adscode
adscode

YTÜ, Patentin Yıldızlarını seçiyor

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen “Yıldızlı Patentler” yarışmasıyla, proje ve fikrine güvenen herkes fikrini kazanca dönüştürme şansı yakalayabilecek.

YTÜ, Patentin Yıldızlarını seçiyor
Etkinlikler
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Teknoloji Transfer Ofisi (TTO), Çalık Holding Ana Sponsorluğunda ve Elginkan Vakfı  desteğiyle Patentin Yıldızlarını seçiyor.

YTÜ TTO tarafından düzenlenen etkinlikle; üniversitelerde üretilen bilginin endüstriyel, ticari, sosyal ve kültürel değere dönüştürülmesi amaçlanırken, Türkiye'nin bilim, teknoloji ve sanayide fark oluşturma yeteneğinin geliştirilmesine katkıda bulunacak her kesimden paydaşın katılımı hedefleniyor. Tüm patent ve projelere pazara çıkma imkanı sağlanan etkinlikte ayrıca, sergi alanında patent sahiplerine fikirlerini tanıtma ve sergileme imkanı da sunuluyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Merkezinin 31 Ekim’de YTÜ Yıldız Yerleşkesi Oditoryum Salonunda düzenleyeceği “Yıldızlı Patentler” ile  gerçek bir ‘Pazar Yeri’ havası yaratılacak ve konularında uzman üst düzey yöneticilerin, buluş sahiplerinin, yatırımcıların ve sanayicilerin katılımcılarla buluşacağı paneller düzenlenecek. Etkinlikte, Yıldız Teknik Üniversitesi ve diğer üniversitelerden bütün öğrenci, akademisyenlerin yanı sıra, projesine, fikrine güvenen, ticarileşmesini isteyen herkes fikrini kazanca dönüştürme imkanına sahip olacak.

Ayrıntılı Bilgi ve Başvuru için: http://yildizlipatentler.com/



 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)