adscode
adscode

YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA TEZ YAZDIRMA YÖNTEMLERİ

Dört yıllık lisans eğitiminden sonra devam edilmek istenen akademik kariyer için yüksek lisans tezi hazırlama veya Yardımcı Doçent kadrolarına atanabilmek için de doktora tezi hazırlama oldukça önemli…

YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA TEZ YAZDIRMA YÖNTEMLERİ
Türkiye'den Haberler

Dört yıllık lisans eğitiminden sonra devam edilmek istenen akademik kariyer için yüksek lisans tezi hazırlama veya Yardımcı Doçent kadrolarına atanabilmek için de doktora tezi hazırlama oldukça önemli ve hassas uygulamalar olarak akademik takvimde bulunmaktadır. Her üniversite çeşitli alanlarda akademik çalışmaların yapılabilmesi için yüksek lisans ve doktora programları açmaktadır. Bu programlardaki en hassas mesele ise tez yazdırma aşamasıdır. Zira öğrencinin danışman hocası ile birlikte belirleyecek olduğu konu üzerinde akademik ve bilimsel bir çalışma metoduyla çeşitli şekillerde tezler hazırlanmaktadır. Tez yazım aşaması çok meşakkatli ve teknik meselelerle dolu olduğu için birçok öğrenci kaliteli tez yazdırma firmalarından destek almaktadır.

Tez Danışmanlık Merkezi Uygulamaları

Alanında uzman ve profesyonellerle hizmet vermekte olan tez danışmanlık merkezi son derece modern ve kaliteli uygulamalarla yüksek lisans ve doktora öğrencilerine tez yazım aşamasında danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Firmanın sunmuş olduğu danışmanlık hizmeti konseptinde önce bir taslak plan hazırlanmakta böylece yol haritası belirlendikten sonra çok acil bir şekilde literatür taramasına başlanmaktadır. Sosyal bilimler, fen bilimleri, sağlık bilimleri ve istenen her sahada literatür taraması yapıldıktan sonra öğrenci ile irtibat halinde bulunularak geri dönütler alınmaktadır. Alınan bu geri dönütler çerçevesinde tez revize edilebilmekte veya eksik olan bölümler düzeltilmektedir. Böylece savunmaya kadar olan aşama en efektif şekilde değerlendirilerek tez öğrencisine akademik çalışma için ciddi anlamda bir zaman tasarrufu sağlamaktadır.

Tez Hazırlama ve Editoryal Destek

Tüm bu aşamalardan sonra tezin yazımı öğrenci tarafından gerçekleşirken profesyoneller sürekli olarak gözden geçirmeleri yaparak en mükemmel ve hatasız bir şekilde %100 özgünlüğe ulaşmış intihal oranı son derece düşük tezler yazdırılmaktadır. Tez yazımının bitmesine yakın mutlaka tez ile ilgili editoryal gözden geçirme de yapılmaktadır. Ülkemizdeki her üniversite kendine ait tez yazım kılavuzu belirlediğinden dolayı tez hazırlama talebinde bulunan öğrencinin üniversitesinin belirlemiş olduğu yazım kılavuzuna göre redakte işlemleri ve editoryal düzenlemeler uzman bir kadro tarafından yerine getirilmektedir. Böylece sorunsuz bir şekilde tez savunması yapılarak öğrencinin akademik kariyerine devam etme olanağı sunulmaktadır.
Turkuaztez Tez Hazırlama, Yazdırma ve Danışmanlık Merkezi, doktora, tıpta uzmanlık ve yüksek lisans tezleriniz için profesyonel çözümler sunmaktadır. Siz de çalışmalarınızda akademik danışmanlık talebine sahipseniz www.tezhazirlama.com.tr adresini ziyaret ederek Turkuaztez ile iletişime geçebilirsiniz.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)