adscode
adscode

Adım Adım 'Aşı'ya!..

Bilim insanlarımızın koronavirüsü aşısı için verdikleri onurlu mücadele adım adım ilerliyor. Önce virüsü izole etmeyi başardılar, şimdi de koronavirüsünün genetik şifrelerini çözdüler. Muhtemeldir ki, aynı anda, dünyanın pek çok yerinde benzeri çalışmalar yapılıyor ve aynı anda sayılı ülkede aşı üretilecek. İnanıyor ve umuyoruz ki, o ülkelerden birisi de biz olacağız!..

aguclu@milliyet.com.tr




 
 

Koronavirüsü izole etmeyi başaran Hocalarımızdan Veteriner Hekim Prof.Dr. Aykut Özdarendeli ve ekibi, araştırmalarını, bir adım daha ileri götürerek, aşı çalışmaları için çok kritik öneme sahip koronovirüsünün gen haritasını tümüyle çıkartmayı başardılar.

 

Müjdeli haberi Erciyes Ünviversite Rektörü Prof. Mustafa Çalış verdi!

 

Rektör Hoca ve Prof. Özdarandeli'nin şahsında, Erciyes Üniversitesi ve bu çalışmaya destek ve emek veren herkesi kutluyoruz...

 

Ülkemizin farklı noktalarında da, farklı çalışmalar devam ediyor. Hemen her gün, yeni bir müjdeli haber gelirse hiç şaşırtıcı olmaz!.

 

Bilimin önemi, yaşadığımız süreçte, bir kez daha ortaya çıktı.

Bundan sonraki yol haritamızda, en önemli referansımız, inanıyorum ki, bilim ve liyakat olacaktır. Olmalı da!..

 

Koronavirüsü ile birlikte çok acılar yaşandı, çok sıkıntılar çekildi ama öğretileri de çok oldu. Tabi ki, ders almayı, kendini geliştirmeyi bilenler için.

 

Şu çok iyi bilinmeli ki, gelecekte, bu süreçten ders alanlar ayakta kalacak, hiç bir şey yokmuş gibi yoluna devam edenler ise yok olup gideceklerdir!..

 

Eğitim, sadece okulda yapılmaz!

Hayat, en önemli öğretmendir!..


Emoji ile tepki ver!

Bu Yazıyı Paylaş :

Etiketler :
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)
Yazarın Diğer Yazıları
Zaman yönetimi!
Köy Enstitüleri???
Yarına hazır mıyız?