adscode
adscode

YouTube'tan canlı video desteği

YouTube, oyun seferlerin merakla beklediği 60FPS canlı yayın özelliğini kullanıma sundu.

YouTube'tan canlı video desteği
Sosyal Medya

Bilgisayar ve video oyunu odaklı canlı görüntü akışı platformu Twitch'i bünyesine katmak için büyük çaba harcayan ancak Amazon'dan çalım yiyen YouTube, benzer özelliğini geç de olsa kullanıma sundu.
Google'ın video paylaşım platformu YouTube, 60FPS'lik video oynatma özelliğinden sonra 60FPS'nin canlı yayın özelliğine sahip versiyonunu da siteye ekledi. 
Şu an için sadece HTML5 uyumlu web tarayıcılarıyla çalışan özellik henüz test aşamasında olduğu için bazı sorunlar yaşayabileceği düşünülüyor. Ancak gelen ilk tepkilere bakılırsa YouTube'un bu adımı oyun severleri memnun etmişe benziyor.

OTOMATİK OLARAK 30FPS'YE GEÇİYOR

Tüm tarayıcıların desteklemediği yeni özellik için 60FPS'yi gösterecek güce sahip olmayan teknoloji severleri de pas geçmeyen site, bu özelliği desteklemeyen bilgisayarlarda otomatik olarak 30FPS'ye geçişe izin veriyor.

DEV FİRMALAR BU ALANDA YATIRIM YAPIYOR

Bilgisyar ve video oyunlarının artan popülaritesi video oyunu odaklı canlı görüntü akışı platformlarının da yükselişine sebep olmuş durumda. Son yıllarda Microsoft, Amazon ve YouTube gibi pek çok dev firma satın alma yoluyla ya da kendi ürünlerini geliştirerek bu alana giriş yapıyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)