adscode
adscode

Yeni Yılda Hangi Burçlar Nasıl Etkilenecek?

2014 yıllık genel burç yorumları

Yeni Yılda Hangi Burçlar Nasıl Etkilenecek?
Kültür Sanat
Yeni bir yıla başlamanın verdiği mutlulukla yazıma başlıyorum, umarım 2013 senesi sizleri fazla üzmeden geçip gitmiştir! Şimdi yepyeni bir yıla yeni umutlarla başlıyoruz, fakat Venüs gerilemesi, mars gerilemesi, Merkür gerilemesi ne varsa ilk atlı ayda başımızda…. Gerilemelerin gölgesindeki ilk altı ay sonrası ekinler biçilebilir.

Unutmayın k her şeye rağmen direnen, dayanan, çalışmaya yılmadan devam edenlerin yılı 2014 olacaktır.

Şimdi, burçlara tek tek bakalım!

2014 Koç Burcu Genel:

Sevgili Koçlarbu yeni yılda sabretmeyi öğrenmeniz için pek çok sınavlardan geçeceksiniz. Koç 2014 yılı kariyerinizle ilgili eğitimler alabilir, yeni çevrelerle tanışabilir, kendinize yeni hedefler oluşturabilir, kendinizi adeta yenilediğinizi hissedeceğiniz seyahatler yapabilirsiniz. Bu arada yüksek eğitiminizi tamamlamak ve kendinizi geliştirmek için sıkı çalışmalar içine girebilir hatta bunu yapmak için kendinizi mecbur hissedebilirsiniz. Bu yıl oldukça yoğun olacak hem iş hem de ikili ilişkiler anlamında…

Bu yıl evli olanlar hane içinde huzuru bulacak problemlerin çözüldüğü anlaşmazlıkların verilen ortak kararlarla çözüme kavuştuğu eşinizle uyumu yakaladığınız dışarıda ne kadar gerilmiş olsanız da evinizde kafanızın rahat olduğunu hissedemediğiniz her anlamda eşinizin size destek olduğu evliliği mutluluk  ve huzur olarak göreceğiniz bir yıl.

Uzun zamandır çocuk sahibi olmayı isteyenler için nisan mayıs gibi mutlu haber gelebilir. Bu iş hayatınızla ilgili ufak tefek pürüzler dışında son derece olumlu şans sizden yana ailenizin desteğini her an yanınızda hissedeceksiniz sizi sevenlerin değerini daha da anlayacaksınız bu yıl dini konulara daha fazla eğilecek manevi huzuru bulacaksınız.

Özellikle yılın ilk yarısı maddi anlamda dikkatli davranmanız da uzun vadeli borçlanmalara gitmemekte fayda var. Yılın ilk yarısında maddi açıdan büyük sıkıntılar yok ancak ağustos sonu asıl rahatlama olacak o zamana kadar biraz dikkatli harcamalar yapmakta fayda var. Aşkta şanslı zamanlar şubat sonu-nisan ayı-eylül ve aralık bu zamanlarda özellikle kalbi boş olanların eş adayı ile tanışmaları olası. Bu yıl eğitim hayatı devam edenler için de oldukça başarılı geçecek. Ocak sonu bazılarınız bir yakınlarını ilgilendiren bir konu ile ilgilenmek durumunda kalabilir. Eğer siz bir bayansanız ocak sonu şubat başı gibi sizden yaşça büyük birinin ilgisi hoşunuza gidebilir ancak bu kişi ile başlayacak bir ilişki pek sağlam daha doğrusu uzun soluklu olmayabilir bu konuda ailenizin fikrine güvenin, onların düşüncelerine kulak aşmanızda fayda var.

2014 yıl Koç burcu için özellikle nisan ayında aradığınız aşkı bulacaksınız ancak nisan sonrası halen yalnız olanlar varsa eylülde kalabalık bir toplantıda- bu bir yakınınızın düğünü olabileceği gibi iş arkadaşları ile yapılan bir motivasyon yemeğinde olabilir-karşılaşacağınız kimse ile ileriye dönük ciddi bir ilişki başlayacaktır. Bu yıl ikili ilişkiler anlamında şans sizden yana. Bu yıl çalışma hayatından kaynaklı yorgunluğa bağlı ağrılar yaşayabilirsiniz, kas tutulmaları, bel ve boyun ağrıları gibi hemen söyleyelim bazılarınız bacaklarından kaynaklı problemler yaşayabilir belki varis gibi.

Yalnız kalmayı hiç sevmiyorsunuz ancak sırf ilişki yapmak adına da sorunlu bir kişiyi tercih edebilirsiniz bu da sizi mahvedecektir. Yalnızlığın tadını çıkarmayı deneyin ve aşk yaşamak için sınırları zorlamayın. Seveceğiniz ve gerçekten aşık olacağınız biri elbette karşınıza çıkacak ancak sıkıntılı bir süreçten geçmek yerine akışına bırakmak sizin için çok daha iyi olacaktır. Sorunların üzerine gitmeyin rahat bırakın… Üzülmek yerine kafanızı boşaltmayı deneyin ve bir süre daha bekleyin emin olun bu sizi çok daha fazla rahatlatacaktır.
    




   2014 Boğa Burcu Genel:

 2014 yılı Boğalar için farklılıkların yeniliklerin yılı olacak. Bu değişimler yaşanırken zor dönemlerin de sizi beklediğini unutmayın ancak mücadeleci boğalar bu sıkıntıların üstesinden gelmeyi başaracak. Yeni girişecekleri işlerde maddi sorunlarla karşılaşmaları olası… Yeni yatırımlara girişmeden önce ihtiyatlı davranmada fayda var. Çocuk sahibi Boğalar çocuklarınızla  problemler yaşaya bilir. Çocuk sahibi olmayı düşünenler ise bu yıl çocuk sahibi olabilirsiniz.

Zodyağın en güçlü olansınız ancak bu gücü fark etme ve fark ettirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Zaman kimin daha güçlü olduğunun farkına sizler de varacaksınız. Bunu kanıtlamak için çaba sarf etmenize gerek yoktur çünkü insanlar kısa süre sonra bunu kendiliğinden fark edecektir. Bu yıl sizin için oldukça zor bir yıl olacak ancak sabırla beklerseniz meyvelerini toplayacaksınız! Eşiniz ve dostlarınız bu süreçte yanınızda olacak ve emin olun sene sonunda büyük sürprizler sizleri bekliyor olacaktır. Eğer yalnızsanız daha zorlu bir sürece merhaba deyin fakat sabretmeyi unutmayın!

Kariyerinize ilişkin gelişmeler sizi sıkıntıya sokabilir ancak hedefe odaklanmış bir birey olarak yolunuza devam ederseniz yazının başında da belirttiğimiz gibi sorunsuz bir dönem geçirebilirsiniz, gücünüzü sizler de kolayca fark edebilirsiniz. Boğa burcu her zaman güçlüdür ve bu dönem onların çok daha güçlü olmasını gerektiren dönemlerden bir tanesidir. Daha kaliteli işler yapmak isteyeceksiniz ancak iş yaşantınızda buna müdahale edecek isimler olacaktır. Bu isimlerden kurtulmak için çaba harcamayın çünkü onlar sizin daha iyi olduğunuzu fark ederek zaten geri adım atacaklardır.

Maddi ve manevi zenginlik arasında gidip gelme dönemine merhaba diyebilirsiniz… Bu dönemde bazı zorluklar yaşayacaksınız ancak hep söylediğimiz gibi sabırla beklerseniz sürprizler sizleri hayata geri döndürecektir. Yeni bir eş, yeni bir ilişki sorunsuz bir dönemin kapılarını aralayacak ancak seçim yapma konusunda sıkıntılar yaşayacaksınız. Bu sıkıntılar az önce de bahsettiğimiz gibi maddi ve manevi değerler olacaktır. Maddi konulara önem veren ve inanılmaz zengin olan kişilerin peşinden gidebilirsiniz ya da tam tersi dolu dolu bir ilişki isteyebilirsiniz. Yeni sevgiliniz farklı etnik kökene sahip birisi olabilir bu sizi şaşırtmasın. Sürprizler bu yıl sizleri bekliyor ve hiç beklemediğiniz şeylerin olacağı konusunda da sizleri uyarmıştık.

İstekleriniz her zaman olacak diye bir şey asla söz konusu değil ve eğer yeni evlendiğiniz eşiniz isteklerinizi yerine getirmiyorsa bunu çok fazla sorun etmeyin çünkü o sizi gerçekten sevecek ve kötü niyetli davranışlarda bulunmayacak. Siz dediğim dedik bir karaktere sahipsiniz ancak her kadın ya da her erkek bunu karşılayacak güçte değildir bu yüzden biraz olsun alttan almayı ve geri planda kalmayı öğrenmeniz gerekiyor. İsteklerinizi tatlı dille iletebilirsiniz ve orta yolu bulmak için çaba göstermeniz iki taraf için de çok daha uygun ve çok daha güzel olacaktır. Sevin ve sabretmeye devam edin bu sayede mutlu bir yıl geçirebilirsiniz.




2014 İkizler Burcu Genel:

İkizler 2014 yılında uyumlu,  önünüze çıkan engelleri rahatça aştığınız, barış, güzellik dolu bir yıl sizi bekliyor. Bu yıl hayatınızda beklentilerinizi karşılayacak yönde  gelişmelerin yaşandığı gerek çocuklarınızla, ailenizle gerekse iş çevrenizle ilgili  size memnun edecek gelişmelerin  yaşanacağı bir yıl olacak.Bu yıl bazılarınız evlilik veya eğitim gibi nedenlerle   yerleşim yerini değiştirebilir, bir başka şehir veya ülkede ikamet etmeye başlayabilir. Ancak hevesle sevinerek başlayacağınız bu değişiklik ilerleyen zamanda uyum sorunlarını hissedeceğiniz gelişmelerle canınızın sıkılmasına neden olsa da sevdiklerinizden alacağınız destek bu sorunları daha kolay atlatmanızı sağlayacak.

İkizler burcu 2014 yılının ilk zamanları kararsızlıklar içinde kalabilir. Maddi durumunuzla ilgili  girişimlerinizin sonuç vermesi için, çok acele davranmamanız gerekli. Borçlanma konularında biraz toparlanmalar  gerekli bunun için gerekli desteği bulacaksınız. Gönül ilişkilerinde kafa karışıklığı yaşamanız olası eski aşkların tekrar gündeme gelmesi gibi.

Bir yakınınızın yaşayacağı sağlık problemleri ile ilgilenmeniz gerekebilir.  Sosyal ve aşk yaşamınıza yönelik  eleştiriler artabilir ve bunun sonucunda bazı ayrılık kararları alınabilir veya uzaklaşmalar yaşanabilir. Bazı dostlarınız sizi vefasızlıkla suçlayabilir aşk hayatında  beklenmedik durumlarda kalabilirsin. Önemli kararlar almaktan şiddetle kaçınmalısın

Mart ayı olumlu gelişmeler yaşanacak gerek iş gerekse özel hayatınızda. İş hayatınızda ilerisi için tecrübe oluşturacak gelişmeler yaşanacak. Kariyerinizde veya aşk hayatınızda işlerin istediğiniz gibi gitmesini sağlayacak gelişmeler yaşanacak. Özellikle aşk hayatınızdaki gelişmeler size mutlu edecek aşk gelirse gönlünüzü açmaya hazırsınız.

Nisan ayı para konusunda bir mücadeleniz olabilir. Beklediğiniz bir ödeme için mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Cesaret isteyen tüm işlerde başarılı olacaksınız Başkalarına zor gelen işler, size  kolay gelecek. Evli iseniz eşinizin ailesinde gelişin bir problemle sizin ilgilenmeniz gereke bilir bu durum siz ikizler için biraz can sıkıcı gibi görünse de eşinizle olan bağlarınızı güçlendirecek ve size hayranlığının artmasına sebep olacak.

İlişkiler de gerginliklerin yaşanacağı bir süreç Mayıs ayı olacak, birlikte olduğunuz kişinin, bu ister eşiniz ister sevgiliniz olsun, kıskanç ve kuşkucu tavırları aranızda gerginliklere neden olabilir. İş yerinde ufak tefek tartışmalar yaşansa da bunlar can sıkıcı bir hal almayacak. Bu dönem de çocuklarınızın eğitim hayatında yaşanan gelişmeler sizi mutlu edecek. Ay sonun doğru karamsar  olmanıza neden olacak gelişmeler yaşanabilir ancak geçici bir dönem. Kendi kendinize kalmak geçmişi sorgulamak isteyebilirsiniz. Gereksiz kuruntulara kapılarak çevrenizi ve kendinizi germenin kimseye bir fayda vermeyeceğini unutmayın. Planlarınızı hayata geçirmekte zorlanabilir yada ertelemek durumunda kalabilirsiniz.

Haziran -temmuz dönemi maddi açıdan olumlu haberler alabileceğiniz veya olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir  süreç olacak. Ailenizin yaşlı bireylerinden anne, hala, teyze gibi kişilerin bazı istekleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz Onların taleplerine karşılık verme çabasında bulacaksınız.

Ağustos ayı çıkacağınız seyahat sonrası daha rahatlamış bir şekilde işinizin başına geçeceksiniz. Bu dönem evliliğinde sorun yaşayanlar bu sorunların üstesinden gelerek birlikteliklerini daha sağlam temellere oturtmanın huzurunu hissedecekler. Bazılarınız çocuk sahibi olma isteği içinde olabilir. Bu dönemde bir miras ya da alım satım işi gündeminizde olacak ancak size memnun edecek yönde gelişmeler yaşanacak.

Kasım aralık gibi  ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı gelişmelerin yaşanacağı bir döneme giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Bu dönem aşk hayatınız açısından son derece olumlu gelişmeler yaşanacak bazılarınız  sürpriz bir evlilik teklifiyle karşılaşabilir.

Ailenize daha fazla zaman ayıracağınız bir dönem olacak, çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Herkes sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok önemli olacak. Bu dönem sağlığınıza daha dikkat etmeniz gerekecek yorgunluğa bağlı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Sıra dışı alanlar ve etkinlikler bu dönemde ilginizi çekecek ve sizler kendinizi biraz daha soyutlamaya başlayacaksınız. Bu soyutluk yakın çevrenizi rahatsız edebilir ancak bir süre sonra onlar da bu duruma alışacak ve sorunsuz bir şekilde yanınızda yer alacaktır. İçgüdüleriniz ile hareket etmeye devam edeceksiniz ve bunu en iyi şekilde yapabilirseniz iş hayatında sizleri büyük sürpriz ve başarılar bekliyor olacaktır. Farklı kararlar almayı seviyorsunuz ve bu kararları uygulamaya koymak için de sabırsızlanıyorsunuz. Alternatif fikirleriniz sizi başarıya götürebilir ancak zaman zaman fark yaratmak için abarttığınız dönemlerde olacaktır bu yüzden sakin kalmaya ve ortama uygun hareket etmeye özen göstermeniz gerekiyor.




   2014 Yengeç Burcu Genel:

2014 Yengeç burcu için iş yaşamında olumlu gelişmeler sağlayabilecek güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Evli olanların ailelerine daha da zaman ayırdıkları, aile içi ilişkilerin güçleneceği  eşleri ile uyum içinde oldukları aralarındaki tatlıya bağlanacak, ailelerin yeni bir bebeğin müjdesi ile genişleyeceği ikili ilişkiler anlamında güzel olumlu bir yıl olacak. İş hayatında sorunlardan kurtulduğunuz daha uyumlu sizinle koordineli çalışacak   takım arkadaşları ile problemsiz bir iş hayatı size bekliyor. Bu yıl içinde isteklerinize kavuşacaksınız bu yılın en şanslı burçlarından biri olduğunuzu söyleyebiliriz. Bu yıl bazılarınızın kendi işini kurması veya bir akraba ya da arkadaşları ile ortaklıkları söz konusu oluşabilir bu girişim oldukça karlı olacak ancak bu iş için mevcut olan işinizi bırakmak gibi bir durum söz konusu olmayacak.

  Her ne olursa olsun bu yıl kazancınız büyüyecek. Yılın ilk üç ayından sonra eğer terfi derecesi olan bir işte çalışıyorsanız işinizde yükselmeniz söz konusu bu hiç beklemediğiniz bir anda gelişecek ve bu sizi oldukça rahatlatacak iş ortamında kıdeminizin artmasına rağmen iş stresiniz azalacak.  Yetişkin çocukları olanları bu yıl düğün telaşı alacak. Bu yıl çocuklarınızla ilgili sürpriz gelişmeler sizi oldukça mutlu edecek.

Bu yıl yeni yatırımlar yapmanız söz konusu ev arsa alımı gibi…Sağlık sorunlarınızın artık sorun olmaktan çıkacağını da söyleyebiliriz, maddi manevi her anlamda rahatlayacağınız  koca bir yıl sizi bekliyor,stresiniz azalacak haliyle strese bağlı sağlık sorunlarınızın da ortadan kalktığını göreceksiniz.

Mart ayı çok hareketli olacak bu dönemde hayatınızda bir değişiklik olacak bu bir şeyin bitişi veya bir şeyin başlangıcı olabilir bu yeni bir yeretaşınma, ani bir evlilik teklifi gibi bir değişim şeklinde yaşanabilir. Ay sonuna doğru alacağınız bir haber sizi çok sevindirecek. Parasal anlamda güzel gelişmeler olacak kazancınızda artış söz konusu. Mart ayı hayattan keyif aldığınız gerek arkadaş ve gerekse ailenizle güzel vakit geçireceğiniz neşeli bir dönem.

Temmuz ayı sakin geçecek gerek eşinizle gerekse ailenizle ilgilendiğiniz keyifli vakit geçireceğiniz güzel bir dönem bu dönemde iş yüzünüzde bir azalma söz konusu olabilir.

Ağustos ayında ikili ilişkiler ve ortaklıklar anlamında oldukça önemli gelişmeler yaşanabilir. Yolunda gitmeyen mevzularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz dobra açık ve sert davranmanız olası. Sorumluluklarınızın artacağı bir dönem olacak. Bu ay içinde uzak bir yerden gelen bir akraba veya bir arkadaşınız misafir etme durumunuz olabilir. Finansal açıdan sizi zorlayan ortak harcamalar konusunda daha sakin davranmaya özen gösterin.

Eylül ekim gibi geleceğe güvenle bakmak adına yeni yatırımlar yapmanız bu konuda bir arayış içine girmeniz olası. Sosyal anlamda çok faalsiniz yeni bir hobi edinebilir kurslara başlayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayacaksınız.

Kasım ayında bazılarınızın işlerinde yükselmesi yada çalıştığı departmanı değiştirmesi söz konusu olabilir. Bekar olanların evlilikleri ya da bu yönde atılmış bir adım yaşanabilir.

Aralık ayı yoğun çalışacağınız bir dönem olacak. Yeni şeyler öğrenmek düşüncelerinizi zenginleştirmek isteği içinde olabilirsiniz. Sizi mutlu edecek duygusal ilişkilerden kaçma malısınız. Sosyal hayatınızdaki hareketliliğin devam edeceği bu dönem içinde eğer kalbiniz boş ise arkadaş ortamında tanışacağınız kişi ile yakınlaşmanız söz konusu. Aşk ve çocuklar bu yıl sizleri bekliyor… Bu yıl sizin için oldukça özel geçecek ve sorunsuz bir aşk hayatına merhaba diyeceksiniz. Eğer yalnızsanız yeni bir ilişkinin kapılarını aralayabilir ve ona çok fazla aşık olabilirsiniz. Aşık olmak için bekleyin, sabırsız davranmanıza gerek yok çünkü o sizi bulacaktır. En büyük sürpriz ise bu kişi yurt dışından olabilir yani yabancı uyruklu birileri sizin peşinizde olabilir. Eğer evliyseniz ilişkiniz çok daha ileri bir seviyeye taşınacak ve daha fazla mutlu olacaksınız. aşk hayatınızdaki bu gelişmeler mutlu olmanız için yeterli olacaktır.

Yengeç bu dönemi oldukça mutlu geçirecek ve sorunsuz bir yıl ile daha fazla mutlu olacaklardır. Büyük bir aşk sizleri bekliyor ancak çok fazla sürpriz bekleyerek de beklentilerinizi yüksek tutmayın! Aşk burcu olan yengeç daha yoğun duygular yaşamak ve karşı tarafa bağlanmak için hazır ancak bu bağlılık dönemi onu zaman zaman üzebilir ve küçük tartışmalar bile onu yıpratabilir.
Zaten bir ilişkiniz varsa ya da evli iseniz çok daha fazla mutlu olmaya hazır olun! Onun sürprizleri bu dönemde sizleri daha fazla mutlu edecektir çünkü bu yıl sizin yılınız ve kusursuz bir mutluluk sizleri bekliyor. Hediyeler, partiler, sürprizler ve daha birçok şey eşiniz tarafından sizlere sunulacaktır.

Çocuklarınız ve ailenizle en iyi şekilde geçirebileceğiniz süreç sizi bekliyor.  Anne şefkatini temsil eder ve erkek bile olsanız bu duygudan uzaklaşamazsınız. Yufka yürekli yapısı ile yengeçler bu dönemde çocuklarının üzerine çok daha fazla düşecek ve onlarla mutlu olmayı tercih edeceklerdir.

Sevgiliniz ve sevdiğiniz insan ile birlikte yer alabileceğiniz farklı davetler aklınızı başınızdan alacak ancak zaman zaman yaşadığınız maddi yetersizlikler canınızı sıkacaktır. Bazı davetlere katılamayacak ve bu yüzden mutsuz olacaksınız fakat çok fazla dert etmenize gerek yok çünkü bu yıl tüm sürprizler sizi bekliyor ve yenilikler ile karşınıza çıkmaya devam edecektir.
Evli iseniz ve çocuklarınızın okul dönemi ise maddi konular yine başınızı ağrıtacaktır ancak sürekli belirttiğimiz gibi sorunları aşmak için güçlü bir karaktere sahipsiniz ve kısa zamanda tüm dertler geride kalacaktır. Sıkıntıları eşiniz ya da sevdiğiniz kişi ile birlikte kolayca atlatabilirsiniz bu anlamda destek almayı ve konuşmayı ihmal etmemeniz gerekiyor çünkü bu mutlu bir ilişki için oldukça önemlidir.

 2014 Yılı Yengeçlerin ailesine ve sevdiği insanlara daha düşkün olacağı bir dönem. Bu dönemde çok iyi bir arkadaş edinip onun dertleriyle oyalanıp kendinizi daha mutlu hissedeceğiniz bir dönem olarak da görünüyor; dikkat etmeniz gereken şey, sizde arkadaşınıza dertlerinizi anlatırken onun söylediği şeylere kulak vermeniz ve hayatınızla ilgili inatçılıklarınızdan vazgeçmeniz. Yeni dönemde zorluklar yaşayacağınız dönemlerde olacak, bazen kendinizi savunmasız hissedebilirsiniz. Ama sakın üzülmeyin inançlı ve zorluklar karşısında güçlü olmayı bilen bir karakterdesiniz. Sorumluluklarınızın daha çok farkında olacak ve karşınızdaki insanları da etkileyeceksiniz. İçinize kapanıp düşmanlarınızı sevindirmek isteyecek en son burç sizin burcunuz. Yengeç Burcu insanının başladığı işi yarım bıraktığı hiç görülmemiştir.

2014 yılı hayatınıza daha fazla yolculuk, yabancılarla ilişki ve aynı zamanda bilginizi geliştirebileceğiniz, akademik çalışmalar getirebilir. Zihinsel açından daha dikkatli, anlaşmalara özen gösteren, ilişkilerinizi daha iyi kullanan bir konuma gelmektesiniz. Kardeşlerle ilişkilerinizde daha dengeli olmak, uyum ve anlaşma yaratmak durumundasınız.

Hayata bakış açınız canlanırken, eğitsel konular ufuklarınızı genişletebilir. Düşünsel açıdan özgürleştiğinizi hissedebileceksiniz. Bu yıl çocuklarınıza daha çok vakit ayırdığınız onlarla ilişkileriniz her zamankinden daha iyi olduğu bir olacak. Uzakta yaşayan çocuklarınızla daha sık haberleşeceksiniz varsa aradaki kırgınlıkların veya yanlış anlaşılmaların düzeldiğini göreceksiniz. Yurt dışında yaşayan Yengeç burçları ise bu yılın ilk yarısı memleketlerine dönüş yapabilir yâda yapmayı düşüneceklerdir. Maddi sıkıntılar bu yıl çözüme kavuşabilir ancak şunu da belirtmeliyiz ayağınızı yorganına göre uzatmalısınız. Bazılarınız oldukça zorlandılar. 2014 yılı sizi ödüllendirecek. Hem iş, hem aşk konusunda şanslı bir yıla giriyorsunuz. İş kariyerinizde önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenize daha kararlı davranarak, size sunulan fırsatları değerlendireceksiniz. Gelirler konusunda kazançlarınız olabilir.




  2014 Aslan Burcu Genel:

Aslan bu yıl sizin için iki farklı dönem gibi olacak yılın özellikle ilk dört ayı  zorlayıcı biraz sıkıntılı geçecek ancak bu dönemden sonra bir o kadar rahatlama yaşayacağınız yılın ikinci yarısı size bekliyor olacak. Bu yıl sizlere daha olgun bir karakter getiriyor,  hangi konuda karar verecek olursanız olun daha olgun tavırlar sergiliyorsunuz.  Olgun tavırlarınız yakın çevrenizin de ilgisini çekecektir ve ilişkinizde sizleri farklı bir boyuta taşıyacaktır. Olgunluk güzeldir ve çocuksu tavırlardan uzaklaşmanıza yardımcı olur ancak bu konuda da çok abartılı davranmamanız gerekiyor. ilişkilerinizde de daha sıcak ve sevgi dolu olacağınız bir dönem geliyor. Her ilişkinizde burcunuzun özelliği olarak lider olmak istiyorsunuz. Fakat yeni yılda karşınızdaki insanlarında farklı bir kişilikleri farklı bir dünyaları olduklarını anlayarak daha esnek olmayı öğrenecek ve daha mutlu olacaksınız. Sevgili Aslanlar, İdeallerinizi hayatın bizzat içinde uygulayabileceğiniz, sabırlı adımlarla kendi gerçeğinizi kendiniz oluşturabileceğiniz bir 2014 var önünüzde. Sorumluluk duygusunun; aşk, çocuklar, yaratıcı ifade, sanatsal yollar ve hayatın genelinde etkili olacağı bu yıl, aşk konusunda gerçekçi ve uygun seçimlerde bulunabilirsiniz.

Dediğimiz gibi yılın ilk yarısı özellikle -ilk dört ay-atlatıldıktan sonra sizin için bereketli, rahat,arzularınıza kavuşacağınız bir 2014 başlayacak.Bu yıl strese bağlı cilt sorunları yaşayabilirsiniz.Kış aylarında kilo problemi de yaşanabilir yediklerinize dikkat etmelisiniz  fazla kalorili gıdalardan kaçının.

Aslan burcu 2014 Ocak ayı sizi yoran yoğun bir çalışma temposu ile başlayacak iş yerinde problemlerle uğraşma durumunda kalacaksınız, bu arada   ailenize daha az zaman ayırmaya başlamanız eşinizle aranızda ufak tartışmaların çıkmasına neden olabilir. Gerek özel yaşamınızda ki arkadaşlarınızla gerekse ofis ortamındaki arkadaşlarınızla tartışmalardan uzak durmalısınız. Duygusal davranmaktan kaçınmalı aradaki mesafeyi korumalısınız.

Şubat ayı sağlığınıza daha bir önem göstermeniz gerekebilir bu dönemde ufak çaplı rahatsızlık,  gıda zehirlenmesi gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz özellikle tükettiğiniz gıdaların raf ömrünü dikkate alarak hareket etmeye özen gösterin. Kalbi boş olanlar bu ay sonuna doğru arkadaş ortamında hoşlanacakları biri ile tanışabilir ancak bu dönem başlayacağınız bir ilişkinin uzun soluklu olmasını ya da evlilikle sonuçlanmasını beklemeyin. Kendinizi fazla kaptırmayacaksanız eğer kısa sureli iyi vakit geçireceğiniz bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Nisan ayında maddi açıdan az da olsa bir rahatlama yaşanacak bu sizinde ümidi kestiğiniz üzerinden uzun zaman geçmiş bir ödemenin gelişi ile olabileceği gibimiras yolu ile elinize geçecek bir miktar parada olabilir. Ancak dediğimiz gibi maddi bir rahatlama hissedilecek. Gene bu ayda bazı aileler aileye yeni katılacak bir bireyin müjdesini alabilir. Nisan ayında size mutlu edecek haberler alacaksınız. Özellikle aile ve yakın çevrenizle ilgili güzel gelişmeler yaşanacak.

Temmuz gibi iş hayatınızda bir takım değişiklikler olabilir yeni bir göreve getirilebileceğiniz gibi mesai arkadaşlarınızdan birinin görevine kısa süreli bir geçiş yapmanız söz konusu olabilir. Parasal anlamda daha aktif ve hırslı olacaksınız. Ağustos ayı iyi bir tatil ya da beklenmedik bir iş seyahati olabilir bu dönemde kısa süreli yolculuklara çıkmanız olası ancak her nereye ne için gitmiş olursanız olun son derece memnun döneceksiniz. Ay sonuna doğru akrabalarınızla ya da komşularınızla ilgili daha doğrusu yakın çevrenizle ilgili gelişmeler yaşanabilir buda çevrenizle gidiş gelişlerinizi artıracak yoğun bir trafik yaşanmasına sebep olacak.

Eylül ayı gayrimenkul alım satım işleri yaşanabilir bu size ailenizden kalan bir ev ya da evli iseniz eşinizin tarafından miras yolu ile edinilmiş bir mal olabilir. Evliliğinde sorun yaşayanların hayatlarında mucizeler yaşayacakları bir döneme gireceklerini söyleyebiliriz. Gerek eşiniz gerekse siz daha sabırlı daha anlayışlı bir döneme gireceksiniz bu zaman zarfında iki tarafında ailelerinin karşılıklı anlayışlı tavırlarıyla ilişkinize yönelik olumlu gelişmeleri desteklemeleri de sizi birbirinize bağlayacak. Beklediğiniz kişi ile  ortak bir dost ya da arkadaş vasıtası ile tanışıp sağlam temellere dayalı ileriye yönelik ciddi bir ilişkinin başlaması muhtemel. Güzel paylaşımlarınızın gölgelenmemesi için bazı şeyleri görmezden gelmeniz gerekebilir, dikkat. Meslek yaşantınızda üstleriniz tarafından destek alabileceğiniz bir gün. Risk alabilme konusundaki cesaretiniz kariyeriniz açısından kazançlı çıkmanızı sağlayabilir. Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün.

Ekim -kasım ayları iş yaşamınızla ilgili önemli kararlar almamalı ve bu konuda duygusal davranmamaya özen göstermelisiniz. Her şeyi ben bilirim tarzında hareket ederseniz beklemediğiniz olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Kaslarınızla ilgili ufak tefek ağrılarınızı ihmal etmeyin ilerleyen zamanda ciddi rahatsızlıklara dönüşmeden müdahale etmenizde fayda var. Çocuklarınızla ilgili problemler ortaya çıkabilir arkadaş çevrelerini beğenmemeniz den dolayı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili yeniliklere gidebilir yeni eşyalar alabilir yaşam alanınızda sizi mutlu edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Öğrenmeye kapalısınız ve büyümeyi reddedebilirsiniz. Hedefleriniz doğrultusunda hareket ediyorsunuz ancak bu bir süre sonra can sıkmaya başlayacaktır ve sizi de bir hayli yoracaktır. Bu süreci en iyi şekilde hasarsız tamamlamak için kararlı tavrınız etkili olacaktır ve sonuçlarını bekleyebilirseniz eğer ne kadar etkili olduğunu sizler de göreceksiniz! Sabırlı olmak bu süreçte çok önemli ve sizler bu anlamda zaman zaman tökezleyeceksiniz fakat çok güvendiğiniz birisi varsa size bu süreçte en iyi şekilde yardımcı olacak ve ayağa kalkmanıza yardım edecektir.
Hatalarınızı düzeltmek ve yeni başlangıçlar yapmak için sizler adına büyük bir fırsat sunulacak bu anlamda 2014 sizin için etkili ve güvenilir bir yıl olacaktır. Karşınıza çıkan sorunlarda temkinli hareket ediyorsunuz ancak zaman zaman hata yapabilir ve bu hataları telafi etmek için de mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. Fırsatlar karşınızda ve bu yıl yanlışlarınız düzeltilmek için bekliyor. Aldığınız kararlarda erkenci davranmayın bu sizin en büyük yanlışlarınız arasında yer alıyor ve sorunlar için mücadele ederken geleceği de düşünün!

 Sezgileriniz bu yıl biraz daha kuvvetli ve özellikle iş hayatınızda alacağınız kararlar sizleri bir hayli olumlu etkileyecek gibi görünüyor. Sezgisel davranmaya ve hareket etmeye devam edin çünkü yanlış sayınız bu sayede biraz daha azalacak ve çok daha mutlu olacaksınız. İş hayatı zorlu bir alan ve bu alanda barınabilmek için zaman zaman farkınızı ortaya koymanız gerekiyor, eğer sizler de bu farkı en iyi şekilde ortaya koymak istiyorsanız geleceğe yönelik hareket edin ve sorunlarınızı tek başınıza değil bilirkişiler ile halletmeye özen gösterin! Yardım almaktan korkmayın ve daha deneyimli isimler ile çalışmayı kendinize iş edinin. Onların fikirleri sizleri daha iyi noktalara taşıyacak ve sizlere daha kusursuz bir yaşamın kapılarını aralayacaktır. Kusursuz olmak için çok fazla çaba harcamanıza gerek yok sadece bencil davranmayın ve karşı tarafı dinlemeyi ihmal etmeyin.

Vizyonunuzun yükseleceği bu yıl, sezgileriniz sizi besleyicidir. İç sesinize kulak veriniz. Gizli hayalleriniz içten beklentileriniz var bunlara yönelik ilginç gelişmelere hazır olun. Haziran gibi uzun yollar var. Kiminiz iyi bir olay kiminiz biraz can sıkıcı bir olay vesilesiyle yola gidebilir. Bazılarınızın da beklenmedik bir olay yüzünden yol hazırlığı suya düşebilir.

Şu ana kadar bahsedilenler sizin için olumsuz gibi görünebilir ancak kararlı olduğunuz ve doğru adım attığınız takdirde statünüzde bir yükselmenin meydana geleceği sürprizini de sizlere söyleyebiliriz. Bu sürpriz ile çok fazla mutlu olacaksınız ve sosyal yaşantınız da harika bir noktaya gelecek!




2014 Başak Burcu Genel:

Yeni yılın başlamasıyla yeni girişimler yapacağınız eskiden kalma canınızı sıkan tüm konuların kapanacağı ilgilendiğiniz her alanda başarılı olabileceğiniz bir yıl sizi bekliyor

2014 burç yorumu sizin için yeni yılın ilk ayları ile özel hayatınızda rahatlamalar olacak. Bekarsanız hayatınıza heyecan katacak yeni biri girebilir ancak birden duygularınızın seline kapılmamanız da fayda var. Anın yaşayın ve ilişkinizi biraz zamana yayarak  yaşayın. Aceleci davranmamaya özen gösterin yüksek enerjinizle karşı cinsi adeta büyütmeyeceğiniz bir dönem doğru insanı seçtiğinize emin olun.

Özel yaşamınızdaki uyum etkisi iş hayatınıza da olumlu bir şekilde yansıyacak. Bu zamanın keyfini çıkarın. Bir ilişki içinde değilseniz ayaklarınızı yerden kesecek birine rastlamanız mümkün. Uzun süredir var olan fakat bir sonuca bağlayamadığınız bir ilişki içindeyseniz birlikteliğiniz resmileşe bilir, ilişkide problemler yaşıyorsanız kalıcı çözümler üretebilir ve ilişkinizi çok keyifli bir noktaya taşıyabilirsiniz. Popülaritenizin ve çekiciliğinizin oldukça yüksek olduğu bir yıldasınız. İş hayatınıza gelince planladığınız görüşme ve toplantılar iptal olabilir ya da gecikmeler söz konusu olabilir. Uzun seyahatler söz konusu ise kendi isteğinizle ertelemeniz yerinde olacaktır. Maddi konularda ufak tefek problemler söz konusu olsa da gelirinizdeki artan ivmeyle yükselecek, sizleri rahatlatacaktır

Başak burcu Mart sonu iş yaşamınızla ilgili eş ya da sevgiliniz aracılığı ile tanıştığınız kişilerden göreceğiniz destek bazı sorunların yoluna girmesine ve yeniden yapılanmanıza katkı sağlayacak. Mart ayında piyango almayı ihmal etmeyin! Genel anlamda sosyal ilişkileriniz konusunda hiçbir zorlukla karşılaşmayacaksınız. Ancak bu dönem de dikkat etmeniz gereken konu duyduğunuz her şeye inanmamanız ve şüpheyle yaklaşmanız kime güvenip kime güvenmemeniz gerektiğini çok iyi değerlendirmeniz gereken bir dönem gerçek anlamda dostunuzun kim olduğunu iyi ayırt etmeniz gerekiyor.

 Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanla ister eşiniz ister sevgiliniz son derece uyumlu olduğunuz birbirinize sevginizi karşılıklı olarak ifade edeceğiniz bir dönem.

Mayıs ayı kısa süreli bir seyahat gündeme gelebilir. Bu seyahat sonrası daha doğrusu mayıs sonu daha bir rahatlamış olacaksınız. Size sıkıntı veren konuların daha rahatladığını göreceksiniz. Evli olanlar eşlerinin ailesi ile ilgili bir meseleyle uğraşmak durumunda kalabilirler. Mayıs ayı maddi anlamda da rahatlama olacak. Mayıs sonu gerek duygusal hayatınızda gerekse iş hayatında her anlamda kendinizi huzurlu hissedeceksiniz.

Haziran -Temmuz ayları daha durağan bir dönem olacak bu dönem de işle ilgili koşturmacalar yaşanacak bunun dışında bu iki ayda hayatınızda bir yenilik beklemeyin yeni bir şeylere başlamak içinde sizin için uygun değil. Bu süreyi daha sakin geçirmeye bakın mümkünse bir tatil olabilir. 2014 Başak burcu Temmuz sonu çevreden duyacağınız sözler sizi rahatsız edebilir yanlış anlaşılamazından kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Ağustos ayı bazılarınızın iş yeri değişikliği olabilir bu çalıştığınız firmanın başka bir şubesine geçiş şeklinde de olabilir başka bir şehire yerleşmeniz şeklinde de olabilir. Kısaca bazılarınızda ağustos sonu eylül başı iş nedeni ile bir hareket olacak ancak endişelenmeyin bu değişim sizin istediğiniz yönde gerçekleşecek belki de uzun süredir beklediğiniz bir terfi gibi.

2014 Eylül ayı başaklar için uzak akrabaların ziyaretleri uzun süredir görüşmediğiniz dostlarla kavuşmaların aile yemeklerinin yendiği mutlu toplantıların yaşanacağı bir dönem. Bu karşılaşmalara toplantılara sebep katılacağınız düğünler olabilir.

Ekim ayı yeni insanlar tanıyabilir farlı sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Ekim ayı sosyal anlamda hareketli faal bir dönem görünüyor. Evli olanların eşleri ve çocukları ile daha fazla zaman geçireceği aile içi ilişkilerin güçlendiği akrabaların ön plana çıktığı  sosyal bir dönem. Gene bu ay içinde bazılarınız kendinizi geçiştirebileceğiniz alanlara yönelebilir farkında olmadığınız yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz.

Başak burçları Kasım Aralık dönemi yepyeni başlangıçlar sizi bekliyor. Aile ilişkileriniz yeniden yapılanıyor. Bu ayda bekar olanlar yada kalbi boş olanlar evlik düşecekleri kişi ile tanışabilir. Bu tanışma bir aile dostu vasıtası ya da bir arkadaşınız aracılığı ile olabilir. İlk anda hoşlanacağınız bu kişi ile sağlam temellere dayalı bir birliktelik başlayabilir. Hem duygusal anlamda sizi tatmin edecek hem de mantıklı bir seçim olarak aile büyüklerinizin de desteğini alacağınız bir ilişki olacak.

 Bazılarınız çok da önemli olmayan sağlık problemleri yaşayabilir. İstikrarlı bir tempo ile iş hayatınızdaki yeniliklere,  başarılara merhaba diyebilirsiniz. Sorunsuz bir iş hayatı için kararlı tavırlarınızdan vazgeçmeyin ve ilişkilerinizde de kıskançlık sorunlarını bir kenara bırakın! Bu dönemde tam anlamıyla mutlu olmak için hazırsınız ve bireysel hareket ettiğiniz takdirde gerçekten güzel bir kariyerin sizleri beklediğini söyleyebiliriz. Özellikle iletişim ve medya gibi bir dalda kariyerinize başladıysanız ve kendinizi bu alanda geliştirmeyi uygun gördüyseniz bireysel çalışmalarınız sizlere mutluluk getirecektir.

Yaratıcı olduğunuzu biliyorsunuz ve bu yaratıcılık özellikle iş hayatınızda sizlere farklılık kazandıracak ve arkadaş çevrenizin de ilgisini çekecektir. İş hayatınızı daha iyi noktalara geleceğini söylemiştik ve bu da sizin yaratıcılığınız bir adım daha öne çıkaracak ve yükselmenize yardımcı olacaktır.

Aile ilişkilerinde yapmanız gereken tek şey kardeşiniz ile biraz daha fazla ilgilenmek olacaktır çünkü o çok daha fazla ilgi bekliyor. Komşularınız ve yakın çevreniz ile de sorunlar yaşamayacağınızı belirtmek isterim anca zaman zaman sorunlar muhakkak baş gösterecektir. Ilımlı yaklaşımınız sayesinde kalpleri fethetmeyi başarıyorsunuz bu da sizin avantajlarınızdan yalnızca biri! İyi olmak sizin hamurunuzda var ve insanları hiçbir şekilde kırmak istemiyorsunuz bu yüzden ailevi sorunlar hiçbir şekilde başınızı ağrıtmayacaktır çünkü kısa sürede tarafınızca çözülecek olan ufak tefek sorunlardır. İyimser olmaya devam edin ve attığınız adımlarda ailenizi de düşünerek hareket edin! İş hayatınızdaki başarılar onları zaten fazlasıyla mutlu edecektir ve sorunsuz bir aile yaşantısını da ortaya koyacaktır.

Evlilik, iş ortaklığı, eğitim, gelişim, akademik kariyer nedenleriyle yerleşim yerinizi değiştirebilir, bir başka ülke veya şehirde ikamet etmek için mücadele verebilirsiniz. Sınırlarınızı iyi bilmeniz, bütçenizi ciddi biçimde düzenlemeniz ve savurganlıktan uzak durmanız gerekiyor. Etrafınıza uyum sağlamak, zevk ve konfor içinde yaşamak ihtiyacınızın diğer zamanlara göre çok daha ön plana çıktığı, önünüze çıkan engelleri kolayca aştığınız, estetikte duygunuzun yüksek olduğu bir yıl sizi bekliyor.




2014 Terazi Burcu Genel:

Bu yıl hayatınızı yeniden şekillendirme isteği içinde olabilirsiniz sizi sıktığını düşündüğünüz her şeyden kurtulup yeni başlangıçlara adım atmak isteyebilirsiniz. Sevgili Teraziler 2014 yılında Çevrenizde olup, bitenler için çok meraklı olacağınız, dikkatli olmanız gereken bir yıl. Bu meraklı tavırlarınız biraz başınızı ağrıtabilir. Başkalarının yaşantısına girmeye bayılıyorsunuz. Çok istediğiniz güzel şeylere arkadaşlarınız sahipse kıskançlık duygularınız dizginleyin lütfen, hatta ayni şeylere sahip olmak için hileli yollara başvurmayın. Kendinizi geliştirin, çıkarlarınız için ilkelerinden taviz vermeyin.

Terazi burcu 2014 yılı her şeye yeniden start duygusu içinde olabilirsiniz. Terazi burçları iş ortamında yeni adımlar atacağınız ve yeni çalışmalara başlayacağınız sizin açınızdan son derece verimli bir yıl. Çalışma arkadaşlarınızın da desteğini alacağınız  iş yaşamınızdaki verimin beklentinizin de üzerinde olduğu bazılarınızın yeni iş imkanları için atağa geçtiği patron konumunda olanların işlerini büyüteceği bol kazançlı aynı zamanda bereketli bir 2014 yılı. Kendinize inanamayacağınız,sizi tanıyanların ise size hayretle bakacağı kararlar alabilir hayatınızda sizden beklenmeyecek  ani ve radikal değişikliklere gidebilirsiniz.

Bazılarınız var olan ilişkilerini bitirme kararı alabilirken bazılarınız ise ani bir evlilik kararı ile çevresini şaşırtabilir. Bu değişimler sadece özel hayatınızla sınırlı kalmayacak işinizle ilgili yenilikler iş değişikliği, başka bir şehre yerleşmek hatta bazılarınızın başka bir ülkede hayatlarına devam etmesi söz konusu olabilir.

Bu yıl yaşamınızda olumlu gelişmeler sağlayabilecek güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eğitim hayatı devam edenler için bu yıl çok başarılı olacak .Bu yıl gireceğiniz bir sınavda istediğiniz başarıyı elde edeceksiniz. Sağlık  açısından bazılarınızda tansiyon veya alerjik bazı rahtsızlık gündeme gelebilir.

Ocak ayı oldukça kısmet yüksek, ay sonuna doğru elinize geçecek para ile lüks harcamalar yapabilir kendinizi şımartma yoluna gidebilirsiniz. Ailesinden uzak olanların bir aile büyüğünün rahatsızlığından dolayı ziyarete gitmeleri söz konusu olabilir.

Mart ayı uzak akraba ya da aile dostlarından gelecek haberler gündeminizi meşgul edebileceği gibi bu kişilerin ziyaretleri de söz konusu olabilir. Yeni işlere girişmek için iyi bir dönem  olmayabilir süregelen yarım kalmış işleri tamamlamalısın. Sosyal ilişkilerinizde sorunlar oluşabilir ve sinirleriniz gerilebilir, serinkanlılığınızı korumalı ve strese karşı tedbir almalısınız. Ay sonuna doğru için için üzüldüğünüz bir sorun çözüme kavuşacak.

Haziran ayı istek ve beklentilerinizi somutlaştırmak sizin için önemli olabilir, bu nedenle hayallerinizi takip edebilirsiniz. İnsanların ilgisi, beğenisi size yönelik kalabilir. Aşkta ise güzel gelişmelerle  karşılaşabilirsiniz.

Temmuz ayından itibaren daha fazla dikkat çekecek ve isteklerinizi karşı tarafa daha kolay kabul ettireceksiniz. Böylece yeni girişimleriniz için tüm yaratıcılığınızla kendinizi gösterme fırsatı bulacaksınız. Temmuz ayı uzaktaki bir yakınınızdan gelecek sevindirici bir haber keyfinizi yerine getirecek. Bu ayda daha çok ailenizle vakit geçireceksiniz. Bu dönemde sizi seven dostluğuna güvendiğiniz kimselerin ikazlarını dikkate alın. Gene bu ay sonu ailenizin genişlemesi yönünde gelişmeler yaşanabilir. Bu evlilik yolu ile aileye yeni bir bireyin katılması ya da yeni bir bebek haberi ile de gerçekleşebilir.

Ağustos ayı bazılarınızın gayrimenkul alımı gündeme gelebilir belki yeni bir ev. Ağustos sonu sihirli bir değnek değmiş gibi düşünebilirsin. Bütün dış etkilerden uzakta huzur dolu bir dönem seni bekliyor. Çocuk sahibi olanların çocuklarına daha çok zaman ayırması gerekebilir. Bazılarınız tercihlerini beğenmediğiniz den dolayı çocuklarınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Ekim gibi bir taşınma yer değiştirme gündeme gelebilir. Yaşadığınız yorgunlukları atabileceğiniz ortamlara girebilir farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Yoğun çalışmalarınız sonucunda size oldukça memnun edecek  kazanımlar gündeme gelebilir. ay sonuna doğru  istemediğiniz bir aile toplantısında bulunmak zorunda kalabilirsiniz bu ayrıldığınız eşle zoraki bir görüşme olabileceği gibi kardeşinizin, çocuğunuzun  veya sevdiğiniz bir yakınınızın sizin hoşlanmadığınız eş adayıyla da olabilir.

Parasal anlamda rahat bir süreç karşınıza çıkacak ve başarılarınızın karşılığını en iyi şekilde alacaksınız. Çalışmaya ve gayret etmeye devam edin çünkü bu sene bu çalışmaların meyvelerini en iyi şekilde toplayacağınız yıl olacaktır. Sorunsuz bir dönem geçirmek istiyorsanız kafanıza çok fazla takmayın ve çok fazla düşünmemeye özen gösterin…

En ünlü diplomatlar bu burca sahiptir ve eğer sizler de bu alanda kariyerinize devam ediyorsanız bu yıl sizin yılınız olacaktır. Başarılarınıza başarı katmak ve çalışmalarınızı en kaliteli şekilde sürdürmek için kendinizle de ilgilenmelisiniz. Maddi konularda sıkıntı yaşamayacağınızı söylemiştik ve maddi anlamda kararlar alırken de tek başınıza karar almanız gerektiğini unutmayın. Sorunsuz bir süreç sizleri bekliyor ancak az önce de belirttiğimiz gibi birilerinden yardım almayı unutmayın! Net kararlar verirken biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor ve sorunsuz bir yıl geçirmek için kararlarınızı da gözden geçirmeniz gerekiyor. Kardeşleriniz sizin en büyük destekçiniz bu yüzden yardım almayı ve onlarla iletişimde olmayı unutmayın!

Çok sıkı dostluklar elde edebilirsiniz ancak unutmayın, sizi mutlu etmeyecek ve çıkar ilişkisi için yanınızda yer alacak insanları da kendinize çekebilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor ve bu konularda da kardeşlerinizden yardım alabilirsiniz. Dostluklar önemlidir ve hayata tutunmanız açısından sizleri iyi hissettirecek iletişimlerdir bu yüzden dostlarınızı seçin!

Bu sorunları kusursuz bir şekilde atlatmak sizin elinizde çünkü yeteneğinize ve ilişkinize bağlı olarak kıskanılsanız bile süreçten zarar almadan çıkmayı başaracak güce sahipsiniz. Kıskananlar olacaktır ancak aldırış etmeden yolunuza devam etmeniz gerekir. Gerçek dostlarınız zaten yanınızda yer alacaktır ve bu süreçte sizin mutlu olmanız ile birlikte onlar da mutluluklarını gizlemeyeceklerdir.

Bu yıl biraz gayretle isteklerinize kavuşmanız mümkün görünüyor.

 


2014 Akrep Burcu Genel:

2014 yılı kariyerinizle ilgili eğitimler alabilir, yeni çevrelerle tanışabilir, kendinize yeni hedefler oluşturabilir, kendinizi adeta yenilediğinizi hissedeceğiniz seyahatler yapabilirsiniz.  Bu arada yüksek eğitiminizi tamamlamak ve kendinizi geliştirmek için sıkı çalışmalar içine girebilir hatta bunu yapmak için kendinizi mecbur hissedebilirsiniz. Bu yıl oldukça yoğun olacak hem iş hem de ikili ilişkiler anlamında, iş konularındaki yoğunluk, strese yol açabilir. Bu yıl bazılarınız işverenleriyle ya da iş yerinde amiriniz konumundaki insanla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bu yıl evli olanlar hane içinde huzuru bulacak problemlerin çözüldüğü anlaşmazlıkların verilen ortak kararlarla çözüme kavuştuğu eşinizle uyumu yakaladığınız dışarıda ne kadar gerilmiş olsanız da evinizde kafanızın rahat olduğunu hissedemediğiniz her anlamda eşinizin size destek olduğu evliliği mutluluk, huzur olarak göreceğiniz bir yıl.

Uzun zamandır çocuk sahibi olmayı isteyenler için nisan- mayıs gibi mutlu haber gelebilir. Bu iş hayatınızla ilgili ufak tefek pürüzler dışında  olumlu şans sizden yana ailenizin desteğini her an yanınızda hissedeceksiniz sizi sevenlerin değerini daha da anlayacaksınız bu yıl dini konulara daha fazla eğilecek manevi huzuru bulacaksınız. Yalnız şunu belirtelim bazılarınızın yaz dönemi bir kaç ay işsiz kalması gibi bir durum olabilir ancak çok kısa sürecek bu dönemden sonra işleriniz  oturacak kendinize sıkıntı yapmayın kısa sürecek bu dönemde eşinizin desteği sizinle olacak bu dönem eşinize olan hayranlığınızın arttığını hissedeceksiniz. Evliliğinizin daha sağlam temellere oturduğunu hissedeceksiniz.

Özellikle yılın ilk altı ayı maddi anlamda dikkatli davranmanız da uzun vadeli borçlanmalara gitmemekte fayda var. Yılın ilk yarısında maddi açıdan büyük sıkıntılar yok ancak ağustos sonu asıl rahatlama olacak o zamana kadar biraz dikkatli harcamalar yapmakta fayda var. Bu yıl eğitim hayatı devam edenler için de oldukça başarılı geçecek. Ocak sonu bazılarınız bir yakınlarını ilgilendiren bir konu ile ilgilenmek durumunda kalabilir. 2014 yıl akrep burcu için özellikle nisan ayında aradığınız aşkı bulacaksınız ancak nisan sonrası halen yalnız olanlar varsa eylülde kalabalık bir toplantıda- bu bir yakınınızın düğünü olabileceği gibi iş arkadaşları ile yapılan bir motivasyon yemeğinde olabilir-karşılaşacağınız kimse ile ileriye dönük ciddi bir ilişki başlayacaktır. Bu yıl çalışma hayatından kaynaklı yorgunluğa bağlı ağrılar yaşayabilirsiniz, kas tutulmaları, bel ve boyun ağrıları gibi hemen söyleyelim bazılarınız bacaklarından kaynaklı problemler yaşayabilir belki varis gibi.

Zodyak’ın en sevdiği burçlardan biri olarak bu yıl sizleri büyük sürprizler bekliyor. İş hayatınızda sıkıntılarınız varsa bu sıkıntılar geride kaldı diyebiliriz çünkü harika bir yıl sizleri bekliyor, yalnızca iş hayatınızda değil ilişkilerinizde de bu anlamda güzle bir yıl olacaktır. Eğer evli iseniz ve çocuklarınız varsa onlar için güzel kararlar almaya hazır olun çünkü 2014 sizin yılınız olacak! Arkadaşlık ilişkilerinizde sorunlar yaşıyorsanız bu sorunların da geride kaldığını söylemek doğru olacaktır. Zodyak tarafından şanslı burç olarak seçildiniz ve daha mutlu olmanız için elinden geleni yapmaya hazır. Kariyer başarıları sizleri yanıltmasın bu anlamda çalışmaya hız kesmeden devam edin ve emeğinizin karşılığını en iyi şekilde alacağınızı da unutmayın.

Yeni şeyler öğrenmeye hazırsınız ve özellikle teknolojik gelişmeler konusundaki bilgi ve birikiminiz bu dönemde biraz daha artacak en önemlisi ise iş hayatınızdaki yükselişiniz hız kesmeden devam edecek! Onlara aldırış etmeden ve muhattap olmadan yolunuza devam edin ve öğrenmeyi de ihmal etmeyin. Sürekli çalışmak sizin işiniz çünkü sizler çalışmayı fazlasıyla seviyorsunuz ve bundan sıkılmıyorsunuz. Öğrenmeye bayılıyorsunuz bu da sizlere başarıyı getiriyor. Kariyer basamaklarını teker teker tırmanacaksınız ve makam sahibi olacaksınız. Maaş konusunda bu yıl artış söz konusu ve sizler de bundan nasibinizi alacaksınız. İş hayatınızda sorunlar elbette olacak fakat sorunlardan daha çok başarılar elde edeceğiniz için bu sorunlar çok da fazla gözünüzde büyümeyecektir.

Bu dönemde özgüven konusunda patlama yaşayacaksınız ve  daha kibirli hareket edeceksiniz. Bu arkadaşlarınızın pek hoşuna gitmeyebilir bu yüzden çok abartılı davranmamanız gerekiyor. Başarı sizleri mutlu edecek ve kendinize olan güveni biraz daha yukarılara çıkacaksınız. Özgüven sahibi olmak güzel ancak bunu abartmak sizi yalnızlaştırabilir. Kendinizle gurur duymanız oldukça güzel fakat olayı biraz daha abartırsanız yalnız kalmanız gayet normal bir durumdur.

Aşk yaşamınız, finansal durumunuz, ilişkileriniz, dostlarınız ve daha birçok şey için mutlu bir yıl sizleri bekliyor. Bu yıl benim yılım diyerek her şeyi elden bırakmanın da anlamı yok! Rahat olmaktan vazgeçin çünkü bu rahatlık sizleri bitirebilir. Detaylı düşünün, inceleyin, irdeleyin ve daha dikkatli adım atın! Başarılı bir kariyere sahipsiniz ancak bu başarıyı bir anda elinizden kaçırabilirsiniz. Arkadaş ilişkilerinizde biraz daha dikkatli davranın ve sorunlara çözüm üretmek için harekete geçin! Bu yıl çok fazla sorun sizleri beklemiyor ancak az önce de belirttiğim gibi bunu bilerek rahatlamaya çalışmayın çünkü bu rahatlık sizin yıllardır olduğu gibi en büyük düşmanlarınızdan biri ve sizi sona götürebilir. Elinizdekileri kaybetmek istemiyorsanız davranışlarınızda abartılı olmayın ve kariyerinize daha fazla odaklanmaya da gayret gösterin, asıl başarı o zaman gelecektir.

Maddi açıdan ve gelişim açısından çok şanslı bir yıla giriyorsunuz. Yılın ilk yarısı ev satın almaktan dekorasyona kadar çeşitli ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili düzenlemelere girişebilirsiniz. Keyif duyduğunuz konularda daha az zahmetli ve çoğunlukla sizin isteyeceğiniz, kabul edeceğiniz uğraşlar içine gireceksiniz.

 Şubat gibi bazı sıkıntılar olabilir, sorunlarınızı tek başınıza çözmeyiniz. Ailenizden destek isteyin. Yaşamsal bakış açınızda değişimler meydana gelebilir. Farklı görüşte olan kişilerle ortak işler yapabilir, mesleki ve özel hayatınızda yeni sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu yıl tatil planları keyifle uygulanacak ve gittiğiniz yerden müthiş zevk alacaksınız. Eylül sonrasında ise arkadaş çevrenizden, sosyal gruplarınızdan ayrılıp kendi başınıza kalmayı isteyebilirsiniz. Bu çocuklarınız eğitim hayatı olabileceği gibi evlilikleri ile ilgili bir kararda olabilir. Kasım gibi ilişkilerinizde daha soğukkanlı olmaya gayret edin. Sosyal ilişkiler ve yeni çevreler hayatınızı yeniden yapılandıracak. Duyacağınız haberler giden gelenler hep sürprizli ve ani olacak. Karşılaşacağınız fırsatları anlayabilir ve yakalayabilirseniz hayatınız çok değişebilir. Hayata daha iyimser ve güvenle baktığınız güzel bir yıl sizi bekliyor.




2014 Yay Burcu Genel:

Yeni yıl sizin için yeni başlangıç, yeni yerler görmek, yeni insanlarla tanışmak, yeni aşklara yelken açmak olacak. Hayatın getireceği şanslı gelişmeleri değerlendireceğiniz her zamankinden daha dışa dönük olacağınız, hayata daha güzel bakmanıza neden olacak gelişmelerin yaşanacağı bir 2014 sizi bekliyor.

 Bu yıl her anlamda şans sizden yana. Gerek özel hayatınız gerekse iş hayatınızda istediğiniz her şeye kavuşuyorsunuz. İş arayan yaylar, işlerinden memnun olmayıp değişiklik isteyenler bu sene sevinecekler. Sıkıntılardan kurtulacağınız dertsiz sıkıntısız huzurlu bir sene geçireceğinizi söyleyebiliriz.

Yaylar uzun süredir size sıkıntı veren bir durumun çözüme kavuşması söz konusu olacak bu bir mahkeme işi olabileceği gibi satılmasını beklediğiniz bir ev ya da arsada olabilir.

Şubat ayı içerisinde uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere hayatınızda yer açacaksınız. Pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyduğunuz bir dönem. Yetişkin çocukları olanların çocuklarının eş adayları ile tanışmaları söz konusu olabilir. Bu ay içinde tanışacağınız yeni yüzler üzün vadede hayatınızda olacak kimseler diyebiliriz.

Nisan ayı çok yoğun geçecek arkadaş toplantıları uzun süredir görmediğiniz dostlarla görüşmeler yapacaksınız. Bazılarınızın aile bireyleri ile ortak yapacakları bir yatırım söz konusu olabilir bu arsa ya da iş yeri olabilir. Evli olanların ise eşlerinin ailesi tarafından gelecek bir miras işi gündemlerinde yer alabilir.

Mayıs ayı evli olanlar için biraz sıkıntılı olabilir özellikle çocuk sahibi olanlar çocuklarının problemleri, hastalıkları ile uğraşmak durumunda kalabilirler. Ancak hemen belirtelim hastalık öyle büyütülecek bir durum olmayacak bunlar basit rahatsızlık şeklinde ancak ev ve çocuklarla ilgilenmekten bunaldığınızı hissedebilirsiniz. Gene evli olanlardan bazılarının eşlerinin yurt dışı ya da şehir dışı bağlantılı bir iş girişimi olabilir. Bu uzaktaki bir akraba ya da arkadaşınızı ortak edeceğiniz bir iş şeklinde de gelişebilir.

Haziran ayında birden fazla yolculuk gündeme gelebilir. Bu ay içinde yapacağınız yolculuklar yurt içi olabileceği gibi yurt dışı seyahatleri de söz konusu olacak. Bu ay her anlamda kendinizi iyi zinde hissedeceksiniz. Bu dönemde yani haziran sonrası araba alma ya da mevcut otomobilinizi değiştirme isteği duyabilir ve bunu hayata geçirmek için araştırmalar içine girebilirsiniz.

Temmuz ayı biraz daha sakin geçerken kazancınız gene iyi görünüyor bu dönmede yeni projeler gündeme gelebilir bu ay içerisinde uzak bir yerden bir ev alabilirsiniz bu belki bir yazlık ev ya da ilerisi için düşünülen yatırım amaçlı bir girişimde olabilir. Bu ay içerisinde bazılarınızın gündemine evlilik fikri hâkim olacak var olan partneriniz ile böyle bir düşünce içine girebilirsiniz. Evli olanların eşlerinin ailesi ile ilgili bir konu ile uğraşmak zorunda kılmaları söz konusu bu uğraşacağınız iş her neyse sizi biraz sıkacak ancak eşinizin size olan güveninin artması aile ilişkilerinizi daha sağlamlaştıracaktır.

Ağustos ayı uzak bir yolculuk söz konusu bu yolculuk size keyifli gelecek bu ay içinde bazılarınızın ailesine yeni bireylerin katılması durumu yaşanacak evlilik ya da yeni bir bebek. Bazılarınız kardeşlerini ilgilendiren bir durumla uğraşmak durumunda olacak. Ağustos ayı keyifli yolculuklar güzel haberler eski dostlarla karşılaşmalar şaşırtıcı ama güzel gelişmeler yaşanacak.

Eylül başı kısa bir yolculuk söz konusu hemen sonrasında ise yoğun bir iş temposu bu ay içinde bazılarınızın partnerlerinin aileleri ile tanışmaları söz konusu olabilir haliyle ilişkinizin daha ciddi boyutlara taşınması. Bu dönemde bazılarınızın hayatında eğitimle ilgili bir gelişme söz konusu olabilir bu bir dil kursuna başlamanız olabileceği gibi yüksek lisans yapmak gibi bir üst eğitim seviyesine devam etme şeklinde de olabilir.

Ekim ayında oldukça güzel haberler alacaksınız aile içi sevindirici gelişmeler yaşanacak. Bazılarınız için evlilik, nişan gibi bir gelişme yaşanabilir. Maddi açıdan tatmin olacağınız gelişmeler yaşanacak bu ay içinde evinizde bir tadilat ya da yeni bir eve taşınma gibi bir durum söz konusu.

Kasım ayında eski bir arkadaşla karşılaşmanız ve bu kişinin iş hayatınızda size yardımı söz konusu olacak. Bu kişi sayesinde yeni bağlantılar kuracak yeni bir çevre edineceksiniz sizi çok faydası olacak. Evli olan yayların bu dönemde eşleri ile aralarının daha iyi olacağını duygusal anlamda son derece mutlu bir döneme gireceklerini söyleyebiliriz. Çocuk sahibi olanların ise bu dönemde çocukları ile ilgili konulara daha fazla vakit ayırmaları gerekecek.

Aralık ayı sonuna doğru önceden yaptığınız bir yatırımın size çok karlı bir şekilde geri dönüşü söz konusu olacak. Zihinsel,  ruhsal çabalarınız ile hayatı sorgulamaya devam ediyorsunuz ve bu yıl biraz daha seçici davranıyorsunuz. İlgi göstermeye bayılıyorsunuz ve bu da arkadaş çevrenizin oldukça fazla hoşuna gidiyor. Bireyselleşmek size uygun değil ancak yavaş yavaş kendi kabuğunuza çekilerek olayları gözlemlemeyi tercih ediyorsunuz. Gözlem konusunda iyi olduğunuzu bilmeniz gerekiyor ve daha kaliteli gözlemler için de insan arasına karışmak gerekiyor ancak sizler uzakta kalmayı ve onları izlemeyi tercih ediyorsunuz.  İlginç düşüncelere kapılarak insanlardan uzaklaşmayı uygun görüyorsunuz ve bu yalnızlık da garip bir şekilde sizleri mutlu ediyor. İnsanlardan uzaklaşma fikri bu yıl ortaya çıkıyor, normalde sosyalleşmeyi ve insan içine karışmayı seven bir yapıya sahipsiniz.

Zor günleri yoga sayesinde atlatmaya çalışın! Beden ve zihinsel fayda sağlayan yoga sayesinde sizler de kusursuz bir yıl geçirebilirsiniz. Eğitim konusunda bu yıl sizler için oldukça parlak geçecek gibi görünüyor ve sizler de bu yılı en iyi şekilde değerlendirerek kendinizi daha iyi noktalara taşıyabilir ve eğitim anlamında daha başarılı bir noktaya gelebilirsiniz. Kusursuz olmayı seviyorsunuz ve bunu da eğitim programları ile sağlamanız mümkün olacaktır.

Sinirli yapınızdan bir nebze olsun sıyrılıp daha sakin bir kişi olarak yolunuza devam edeceksiniz ve bu anlamda sorunsuz bir dönem geçireceksiniz. Arkadaşlık ilişkilerinize güveniyorsunuz ancak bu yıl biraz daha farklı olacak ve en büyük kavgalarda bile ılımlı yaklaşımınız sayesinde dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Ilımlı yaklaşımlarınız nedeniyle arkadaşlarınız tarafından çok daha fazla sevileceksiniz ve sorunları kısa sürede çözebileceksiniz. Arkadaşlık ilişkileriniz bu yıl çok daha özel hale gelecek ve duygusal anlamda da daha fazla insan tarafından sevileceksiniz. Bu yıl sizin için sakin bir yıl ve öyle aktif bir yıl olmayacak ancak karakterinizdeki değişimler sizi bambaşka bir insana dönüştürecektir. Sorunları daha önce kavga ederek çözen siz, artık daha sakin olmayı öğrendiniz ve bu yıl az önce de belirttiğim gibi sorunsuz bir şekilde yaşantınıza devam edeceksiniz. Kavgalar artık daha kısa sürecek ve affetmeyi bileceksiniz. İlişkilerinizi düzene sokmak ve karşı tarafa değer vermek güzel şeyler, sizler de bu konuda artık uzmanlaşacak ve büyük sorunlarda bile olgun tavırlar sergileyerek kısa sürede çözüme ulaşacaksınız. Sorunsuz ve mutlu bir yıl sizleri bekliyor…




2014 Oğlak Burcu Genel:

2014 gerek siz gerekse sevdikleriniz açısından güzel güzel, mutlu  olduğunuz  maddi, manevi  anlamda rahatlayacağınız bir yıl olacak kısa seyahatlerinin yaşanacağı maddi açıdan beklemediğiniz olumlu gelişmelerin gerçekleşeceği bir yıl sizi bekliyor. İkili ilişkilerde partnerinizi gerçek manada uyum sağlayacağınız bekar olanların ilişkilerini daha ciddi boyutlara taşıyacağı koca bir 2014 sizi bekliyor.

Ocak ayı her yönden güzel olacak arkadaş çevrenizle  olduğunuz güzel yemeklerin yendiği toplantıların yapıldığı yeni yüzler tanıyacağınız sosyal açıdan son derece aktif olduğunuz bir dönem. Aynı zamanda partneriniz ile de uyumu yakaladığınız eğlenceli vakitler geçireceksiniz. Çocuk sahibi olanların çocuklarının mutlulukların şahit olması gibi durumlar söz konusu bu düğün ya da nişan gibi bir olay olabileceği gibi  torun sahibi olmanızda olabilir. Mutlu aile toplantılarının yaşanacağı bir dönem…

Mart ayı maddi açıdan hafif sıkıntılar yaşansa da ikili ilişkilerin güzel olacağı aile için sorunların halledildiği ailenize daha çok zaman ayırdığınız yalnız olanların kendilerine göre uygun olan bir kişi ile yeni bir ilişkiye adım atacakları bir dönem olacak.

Nisan ayı akraba ziyaretleri gündeme gelebilir eşinizin akrabası olan ancak sizin hoşlanmadığınız kişilerle görüşmek durumunda kalabilirsiniz gireceğiniz ortamlar sizi biraz gerebilir. Bu ayin sonuna doğru hiç hesapta olmayan bir miktar para elinizde geçebilir.

Mayıs ayında ayrılık yaşayabilir bazılarımız uzun süreli ilişkilerini bitirme kararı alabilir ancak bu sorun yaşanan size huzur vermeyen ilişkiler için geçerli bu karar ile daha huzurlu daha rahat hissederek yeni aşklara yelken açacağımızı söyleyebiliriz

Haziran ayı gayrimenkul, banka kredisi gibi ödemeler gündeme gelebilir. Gene bu dönem de bir yolculuğa çıkabilir ve iş hayatında size çokça yardımı dokunacak bir kimse ile tanışabilirsiniz. İnsanlara güvenmeden önce iyi tanıyın. Yoksa gerçek yüzlerini görmek size üzebilir. Temkinli yaklaştığınız taktir de bir zarar görmeyeceksiniz.

Eylül ayı ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlarda bulunmak için harika bir zaman.  Çevreniz üzerinde fikirleriniz daha da önemseyeceği  çevreniz üzerinde bıraktığınız etkilerin daha güçlü olacağı bir dönemdesiniz. Ay sonuna doğru bir yakınınız sizden bir konuda yardım isteyebilir evet demeden önce kendinize düşünme payı bırakın. Eylül sonu gibi bazı kişilerin fazlaca üzerine gidebilir ve sabrını zorlayabilirsin plansız işler sizi strese sokabilir  bu dönem size huzur veren size dinlendiren aktivite yapmaya özen gösterirseniz stresi yenmenize yardımcı olabilir.

Kasım ayı çocuk sahibi olanların çocuklarına daha çok zaman ayırmalarını gerektiren gelişmeler yaşanabilir. Bu eğitim hayatlarını ilgilendiren bir konu olabileceği gibi arkadaş çevrelerinde olabilir. Yetişkin çocukları olanlarınızın ise çocuklarının eş adayları tanışmaları söz konusu olabilir.

Aralık da  iş hayatında başarılı bir devre olacak. Hayata daha umutlu bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Birçok konuda çevrenizin desteği sizinle, destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarınızla hoşça vakit geçireceğiniz toplantılar gerçekleşecek. Bu dönemi verimli kullanmayı başaracaksınız. Aile büyüklerinizden birinden gelecek sevindirici bir haber neşenizi katlayabilir. Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissedeceksiniz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacaksınız.

 Sahip olduğunuz ilişkileri korumaya çalışacağınız bir yıl olacak çünkü dostlarınız tarafından büyük para kaybına uğratılabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar bu dönemde sizin için çok önemli ancak bu süreçte dikkatli hareket etmeniz gerekiyor ve sosyal çevrenizi şekillendirirken zarar görmemeye de dikkat etmeniz gerekiyor. Yeni arkadaşlıklar kuracağınız bir dönem sizleri bekliyor ve yeni arkadaşlarınız sayesinde çevrenizin de genişleyeceğini belirtelim. Yeni insanlar tanımak sizleri fazlasıyla mutlu edecek ve bu mutluluğu da yine onlarla paylaşacaksınız. Zarar görmek istemiyorsanız attığınız adımları dikkatli atmanız gerekiyor ve kusursuz ilişkiler içinde onları iyi gözlemlemeniz sizler için çok daha iyi olacaktır. Arkadaşlık ilişkileriniz oldukça iyi ve eğer eski dostlarınızı da kaybetmek istemiyorsanız onlara da ilgi göstermeli ve onlarla da vakit geçirmelisiniz yani yeni dostluklarınız eskileri kaybettirmemelidir.

Muhtaç olmayı sevmeyen bir yapıya sahipsiniz ve bu yüzden insanlardan almak yerine insanlara vermeyi tercih ediyorsunuz. Borç alan ve sürekli olarak muhtaç durumda olan insanlara yakın duramıyorsunuz çünkü bu sizler için kabul edilebilir bir durum değil! Bu yıl sizlere kötü bir haberimiz var ve maddi anlamda sıkıntılar yaşayacağınız bir dönem sizleri bekliyor. Verdiğiniz sözleri belki tutamayabilirsiniz ve sizler de borç almak durumunda kalabilirsiniz. Güçlü bir karaktere sahipsiniz ancak bu kez muhtaç durumda olmanız kaçınılmaz gibi görünüyor. Maddi sıkıntılar belli dönemlerde sizleri zorladı ancak bu yıl yakanızı bırakmayacak gibi görünüyor. Kararlarınızda net davranarak yine muhtaç duruma düşmek istemeyebilirsiniz bu yüzden sosyal ortamlardan biraz daha uzaklaşmayı tercih edebilir ve yalnız kalabilirsiniz ancak bu zor günlerinizde de arkadaşlarınız yanınızda yer almaya ve sizlere destek vermeye devam edecektir.

Sosyal ortamlardan uzaklaşmanız sizleri daha büyük sıkıntılara sürükleyecektir çünkü insanlardan uzaklaştıkça bu sorunları çözme konusunda da eksik kalacaksınız. Arkadaşlarınız sizlere birçok fırsat sunabilir ve sizleri bu zor dönemden kurtarabilir. En iyi dostlarınız en iyi şekilde yardımcı olmak için elinden gelenin çok daha fazlasını yapacaktır ve bu da sizleri fazlasıyla mutlu edecektir. Mutlu olmak için aslında birçok sebep var ancak sizleri içinize kapanmayı tercih ediyorsunuz. Yardımları geri çevirerek bir yere varamazsınız bu yüzden onların arasına girmeyi deneyin ve onlardan yardım alın! Eski dostlarınız sizin için mücadele verecektir ancak gerçekte dost olmayanlar bu süreçte yanınızda yer almayacaktır. Destek almak ve onların yardım etmesi sizi biraz olsun rahatlatıyor ve sıkıntılarınızı da gideriyor. Yeni edindiğiniz arkadaşlar da bu konuda kayıtsız kalmayacaktır ancak sizin onlardan uzaklaşmanız zaman zaman onları üzüyor ve bu üzüntülerini de dile getireceklerdir. Sorunsuz bir yıl için uzaklaşmak yerine onların içinde yer almayı tercih etmelisiniz ve arkadaşlarınızın ne kadar değerli olduğunun farkına varmalısınız.




2014 Kova Burcu Genel:

Bu yıl çevrendekilerin gerçek yüzlerini göreceksin kimin gerçek dost kimin ise sadece senin iyi gününde yanında olduğunu anlayacak hayat tecrübene yenilerini katacaksın. Bu yıl ailenle özellikle aile büyükleriyle ilgilenmeni gerektiren gelişmeler yaşanacak. İş ortamında seni çekemeyen insanlar karşına çıkabilir, arkandan konuşmalar dedikodular kulağına gelebilir bu durum biraz canını sıksa da çok da büyütülecek bir şey olmayacak bu kişilerde konuştukları ile kalacaktır sizi bilen zaten biliyor.

Bu yıl iş temponuz yorucu olacak. Harcamalarınızın hesapladığınızdan daha fazla olacağını söyleyelim sürekli ekstra harcamaların çıkacağı bir yıl bu harcamalar eviniz için gerekecek tadilattan tutunda otomobiliniz ya da çocuklarınızın eğitimi için olacak. Bu yıl çocuklarınızdan yana yüzünüz gülecek gerek eğitim hayatları gerekse arkadaş ortamları ile olsun sizi memnun edecek gelişmeler yaşayacaksınız. Bu yıl bazılarınız uzun aralardan sonra eğitim hayatlarına yönelik kararlar alıp bunu uygulamaya geçirebilir bu yarım kalmış bir eğitimin tamamlanması şeklinde olacak.

Şayet 2013’ün ikinci döneminde iş nedeni ile taşınma daha doğrusu ikametgâh değişikliği yaşamadıysanız bu yılın ilk ayları iş nedeni ile yer değişikliği gündeme gelebilir. Bu yıl sağlık sorunları ile uğraşmak durumunda kalacaksınız hatta bu konuya önemli bir bütçede ayırma yoluna gidebilirsiniz. Baş dönmeleri sırt boyun ağrıları gibi problemler yaşanabilir. Bu sene aile büyüklerinden birinin sorumluluğunu üstlenmek durumuna kalabilirsiniz.

Ocak ayı işinizin yoğunluğundan şikâyet edebilirsiniz gerçekten yorucu bir tempo olacak. Evli olanları eşleri,  çocukları ile daha fazla ilgilenmesi gerekebilir. Eşinizle ilgili sizi mutlu edecek bir gelişme yaşanacak.

Şubat ayı için iş ortamında sizden hoşlandığını düşündüğünüz karşı cinsten kişinin duygularının bu yönde olmadığını öğreneceksiniz. Gene bu ay içinde bir aile büyüğünüzün sağlık sorunları ile ilgilenmeniz gerekecek. Uzak akrabalarla haberleşmelerin ziyaretlerin yoğun yaşanacağı bir dönem olacak koşturmacadan kendinizle ilgilenme fırsatı bulamayacaksınız.

Bazılarınız evliliklerinin monotonluğundan, eşlerinden şikâyet edebilir hatta boşanmayı düşünebilir, ancak geriye dönüp baktıklarında uzun süredir evli olduklarını hatırlayıp bekâr yaşamanın nasıl bir şey olduğunu unuttuklarını görebilir hatta çocuk sahibi oldukları için de bu fikri rafa kaldırabilir

Nisan dönemi bir satış gerçekleştirebilirsiniz bu direkt olarak size ait olabileceği gibi aile bireylerinin ortak olduğu bir mal varlığından olabilir. Ancak bu satış sonrası sizin elinize geçecek bir para olmayacak, bu para ile belki ailenize ait başka bir yatırım gerçekleşecek ancak dediğimiz gibi sizin elinize geçen bir para yok.

Mayıs sonu bir miras işi gündeme gelebilir ve bu durumla bizzat sizin ilgilenmeniz gerekecek. Aile bireylerinin bir araya geleceği toplantılar olacak. Çocukları evli olanlar için aileye yeni bireylerin katıldığı kutlamalar yaşanabilir.

Haziran ayı geçmişe özlem var diyebiliriz eski dostlardan haber almak isteyebilir belki eski sevgililere dönmek arzusu içine girebilirsiniz ancak hiçbir şey bıraktığınız gibi olmayacak. Uzaktaki bir yakınınızdan gelecek güzel bir haberle sevineceksiniz.

Temmuz ayı çok sevdiğiniz dostum dediğiniz kişi ile aranızda bir tatsızlık yaşanacak ve bir daha eskisi gibi olmayacaksınız. Bu tartışmanın aranızda geçecek huzursuzluğun sebebi sizin ya da bu dostum dediğiniz kişinin eşi ya da gene ikinizden birinin yakın bir arkadaşı olabilir.

Ağustos ayı boyunca birçoğunuz ikamet adresinizden uzakta olacak bütün bir ayı başka bir şehirde geçireceksiniz iç huzuru bulduğunuzu hissedeceksiniz. Burada hiç ummadığınız rastlamayı hiç tahmin etmediğiniz eski bir tanıdıkla karşılaşabilir bu karşılaşmadan da oldukça hoşnut olabilirsiniz.

Eylül ayı gene yoğun bir iş temposu var. Bu dönem de elinize geçecek olan bir miktar para maddi açıdan sizi biraz rahatlatacak. Ay sonuna doğru eski rahatsızlıkların tekrar nüksetmesi söz konusu olabilir.

Ekim ayı kendinizi yorgun hissedeceksiniz stresten uzak durmaya çalışın gene bu ay içinde sağlığınızla ilgili bir nedenden dolayı bir yolculuk gerçekleştirebilirsiniz. Strese bağlı yorgunluklar dikkat.

Kasım ayı ailenizle geçireceğiniz zamanlar fazla olacak. Çocuklarınızla ve eşinizle her zamankinden daha fazla ilgileneceksiniz. Bir konuda eşiniz ve aileniz arasında anlaşmazlık çıkabilir ve sizin ara bulucu olmanızı gerektiren bir tartışma yaşanabilir.

Aralık ayında evinizle ilgilenmeniz gerekecek tadilat işleri gerçekleştirmeniz gerekebilir. 2014 arkadaşlarınızla bir araya geleceğiniz toplantılar olacak. Bazılarınız kariyer hayatlarına yönelik çalışmalar içine girebilir kurs seminer gibi. Karar vermek bu yıl pek de kolay değil çünkü sizler ilişkilerde genellikle başarısız oluyorsunuz ve bunun en önemli nedenlerinden bir tanesi de özgür ruhlu oluşunuzdur. Sosyal bir kişiliğe sahipsiniz ve bu anlamda sorun yaşamak istemiyorsunuz yakın çevrenizden uzaklaşmak yerine sevdiğiniz kişiyi üzmeyi tercih ediyorsunuz. Kıskançlığa tahammülünüz yok çünkü özgürlüğünüzü kısıtlayacak herhangi bir durumda sıkıntı basıyor ve harekete geçiyorsunuz. Özgürlük konusunda zaman zaman taviz vermeniz gerekiyor yoksa bu sizin yalnız kalmanıza neden olabilir. Özgürlük konusunda kısıtlanmaya gelemiyorsunuz ancak fedakarlık yapmazsanız yalnız kalmaya mecbursunuz.




2014 Balık Burcu Genel:

Genel olarak mutlu bir atmosfer içinde olacağınız bir 2014 ’de merhaba diyelim. İş hayatınızda son derece olumlu gelişmeler sizi bekliyor pek çoğunuzun kazancında artışı söz konusu bu işinizde yükselme neticesinde maaşınızdaki artışla olabileceği gibi ek bir gelir sağlayacağınız bir işle de söz konusu olabilir yalnız hemen söyleyelim bu ek gelir sizin bir çabanız olmadan gerçekleşecek yani siz bir arayış içine girmeden ayağınıza gelecek desek yeridir.

2014 yıl geçmiş aşkların araması dönüşü olabilir hatta bazılarınız iki aşk arasında kalabilir bu yıl gönül işleri biraz karışık, gerçek aşkı bulacaksınız ya da o sizi bulacak. Bekar olan balıkların bu  yıl haziran sonu gibi  evlenmeleri olası.   2014 sağlık konusunda bu sene hiçbir sorun görünmüyor son derece sağlıklı hatta yürüyüş ve sporla desteklediğiniz bir yıl. Yalnız koşturmalara bağlı ayak ve bacak ağrıları olabilir. Ayak sağlığınızı ön planda tutan ayakkabı seçimleri yaptığınız taktirde bu durum sorun olmayacaktır, bu durum sizin genel ruh halinizde oldukça olumlu etkileyecek kendinize yönelik lüks harcamalara gidebilirsiniz.

Özellikle siz bir bayansanız güzelliğinize yönelik harcama miktarınızı arttırabilirsiniz. Bu sene ev alabilir ya da evinizi değiştirebilirsiniz size küçük gelen evinizi daha büyüğü ile değiştirmek,  daha iyi bir semte taşınma söz konusu. Bu sene ev konusunda değişim yaşanacak bu değişim evlilik nedeni ile ailenizin evinden taşınmanız şeklinde de gerçekleşebilir. Bu yıl sizin bile kendinize şaşıracağınız şekilde planlı programlı hareket edecek hayallerinizi gerçekleştireceksiniz. Merak etmeyin istediğiniz her konuda şans sizinle bu yıl mutlusunuz.

İkili ilişkilerde çok ilginç gelişmeler gerçekleşebilir eski aşklar gündeme gelebilir sizin görmeyi hiç ummadığınız geçmişte ki sevgililerin gelişi hatta tekrar bir birliktelik isteğiyle geri dönüşleri söz konusu olabilir. Bu sefer sınırlarınızı iyi çizin kuralları siz koyun yani oyunu siz yönetin ki tekrar üzülmeyesiniz. İsteğinizin ne olduğunu açıkça söyleyin hem de en baştan eğer evlilik beklentisi içinde iseniz bunu daha ilişkinin en başında söyleyin. Geçmiş tecrübelerden ders alın bazen kendinizi tam olarak ifade edemediğiniz ilişkiye yönelik beklentilerinizi dile getiremediğiniz zorlandığınız oluyor daha en başında karşınızdakine neyin ne olduğunu söyleyin bu sefer bunu yapın.

Bu sene sosyal anlamda oldukça faalsiniz. Eğitiminize yönelik ekstra kurslara ya da direkt hobi olarak gerçekleştireceğiniz etkinliklere kurslara devam edeceksiniz. Eğitim hayatı devam edenleriniz yüksek lisans ya da doktora gibi bir çalışma içine girebilir yada mevcut böyle bir durumu olanların ise zorlanmadan bu çalışmalarını tamamlayacaklarını söyleyebiliriz. Bu yıl yeni bir beceri edinmeniz olası; yüzme bilmiyorsanız yüzme öğrenebilir, yeni bir müzik aleti çalmayı öğrenebilirsiniz.

Ocak sonu iş hayatında çok samimi olmadığınız sizi uzaktan uzağa gören ancak sizden hoşlanan birinin varlığı söz  konusu olabilir bu kişi ile özel bir görüşme gerçekleşebilir eğer ciddi bakarsanız bu insanla evlilik söz konusu.

Mart ayı iş hayatınızın yoğun olduğu kazancınızın arttığı ancak hesapta olmayan ekstra harcamaların gündeme geleceğini söyleyebiliriz. Gene bu ay içinde kardeşlerinizle ilgili sizi de mutlu edecek gelişmeler yaşanacak. Bir arkadaşınızla aranızda duygusal bir yakınlaşma yaşanabilir ya da şöyle desek, iyi anlaştığınız bu kişi ile arkadaşlığınızın farklı bir boyuta taşındığını göreceksiniz. Burada bir kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz duygularınızdan tam da emin olamama neticesinde.

Nisan ayı daha durağan görünüyor iş arkadaşları ile dışarıda görüşmeler söz konusu olabilir yani arkadaş toplantıları. Bu ay sonu yapacağınız bir görüşme ya da alacağınız bir haber sizi oldukça etkileyecek.

Mayıs ayı akraba ziyaretleri ya da erkek ya da kız arkadaşınızın daha doğrusu partnerinizin ailesi ile tanışma söz konusu olacak kendinizi biraz gerilmiş hissetseniz de oldukça olumlu geçecek. Bu ay sonu iş yerinden bir arkadaşınızın özel bir sorunu ile ilgilenmek dert dinlemek durumunda kalabilirsiniz.

Haziran ayı yoğun ancak güzel görünüyor. Yeni biri ile tanışabilir,  ondan çok etkilenebilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde torun sahibi olabilir. Araba alım satımı da bazılarınızın gündeminde yer alabilir.

Temmuz-Ağustos dönemi hiç hesapta yokken kendinizi bir yurt dışı seyahatinde bulmanız olası. Bu dönemde yurt dışı bağlantılı gelişmeler olacak belki yurt dışında bulunan akraba ya da arkadaş ziyaretleri de söz konusu olabilir.

Eylül ayı bekarlar için evlilik gerçekleşebilir. Evli olanların çocukları ile ilgili ufak sıkıntılar yaşamaları olası. Bu dönemde maddi anlamda rahatlama olacak.

Ekim ayı ikili ilişkilerde uyum maddi açıdan rahatlama var. Evli olup sorun yaşayanlar eşleri ile aralarındaki sorunları çözüme kavuşturacak. Hatta eşi evi terk etmiş olanlar varsa eşlerinin tekrar yuvalarına dönmesi söz konusu.

Kasım-aralık dönemi alacağınız haberlerle sevineceksiniz. Gene bu dönemde kardeş ya da çok yakın akrabalarınızla ilgili sizi de mutlu edecek gelişmeler yaşanacak düğün ya da bebek haberi gibi… Kasım sonu ailenize ait bir gayrimenkul alımı söz konusu. Çalışma hayatınız oldukça yoğun ve bu yüzden gün aşırı çalışmanız gerekiyor ancak bu çalışma sürecini çok fazla abartırsanız sosyal yaşantınızdan uzaklaşabilir.

Bu yıl sizlerde büyük bir değişim söz konusu çünkü başarı hal ve hareketlerinizde olduğu gibi dış görünüşünüzde de büyük değişim yaşatacak ve yakın çevreniz de en kısa sürede bunu fark edecektir. Başarılı olmayı seviyorsunuz ancak yalnız kalmak istemiyorsanız arkadaşlarınızın da olduğunu unutmayın ve kendinizi yalnızca işe adamak yerine sosyal hayata da vermeyi unutmayın!

Zekanız insanlar tarafından büyük bir övgü ile bahsediliyor ve birçok ortamda  zekanın yerine tatlı olduğunuz konuşulacak! Bu yoğunluğu 2014 ile birlikte çok daha fazla yaşayacaksınız ancak iş hayatınızdaki yoğunluk da bu anlamda sizleri biraz olsun kısıtlayacaktır. İş hayatınızda çalışmalarınız ile dikkatleri üzerinize çekmeye devam ediyorsunuz ve yaptığınız işler sayesinde göz doldurmaya da devam edeceksiniz ancak sağlığınız ve eğitiminiz aksamaya başlayacak ve bu anlamda dikkatli olmanızı tavsiye ediyoruz. Eğitimlerinizi aksatmanız sizleri fazlasıyla üzebilir çünkü kişisel gelişime ve öğrenmeye çok fazla önem veriyorsunuz.

Eğitimlerinizin yanı sıra uyku problemleri ile karşılaşmanız oldukça normal çünkü sabahlamalar ve yoğun iş temposu bu süreçte sizleri uykusuz bırakacak ve sağlığınızı da olumsuz etkileyecektir. Düzenli kontroller sizlere ilaç gibi gelir ve bu kontroller için vakit bulursanız 2014 sizler için kusursuz bir yıl olabilir. Zodyak’ın en sevdiği ve kayırdığı burçlar arasında yer alıyorsunuz bu yüzden sorunlardan uzak ve rahat bir yıl geçirmek için elinden gelenin çok daha fazlasını yapacağından şüphe duymamalısınız! Eğitim hayatınız boyunca takdir edilmeyi hak ettiniz ve iş hayatında da aynı noktadasınız. İnsanlar sizi kıskanabilir ancak başarılı olan herkes kıskanır ve eğer kulaklarınızı kapatırsanız olumsuz yorumları duymazsınız, bu yüzden dış dünya ile ilgilenmek yerine işinize odaklanarak sizler de sorunlara kapılarınızı kapatabilirsiniz.

 İşiniz ile ilgili seyahat ve toplantılar keyifli olabilir çünkü sizler bu işi gerçekten seviyorsunuz ve yeni insanlar ile tanışmak da hoşunuza gidiyor ancak sürekli olarak belirttiğimiz gibi yorgun düşen bünye bir süre sonra tepki veriyor ve sağlık sorunları ortaya çıkıyor.

Kendinize daha fazla vakit ayrıma konusunda sıkıntılar yaşayacağınızı söylemiştim ancak onları ihmal etmek yerine onları kendinize çekerek de iletişimi koparmayabilirsiniz. İş nedeniyle sizler onları ziyaret edemiyorsanız bırakın onlar sizi ziyaret etsin ve böylece iş hayatınız dostluklarınızı da olumsuz etkilemesin! Anlayışlı arkadaşlarınız varsa eğer size yardımcı olacaklardır ve sorunsuz bir şekilde taleplerinizi kabul edecektir. Aynı şekilde aile büyüklerini de evinizde misafir ederek onlarla daha yakın temasta bulunabilir ve karşı tarafında mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Çok para kazanmak sizin elinizde ancak sürekli belirttiğimiz gibi aile ve arkadaşlık ilişkilerinizi de bu süreçte ihmal etmeyin!

Hayatta yeni gelen eskisini aratmasın dileği ile…

    http://blog.milliyet.com.tr

           eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)