adscode
adscode

YGS birincisine eğitim bursu

YGS’de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Cemre Efe Karakaş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu ziyaret etti. Kadığolu Cemre Efe Karakaş’ın eğitim masraflarını da üstlendi.

YGS birincisine eğitim bursu
Eğitim
Belediye binasında gerçekleşen ziyarette YGS-3,YGS-5 ve YGS-6’dan tam puan alarak YGS 2016 Türkiye birincisi olan Esenyurt Final Temel Lisesi öğrencisi Karakaş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile geleceği hakkında görüş alışverişinde bulundu.

YGS birincisi Cemre Efe Karakaş’ın eğitim masraflarını üstlenen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Türkiye birincisinin Esenyurt’tan çıkması mutluluk ve gurur verici bir duygudur. Bu da Esenyurt’ta eğitim kalitesinin gün geçtikçe üst sıralara çıktığının göstergesidir. Ben Cemre Efe Karakaş’tan Türkiye’de okumasını ve vatanına, milletine ve devletine yararlı bir birey olması arzu ediyorum. Cemre Efe Karakaş benim eğitim danışmanımdır. Çünkü Esenyurt Belediyesi'nin kütüphanelerinde ve sürekli eğitim merkezinde eğitim alan kardeşlerinin Cemre Efe'ye ihtiyaçları var" dedi.     


AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)