adscode
adscode

Okullar Keyif İçin Tatil Edilmedi!

Salgın hastalıklarla mücadele, zor ve bir o kadar da sabır gerektiren bir süreç. Disiplin gerektirir, alınan her karara, konula her kurula uymak gerekir. Okulların tatilini de bu çerçevede ele almakta yarar var. Amaç toplu halde bulunmamak! Bu yüzden tatil boyunca kalabalık ortamlardan kaçınmanız şart!..

aguclu@milliyet.com.tr






Üniversitelerinde de tatil edilmesiyle birlikte müthiş bir nüfus hareketliliği yaşandı. Öğrenciler memleketlerine, ailelerinin yanına gitti. Süreç, bir kaç haftayla sınırlı da kalabilir, uzayabilir de. Bunu biraz da zaman gösterecek.
Şu ana kadar ki gidişatımızın, takdire şayan olduğunu söyleyebiliriz. Diğer ülkelere baktığımızda, koronavirüsü ile mücadelede, onlara göre, çok daha organize olduğumuz kesin.

Tatiller, çabuk biter. Bu tatil de çabuk bitecektir ama geride bir çok eksik bırakacaktır. Özellikle de sınava girecek olanların işi zor ama  yapacak bir şey yok.
Bazı dersanelerin ya da bazı velilerin evlerde toplanarak hazırlıklara devam ettiklerine yönelik bilgiler geliyor. MEB umarız gerekli uyarıları yapıyordur...

Bu zor günler de geçecektir. Önemli olan ne kadar az hasarla atlatacağımız.
Ve bir kez daha gördük ki, sağlıktan daha önemlisi yok!..


Emoji ile tepki ver!

Bu Yazıyı Paylaş :

    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)