adscode
adscode

Yapacak çok iş var…

Başta eğitimde olmak üzere hemen her alanda çözüm bekleyen çok sorunumuz var. Taşlar bir an önce yerli yerine otursun ki sıra onlara gelsin.

aguclu@milliyet.com.tr




Cumhurbaşkanlığı ikinci tura kalsa da zor bir seçimi dönemini daha geride bıraktık. Ülkemiz için hayırlı olsun. Umarız ikinci tur da aynı demokratik olgunluk içerisinde geçer. Ortada sandık varsa gerisi teferruattır. Son sözü yine halkımız söyleyecektir. 

Başta eğitimde olmak üzere hemen her alanda çözüm bekleyen çok sorunumuz var. Taşlar bir an önce yerli yerine otursun ki sıra onlara gelsin. 

İkinci tur, birinci turdan çok daha önemli. 

Halkımız Cumhurbaşkanı adaylarından çok daha fazla güvence istiyor. İkinci tura bırakması da bu yüzden. 

Adaylar dünü dünde bırakarak önümüzdeki süreyi çok daha iyi kullanmalılar. 

Kazanan yarım ya da bir iki, iki puanla değil çok daha büyük bir oy yüzdesi ile gelmeli ki kafalardaki soru işaretleri azalsın. 

Verilen mesaj çok net. 

Ülke yönetimi konusunda tercihim Cumhur ittifakından yana ama “Cumhurbaşkanı sadece bir ittifakın değil tüm ülkenin Cumhurbaşkanı olmalı” yönünde. 

Bu mesaj eminiz ki fazlasıyla alınmıştır. İkinci tura yönelik tüm stratejiler de muhtemelen bu çerçevede oluşturulacaktır. 

Seçim sonuçları konusunda kabahatli arayanlar ise hiç uzağa gitmesinler, çuvaldızının en büyüğünü ilk önce kendilerine batırsınlar… 

Sandık olduğu sürece seçimlerin biri biter, diğer başlar ve sonraki seçim süreci için start çoktan verildi. 

Yaptıklarına ve yapacaklarına halkımızı inandıran ipi göğüsler. 

Bu yüzden dünü dünde bırakıp sonraki seçimlere odaklanmak sanki en doğru olanı. Umutlar asla yitirilmemeli. İcraatler hiç durmamalı. Onlar biterse geriye hiçbir şey kalmaz...


Emoji ile tepki ver!

Bu Yazıyı Paylaş :

    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)
Yazarın Diğer Yazıları
Köy Enstitüleri???
Yarına hazır mıyız?
Beklentiler?