adscode
adscode

YouTube'un bilinmeyen özellikleri

YouTube'un bilinmeyen özellikleri
Bilim Teknoloji
Online video platformu Youtube, arama kısmına gireceğiniz kodlar ile oldukça eğlenceli hale geliyor. 

Google'ın onlinevideoplatformlarından birisi olan Youtube, günlükmilyonlarcakullanıcı tarafından ziyaret ediliyor. Aylık 4 milyarsaat görüntülenme oranlarına sahip Youtube'a, her dakika 100 saatlik yeni ekleniyor. tarafından sıkça ziyaret edilen video platformundan aynı zaman da birçok kişi para kazanıyor. 61 farklı dili destekleyen Youtube'un bilinmeyen kodlarına yakından bakalım.

İşte Bilinmeyen Youtube Kodları

Doge Meme

Doge Meme kodunu kullanarak YouTube'da arama yaptığınızda siteninfont'u ve renklerideğişiyor. Comic Sans Yazı fontuna geçen sitenin bu özelliği oldukça hoşunuza gidecektir.

beam me up scotty ile YouTube üzerinde arama yaptığınız da aurora kuzey ışıkları gibi geçiş efekti ile sayfalar yükleniyor.

use the force luke

use the force luke ile YouTube sayfası kendi kendine sağa ve solahareketetmeye başlıyor ve fareyi nereye doğru hareket ettirirseniz oraya doğru yön alıyor.

do the harlem shake

Bir zamanların en popüler parçalarından birisi olan HarlemShake, YouTube tarafından da oldukça sevildi. Arama çubuğuna do the harlem shake yazdığınızda, YouTubelogosunun yanında bir play butonu beliriyor ve arkafon'da HarlemShakeçalıyor. Bir süre sonra çalmaya devam eden müzik ile sayfadaki içerikler dansetmeye başlıyor.

Kaynak: http://shiftdelete.net

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)