adscode
adscode

Üniversite Yerleştirme Sonuçları ve Kolejlerde Ücret İadesi!

ÖSYM Başkanı Halis Aygün, üniversite sınav sonuçlarının gelecek hafta içerisinde açıklanacağını duyurdu. Hafta başında açıklanırsa hiç şaşırtıcı olmaz! Özel okulların velilerin yükselen sesine kulak vermeleri ise sevindirici. Uzaktan eğitim döneminde ücretlerde mahsuplaşma ve iade yapılacak!..

aguclu@milliyet.com.tr




Üniversite sınav sonuçları açıklandığında umarız derin hayal kırıklıkları yaşanmaz!
Hiç bir yeri kazanamayan adaylara önerimiz, ne olur hemen paniğe kapılmayın!
Bir kaç hafta sonra gerçekleşecek ek yerleştirmede de on binlerce adaya yeni şans doğabiliyor! Kaçırdıklarınızdan çok daha iyi yerlere girebilirsiniz!..
Bu arada görünen o ki, üniversitelerin çoğunda, bahar dönemi uzaktan eğitim yöntemiyle online olarak gerçekleşecek! Kayıtlar da online olacak. YÖK, keşke bu yönde toplu bir duyuru da bulunsa da, YÖK'ün internet sitesine giren, kendi üniversitesiyle ilgili kayıt, açılış tarihi ve öğretim şekli konusunda daha detaylı bilgi sahibi olabilse!..


Ortak açıklama 
 
Özel okullar ücret iadesi konusunda velilerden gelen tepkileri nihayet dikkate aldılar.
Ortaklaşa yaptıkları açıklamada uzaktan eğitimin uzaması halinde, verilmeyen hizmetlere yönelik ücret iadesi ya da mahsuplaşma yoluna gideceklerini duyurdular.
Bu noktada da umarız geçen öğretim yılında mağdur olan veliler ile öğretmen ve diğer çalışanların hakları  da  unutulmaz! İşten çıkartmalar durur, özlük haklar korunur...
İşte o açıklama:

Emoji ile tepki ver!

Bu Yazıyı Paylaş :

Etiketler :
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)
Yazarın Diğer Yazıları
Zaman yönetimi!
Köy Enstitüleri???
Yarına hazır mıyız?