in sürpriz bir şekilde annesi ile  karşılaşması sonrası eskisi gibi olmayan hayatını anlatıyor.

 Evli ve Öfkeli

Yeni sezonun dikkat çeken yapımlarından biri de aldatılan kadınların hikayesini konu alan Evli ve Öfkeli dizisi... ATV’de yayınlanacak dizi, aldatılan dört kadının kocalarından intikam alma çabasını anlatıyor. Başrollerinde Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Sarp Akkaya, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Ayça Erturan gibi güçlü isimler var.

 Mayıs Kraliçesi

Show TV’de izleyicisiyle buluşmak için gün sayan ‘Mayıs Kraliçesi’ Kore yapımı ‘May Queen’den uyarlama olarak dikkat çekiyor. Dizi, başrolde sanayide çalışan kaynakçı kız ‘Nehir’ rolüyle Yağmur Tanrısevsin var. Yapımcılar Tanrısevsin’e eşlik edecek diğer oyuncuların arayışlarına video app’i Vine’dan devam ediliyor.

 Hatırla Gönül

Star TV’de önümüzdeki ay ekrana gelmesi planlanan dizi, Gönül karakteri ile ekrana gelecek olan Gökçe Bahadır ile iki erkeğin tutkulu aşkı arasında sürüklenmesini konu alıyor. Hafızasını, tüm anılarını, kimliğini ve sevdiği adamı yitiren bir kadın olan Bahadır’a Engin Öztürk ve Onur Saylak eşlik ediyor.

 Aşk ve Günah

Pazartesi günü Kanal D’de başlayacak ve başrollerini Tekin Temel, Seren Deniz Yalçın ile Türkan Kılıç‘ın paylaştığı dizi, zengin bir iş adamı olan Kerim’in, eve getirdiği şöförünün kızı Nesrin’i yoksul bir hayattan, zengin bir hayata geçmek için yaptığı entrikaları anlatıyor.

 Gamsız Hayat

Show TV’de başlayacak ‘Gamsız Hayat’ın başrolünde Ceyda Ateş yer alıyor. Bir gençlik hikayesinin konu edileceği dizide ‘Gül’ karakterini canlandıracak Ceyda Ateş‘e eşlik edecek isimler ise Ali Aksöz’le Ahmet Rıfat. Dizinin cast çalışmaları ise hala devam ediyor.

 Kara Sevda

Başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün yer aldığı Kara Sevda dizisi Star TV’de yayın hayatına başlayacak. 301 maden işçisinin şehit olduğu Soma Faciası’nı ele alacak Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit genç bir maden mühendisini canlandıracak.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)