adscode
adscode

"YÖK Kültür-Sanat Söyleşileri" bu kez Fırat Üniversitesinde

2016-2017 eğitim-öğretim dönemindeki ilk programı Prof. Dr. Fuat Keyman’ın “Küreselleşen Dünyada Türkiye: Demokrasi, Güvenlik, Kimlik” adlı söyleşisi ile Fırat Üniversitesinde gerçekleştirilecek.

 "YÖK Kültür-Sanat Söyleşileri" bu kez Fırat Üniversitesinde
Etkinlikler
YÖK tarihinde ilk kez öğrenci ve akademisyenlere yönelik "YÖK Kültür-Sanat Söyleşileri" başlığı altında etkinlikler yapılması planlanmış ve bu kapsamda 2015-2016 eğitim öğretim döneminde sırasıyla Bartın, İstanbul Medeniyet, Nevşehir Hacı Bektaş Veli, Recep Tayyip Erdoğan ve Ardahan Üniversitelerinde farklı katılımcılar ve konu başlıklarında söyleşiler düzenlenmişti.

Farklı bölgelerdeki yeni kurulan üniversitelerin ev sahipliğinde düzenlenen etkinliklerin 2016-2017 eğitim-öğretim dönemindeki ilk programı Prof. Dr. Fuat Keyman’ın “Küreselleşen Dünyada Türkiye: Demokrasi, Güvenlik, Kimlik” adlı söyleşisi ile Fırat Üniversitesinde gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda gerçekleştirilecek olan YÖK Kültür-Sanat Söyleşisine YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, YÖK yetkilileri ve bölgedeki bazı rektörler de katılacak.


SÖYLEŞİ PROGRAMI

Söyleşi : Prof. Dr. Fuat Keyman - “Küreselleşen Dünyada Türkiye: Demokrasi, Güvenlik, Kimlik”

Tarih    : 07 Kasım 2016, Pazartesi

Saat    : 13.30

Yer    : Fırat Üniversitesi

Atatürk Kültür Merkezi

Mühendislik Kampüsü / ELAZIĞ

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)