adscode
adscode

YKS sınavı TYT oturumu soru ve cevapları!

Üniversiteye girişte yeni sınav uygulaması YKS'nin ilk oturumu TYT gerçekleştirildi.

YKS sınavı TYT oturumu soru ve cevapları!
Sınavlar
Üniversiteye girişte yeni sınav uygulaması YKS'nin ilk oturumu TYT gerçekleştirildi. YSK sınavı TYT oturumu soru ve cevapları ise merak konusu oldu. İşte, ÖSYM tarafından yayınlanan YKS sınavı TYT oturumu soru ve cevapları...

YKS SINAVI 3 OTURUMDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

- TYT, 30 Haziran 2018 Cumartesi günü yapılacak. Sınav, 10.15'te başlayacak (135 dakika)

- AYT, 1 Temmuz 2018 Pazar günü yapılacak. Sınav, 10.15'te başlayacak (180 dakika)

- YDT, 1 Temmuz 2018 Pazar günü yapılacaktır. Sınav, 15.45'te başlayacak (120 dakika)

TEMEL YETERLİLİK TESTİ (TYT) SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ilk oturumu TYT'nin ardından soru ve cevapların ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca  yapılan açıklamada Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sorularının tamamının 1 Temmuz Pazar günü akşam internet sitesinden yayımlanacağı söylendi. YKS sınavı soru ve cevaplarını haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz. ÖSYM YKS soru ve cevaplarını açıklar açıklamaz ayrıntılar haberimizin detayında yer alacaktır.

SINAVA GİREN ÖĞRENCİYE ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK

İETT, 30 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrenci ve sınav görevlilerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, "30 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde YKS'ye girecek öğrenci ve sınav görevlilerine toplu ulaşım ücretsizdir. Öğrenciler sınav giriş belgelerini, görevliler ise görevli belgelerini göstererek sınava gidiş ve dönüşlerde ücretsiz geçiş sağlayabilirler" ifadeleri kullanıldı.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)