adscode
adscode

'Yönetici Atamada Adalet İstiyoruz'

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen ; Yönetici Atamada Adalet İstiyoruz

'Yönetici Atamada Adalet İstiyoruz'
Eğitim
Yeni yönetici görevlendirmeleri yakında başlayacak. Mevcut yöneticilerin puanlaması tamamlanmak üzeredir.  Puanlama sonucunda, 75 puan ve üzerinde olan yöneticiler başarılı sayılacaktır.
 
Yapılacak puanlamaların ne kadar adil ve objektif olacağını yakında göreceğiz. Ancak sendikamıza ulaşan bilgilere göre ortada uçuşan listelerin varlığından söz edilmektedir. Bu tür skandalları kabul etmeyeceğimizin bilinmesini istiyoruz.
 
Yönetici görevlendirme konusunu bu kadar sulandıran kimlerdir? Bu sorunun cevabını bu ülkede bilmeyen yoktur diye düşünüyoruz. Üye sayısını artırmak için, her türlü yolu mubah sayan, her türlü yalanı söyleyen, uçan kuşa makam, unvan vaat eden, tüm bunlardan sonra, adına utanmadan, sendika diyen, ucube yapıyı bu ülkede herkes tahmin etmektedir. İnsanların egosuna hitap ederek, milleti birbirine düşman eden, birbirine kırdıran gammazlık yapmayı sendikacılık sayan güruh, ne Allah korkusu, ne kul hakkı yemek gibi bir kaygı gütmemektedir.
 
Türk Eğitim Sen olarak, valilerimize de birer yazı göndererek, adaleti sağlamaları istenmiştir. Adil davranacak yöneticilerimiz mutlaka olacaktır. Başarılı yöneticilerimizi takdir edecek liyakatli yöneticiler Allah şükür hala vardır, ancak, "Ben emir kuluyum, bana ne denilirse onu yaparım" diyen, tetikçiler de vardır. Hatta bazı ilçe merkezlerinde, belediye başkanlarının dahi, bu işe müdahil oldukları, parti başkanlarının doğrudan işin içinde olduğu bilgileri gelmektedir. Yandaş sendikanın rolünü söylemeye gerek yok, zaten, tüm bu tezgâh onlar tarafından kurulmaktadır.
 
İşini adam gibi yapan, adaletten şaşmayanları tebrik ediyoruz, ama tetikçilik yapanları çok yakından takip ediyoruz. Yönetici puanlamaları yapıldıktan sonra, bu tetikçilerin tamamını ifşa edeceğiz. Bu zalimleri sadece Allah havale etmeyecek, hukuken yapılması gereken her şeyi yapacağız.
 
Biz, Türk Eğitim Sen olarak, ayrıcalık istemiyoruz. Biz adalet istiyoruz. Biz objektif değerlendirme istiyoruz. Biz yıllarca bu ülkeye hizmet etmiş eğitimcilerin alın terinin gasp edilmemesini istiyoruz. Her kim ki, adalet terazisini bozar, onu alınteri, emek hırsızı olarak ilan ediyoruz.
 
Yönetici görevlendirme sürecini yakından takip ediyoruz. Adaletten şaşmayanları da, tetikçileri asla unutmayacağız.
 
 
Yrd. Doç. Dr. M. Hanefi Bostan
Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen
  İstanbul İl Başkanı 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)