adscode
adscode

Yurtdışı Eğitim Fuarları İzmir’de Başladı

Yurtdışında eğitim almak isteyen binlerce öğrencinin merakla beklediği Yurtdışı Eğitim Fuarları İzmir’de başladı.

Yurtdışı Eğitim Fuarları İzmir’de Başladı
Yurtdışı Eğitim
Yoğun katılımın yaşandığını söyleyen Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları Genel Müdürü Özdemir İçin, "22 ülkeden yaklaşık 50'ye katılımcı okulumuz var. Yurtdışında eğitim almak isteyen herkesin, bu ortamdan istifade etmesini istiyoruz." dedi.
Dünyanın en ünlü okulları Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları İzmir'e geldi. Swissotel Grand Efes'te düzenlenen fuara, çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. Ücretsiz fuar, 13.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Yurtdışında eğitim görmek isteyenlerin bu fuarları gezmesi gerektiğini söyleyen Genel Müdür İçin, "Ankara'da başlayan fuarlarımız, Adana'dan sonra bugün İzmir'e geldi. Fuarın başladığı saatten itibaren talep yüksek. Yurtdışında eğitim almayı düşünen öğrencilerimizin ve velilerimizin ilk elden bilgilenebilecekleri, karşılıklı soruların sorulacağı ve doğru cevapların alınacağı bir platform." diye konuştu. Bugün saat 18.00'e kadar İzmir'de olacaklarını dile getiren İçin, "Fuar boyunca seminer programlarımız var. Dolayısıyla fuardaki okullardan bilgiler aldıktan sonra bu seminerlerde daha detaylı bilgilenebilir velilerimiz. Haftasonu da İstanbul'da olacağız." dedi.
İktisat okuyan ve yüksek lisansı yurtdışında yapmak isteyen Eda Akkaya, Oxford'dan bilgi aldığını ve ikna olduğunu söyledi. Stantları gezerek bilgi aldıklarını ifade eden Fakiye Yavaş ise, "Önce yabancı dil eğitimine gideceğim. Amerika'ya gitmek ve oradan belge almak istiyorum. Arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. Yurtdışında eğitim görmek büyük artı." diye konuştu.
Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları, dünyanın her yerinden üniversite, kolej, dil okulları, yaz okulları ve çeşitli eğitim temsilciliklerini ağırlayarak, öğrencilere uluslararası bir organizasyon ortamı sunuyor.
Focushaber



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)