adscode
adscode

Kimileri Çok Şanslı

2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve ÖABT) sonuçları açıklandı. '15 bin’lik atamadan yararlanabilecekler. 2019 ve 2020’lilere göre çok şanslılar. Umarız hep devam eder, darısı diğerlerine de.

aguclu@milliyet.com.tr




ÖSYM, ne zaman hatasız sınav yaptı ki şimdi yapsın! Yine bir soruda hata var. İşte bu yönde yapılan açıklama:

 

“1 Ağustos’te yapılan 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) ile 07-08 Ağustos gerçekleşen 2021-KPSS (Alan Bilgisi) ve 15 Ağustos 2021 tarihinde uygulanan 2021-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınavlarına ait madde analizleri incelenmiş, cevap anahtarlarının kontrolleri tamamlanmış, itirazlar bilimsel açıdan değerlendirilmiş olup, 15 Ağustos 2021 tarihinde uygulanan 2021-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) Kimya/Kimya Teknolojisi Öğretmenliği Testi Temel Soru Kitapçığındaki 13 numaralı sorunun “C” olarak girilmiş doğru cevabın “A” olarak düzeltilmesine karar verilerek değerlendirme işlemleri tamamlandı.
Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler..”

 

Peki bundan sonraki atama dönemleri ne kadar adil olacak? Özellikle de kadro dağılımı konusunda aslan payı yine belli kadrolara mı gidecek?  15 binlik bu atama dönemi sonrasında 2022’de kaç öğretmen daha iş başıyapacak?..

 

MEB, bırakın 5 yıllık bir yol haritasını, 2022 öğretmen atama takvimi ve kadro dağılımını şimdiden açıklasa da, herkes ona göre kendisine yönelik bir gelecek planlaması yapsa. Bu o kadar zor mu?..


Emoji ile tepki ver!

Bu Yazıyı Paylaş :

Etiketler :
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)