adscode
adscode

Zenfone 2 için şok gerçek!

Akıllı telefon pazarında sıkı rakiplerine karşı adından oldukça söz ettiren Asus Zenfone 2, şok bir gerçek ile bu defa gündemde ki yerini almış durumda.

Zenfone 2 için şok gerçek!
Bilim Teknoloji
CES 2015 fuarında Asus tarafından tanıtılan Zenfone 2; dünya üzerinde ilk 4 GB RAM’e sahip bir akıllı telefon olma özelliği taşımaktadır. 64 bit Intel Atom işlemcisi ile de adından söz ettiren akıllı telefon, geçtiğimiz ay ülkemizde de tanıtıldı ve fiyatı açıklanarak kullanıcıya sunuldu.

Zenfone 2, 3 farklı model ve dolayısı ile 3 farklı fiyat ile ülkemiz pazarına girmiş oldu. 1099 ile 1499 TL arasında değişen fiyatlandırmaya sahip olan Asus Zenfone 2, aşırı pahalı olarak yorumlandı ve ülkemizde kullanıcılar bu fiyatlandırmadan memnun kalmadı. Asus yurt dışında nasıl bir fiyatlandırma politikası izliyor sorusu burada devreye girmektedir.

Örneğin Zenfone 2 32 GB hafızalı ve 4 GB RAM kapasiteli modeli, firmanın ana vatanı olan Tayvan da 8990 Tayvan dolarına yani 786 TL’ye satılmaktadır. Bu fiyatın üzerine 10 dolar kargo ücreti eklendiğinde, 813 TL gibi bir fiyat ortaya çıkıyor. Vergileri de eklersek; %18 KD + %25 ÖTV + %6 Radyo olmak üzere Zenfone 2 bu defa 1271 TL gibi bir fiyatı görmektedir. Aslında son derece uygun bir fiyat ile karşımıza çıktığını söyleyebileceğimiz Asus Zenfone 2, akıllı telefon pazarının uygun fiyatlı model olma özelliği ile kullanıcıların tepkisine şok bir gerçek ile cevap veriyor. Asus, uygun fiyatlandırması ile sektöre girmiş olup, vergiler bu fiyatı oldukça yükseltmektedir.
cepkolik

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)